buluşma yapalım dedikten sonra topiği ziyaret eden malatyalılar gelmez oldu..malatyada yaşayanlar için diyorum.olsun bizde 4 kişi buluşuruz..
olabilir canım yine bi gelecek olan kıslara sormak lazım..tamam oh yer karar verılmıs carsıdakı mado ok.
saatte 1 olsunmu bence olsun bırde saat için didişmeyelim
ben tarif ederim canım sana..haaa bu arada bende fot. mak.var getırırım ama buraya nasıl yukluycem tarıf edersınız ok.
günaydın kıslarrrr mutlu keyifli bi hafta olsunnnn inşkaydirigubbakcemile3a.s.
inanın sizin yerinize benim içim kıpır kıpır. belki tanıdıklarım veye akrabalar çıkar diye heyecanla bekliyorum.alkisalkisalkis:asigim:
ben akraba çıkmayı isterdim ama :gitme:4 kişiyiz sadece.
hu malatyalı hanımlar neerdesiniz kız yoksam gizli gizli buluştunuz bize habermi vermiyonuzzlmaz:ben bugün çok üzgünüm yaa annem malatyadan geldi teyzoşum sakaryaya gitti şimdi sevineyimmi üzüleyimmi napcam bilmiyorum:gitme:
ben akraba çıkmayı isterdim ama :gitme:4 kişiyiz sadece.
6 kişi değilmiyiz 5 kışiydık bıde krıstalın ark. gelecekmıs 6 olmuyomuyuz
oldu canımcım gel akraba olalım.opuyorumnanaktan:asigim::1hug:kaydirigubbakcemile5
nufus yoğunluğu bu kadar olan malatyadan cıka cıka 4 kışı cıktık cok acıklı:)
hele önce buluşun. birde ballandıra ballandıra anlatın. gelemiyen veya gelmeyen çatlasın. 2. buluşmayı onlar isteyecek. bak göreceksin. keşke ben malatyada olsaydım. oranın tozunu attırırdım.:roflol::roflol::roflol:
izmirin çoğu buluşmasında zaten ben ön saflarda oluyorum. malatyada da ön saflara geçerdim. ama çok uzağız. :1hug: gelince telafi ederim.opuyorumnanaktan
keşke ablacım sen olsaydın.gel malatyaya yapalım bir buluşma gerçi kaç kişi olur meçhul
hele önce buluşun. birde ballandıra ballandıra anlatın. gelemiyen veya gelmeyen çatlasın. 2. buluşmayı onlar isteyecek. bak göreceksin. keşke ben malatyada olsaydım. oranın tozunu attırırdım.:roflol::roflol::roflol:
izmirin çoğu buluşmasında zaten ben ön saflarda oluyorum. malatyada da ön saflara geçerdim. ama çok uzağız. :1hug: gelince telafi ederim.opuyorumnanaktan
yok canım ya 4 kişiydik.sen,ben,sinem44 ve kristaltaneydi.oda gelmeyecekse 3 kişiyle buluşma nasıl olur:uhm:
canım yok krıstal gelecekmıs bıde arkadasını getırecekmıs yanı yanında.5 kişi oluyoruz yanı
olsun ben iki kişilik kocaeli buluşmasına bile katılmıştım. gayette güzel bir buluşma olmuştu. her gittiğim yerde zaten buluşmazsam eksik kalırım. :roflol: ankarada bile buluşmaya gitmiştim. sıra malatyada. kayınbabamı buraya getirmek için geleceğim. o zaman önceden haber uçurur, buluşmayı ayarlayın geliyorum derim.opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?