Malatya///44

valla heralde siz buluşana kadar yaz gelir o zaman bende gelirim benide listeye yaz...zati siz buluşma yerini ayarlayana kadar bi sefer gittiğim malatyanında kurtu olurum kanımca...

canım bişey olacağından değilde işte bilmem artık..evet dünya güzeliyim ben hatta derecelerim var:roflol: :roflol: :roflol:erkek işte yaaaaaaklava:

valla heralde siz buluşana kadar yaz gelir o zaman bende gelirim benide listeye yaz...zati siz buluşma yerini ayarlayana kadar bi sefer gittiğim malatyanında kurtu olurum kanımca...

buluşuyok işte bacım 11 ekim allah allah:dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:

:roflolpuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanyerimseniben

canım çarşıdaki madoya dedi sinem..çardı ne kısss..

gidilecek yer seçeneği çok olduğu için karar vermekte zorlanıyoruz kızlar eğer herkese uygunsa 2 seçenek sunuyorum onların üstünde oylama yapalım en çok oy alan yerde buluşalım (benim bi arkadaşım da gelecek)
1.çarşıdaki mado
2.madonun az üstündeki karaözler
herkes tercihini yazsın

ay malatyalı herifleri o kadar kötülemeyin. bizimki ben gezeyim diye ne gerekiyorsa yapar. yeterki ben gezmek isteyeyim. bir tek makyajımla giyimime karışırdı gençken. şimdi makyaj yapmıyorum ve eşortmandan başka giyinmiyorum diye söyleniyor. giyin süslen diyor. eh yaşlandık nede olsa. kaydirigubbakcemile3
kızlar malatya herifleri iyidir. :lepi:

buluşma yapalım dedikten sonra topiği ziyaret eden malatyalılar gelmez oldu..malatyada yaşayanlar için diyorum.olsun bizde 4 kişi buluşuruz..

saol tatlımm eyidir seni sormalı vala kısların buluşmak için
yazışmalarını okuyorom inş bu sefer anlaşdılar herhalin:Saruboceq: yaaaa malatya topiki
canlandı yaaaa:teytey:

merhaba kızlar nasılsınız görüşemiyoruz uzun zamandır demek 12 ekimde buluşuyorsunuz iyi valla hepinizi öpüyorum canlarım opuyorumnanaktan

hu malatyalı hanımlar neerdesiniz kız yoksam gizli gizli buluştunuz bize habermi vermiyonuzzlmaz:ben bugün çok üzgünüm yaa annem malatyadan geldi teyzoşum sakaryaya gitti şimdi sevineyimmi üzüleyimmi napcam bilmiyorum:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…