Malatya///44

paresssss canım ben 1982 senesinde malatyaya gelin gelmiştim. kernek parkının orada oturmuştum. sonra 4 yolu taşınmıştık. o senelerde vilayet parkı küçücük bir yerdi. ama yeşillik ve şirin bir yerdi.

kızlar ilk buluşma çok önemli. hele yer seçmeyin. bir yere kesin karar verin. ikinci buluşma çok rahat oluyor. önemli olan ilki gerçekleştirmek.

qablam hala küçük biyer vilayet parkı aynı yer daha dorusu biyere taşındıkları yok kaydirigubbakcemile3 ama kendiiçinde tıkış tıkış yaptılarorayı solu genişlettiler aşağıya masa attılar vs işte ben 81 doğumluyum inşallah gidince resmini çeker koyarım buraya sende hasret giderirsin
ayrıca katılıyorum biyer bulun çökün sona gene buluşursunuz yav uzatmayın

canım gidince benim için çek resimlerini. oradan ayrıldıktan sonra hiç gidemedim. malatyaya geldim ama oraya gidemedim. :asigim:

yok ya buluşacaz işallah ama yer konusunda kimse bişey demiyor.mado karagözlerde iyi fikir teşekür ederim...kaydirigubbakcemile5

yok ya buluşacaz işallah ama yer konusunda kimse bişey demiyor.mado karagözlerde iyi fikir teşekür ederim...kaydirigubbakcemile5
opuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
Kanalboyunda hisar cafe var çok güzel orda da buluşabiliriz
hanki cafe söle bakim ablaya hepsini biliyo o kaydirigubbakcemile3 bi kere cahilliğimiz tuttu vefa pahalıdır dedik yanındakine oturduk yıllar önce iki çaya 5 lira verdik hala acısı içimdedir kaydirigubbakcemile3
günaydın kıslarrrrrr
keyifli hafta sonu olsunnnnkaydirigubbakcemile3

naber fıstık ne zamandır görüşemiyoruz nasılsın Şeniz

Paressss vefanın yanında fincan cafe var orayamı gittiniz?
Benim söylediğim yer kanalboyunda thy vardı onun yerine açılan hisar cafe her sabah önünden geçiyorum güzel bir yere benziyor ama fiyatlar nasıl bilmiyorum. Mado, edo yada serhent simit sarayıda olabilir kızlar yinede karar sizin

herkese günaydın....hadi malatyada ikamet eden hanımlar size güveniyorum ha buluştunuz ha buluşacaksınız...

biliyom canım orayı bilmemmi 3 sene önce açıldı :1closedeyes: fena dil fiyatı şöle sölim modoyla vilayet arasında bişi (vıp olmayan vilayet)
evetcanım vefanın yanındaki çalılıklarla bezenmiş o nezih yer :dilcikar: :roflol:

herkese günaydın....hadi malatyada ikamet eden hanımlar size güveniyorum ha buluştunuz ha buluşacaksınız...
ay çok güldümzeko bunlar buluşana kadar ben malatyaya gider cafe açarım sölim size :roflol:
yok bunlar buluşamadan biz buluşucaz galibaaaopuyorumnanaktan

he buluşak anam ortada bi il seçilsin herkes bi motelde toplaşsın sabağına dağulak nasulum :1closedeyes::roflol:

mado yada karaözlerden biri olsun.en uygun yerler oraları.kanalboyu olmasın eşim pek razı olmaz gençler çok ya oralarda.her türden insan var işte..

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

mado yada karaözlerden biri olsun.en uygun yerler oraları.kanalboyu olmasın eşim pek razı olmaz gençler çok ya oralarda.her türden insan var işte..

26 sene fuzuli ve civarında yaşamış biri olarak gündüz gözü böle bişeye itiraz edebilecek ilk koca olarak bunu eşine takıyorum canım anam gençler heryerde gençlerden niye kaçıyoz adı üstünde genç onlar biz ablayız hanımız anneyiz :1closedeyes: böle söle eşine akşamolsa nesede yani garipsedim valla bacım
senin herif mersinde yaşasanız seni evden dışarı çıkarmazo zaman heryer genç kaynıyo :roflol: güldüme bakma valla bacım siniroldum senin herife ondan

valla düşün adam kanalboyuna kadar gidiyor şelaleye çıkmıyor.diyorum oraya kadar gidiyoruz 2 adımlık yere gitmiyoruz sanki bizi yiyecekler.bendede öyle ahımlı şahımlı bir güzellikte yok ama huyu batsın işte:roflol:

Kızlar o zaman çarşı modaya nedersiniz?
tam dicektimki yeni biyermi açıldı orası neresi ben duymadım (çarşı moda diye biyer var hakketen istanbulda dedim malatya sosyeteyemi giriyo :roflol:) meyer çardıkaki mado olsun diomuş cancazım tabi kanalboyundaki yasak alanında gidilemiyo mecburen :roflol:
ben eminim senin dünya güzeli olduğuna ona şüphem yokta hiç anlam veremiyorum ben böle şeylere sen şimdi şelaleye gitmiyon ii güzelde o şelaledeki adamların senin gittiğin yerlere gitmesini nası engellicek herifin CADIARZUkafamçokkarıştı benim kuzenin eşi akşam kanalboyuna götürmüyomuş mesela niye dedim çakal varmış çukal varmış dedi ee o yanında ne halt ediyomuş çakal varsa dedim kol sepetimimiş erkek diye dolanmasınlar mademöle dedim aynen ilet dedim iletmiş nitekim götürüyomuş şimdi nadirde olsa erkekliğe şey sürmemek için :jeyyar::roflol:
ben gece onbirde evime giderdim ordan geçip yürüyerek hiçbişey görmedim duymadım zaten o sakınılan tiplerde biliyo eşek değilller kime karışılır kime karışılmaz sende eşine aynen böle ilet canım sölediklerini gerçi tanımıyo beni tınlayacağını sanmıyom ama umut bellimiolur :roflol:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…