Malatya///44

buluşma yapalım dedikten sonra topiği ziyaret eden malatyalılar gelmez oldu..malatyada yaşayanlar için diyorum.olsun bizde 4 kişi buluşuruz..

aşkolsun yabangulum kafama taş geldi sankı h.sonu malatya dısındaydım kıs napım gıremedım sımdı okudum gecmısı:umursamaz:

tamam oh yer karar verılmıs carsıdakı mado ok.
saatte 1 olsunmu bence olsun bırde saat için didişmeyelim

tamam oh yer karar verılmıs carsıdakı mado ok.
saatte 1 olsunmu bence olsun bırde saat için didişmeyelim
olabilir canım yine bi gelecek olan kıslara sormak lazım..
haaa bu arada bende fot. mak.var getırırım ama buraya nasıl yukluycem tarıf edersınız ok.
ben tarif ederim canım sana..
günaydın kıslarrrr mutlu keyifli bi hafta olsunnnn inşkaydirigubbakcemile3a.s.

sanada hayırlı haftalar canım..

gözün aydın olsun canım. ama neye üzülüyorsun. sakarya kaç adımlık yer.:roflol:

nufus yoğunluğu bu kadar olan malatyadan cıka cıka 4 kışı cıktık cok acıklı:)

hele önce buluşun. birde ballandıra ballandıra anlatın. gelemiyen veya gelmeyen çatlasın. 2. buluşmayı onlar isteyecek. bak göreceksin. keşke ben malatyada olsaydım. oranın tozunu attırırdım.:roflol::roflol::roflol:
izmirin çoğu buluşmasında zaten ben ön saflarda oluyorum. malatyada da ön saflara geçerdim. ama çok uzağız. :1hug: gelince telafi ederim.opuyorumnanaktan

keşke ablacım sen olsaydın.gel malatyaya yapalım bir buluşma gerçi kaç kişi olur meçhul

keşke ablacım sen olsaydın.gel malatyaya yapalım bir buluşma gerçi kaç kişi olur meçhul

olsun ben iki kişilik kocaeli buluşmasına bile katılmıştım. gayette güzel bir buluşma olmuştu. her gittiğim yerde zaten buluşmazsam eksik kalırım. :roflol: ankarada bile buluşmaya gitmiştim. sıra malatyada. kayınbabamı buraya getirmek için geleceğim. o zaman önceden haber uçurur, buluşmayı ayarlayın geliyorum derim.opuyorumnanaktan

sen gel o biçim buluşma yaparız inşallah

sen yeterki gel ablacım hemencecik ayarlarız..yerimseniben

iyi akşamlar hanımlar demek herşeyi ayarladınız hadi hayırlı olsun bakalım...ama ben kıskandım valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…