Malatya///44

benim bir arkadaşımda gelecek kızlar birde sinem44 arkadaşım kesin geleekmi acaba eğer gelememe durumu varsa bizde pazardan başka bir gün yapalım ctesi gibi ama gelecekse tabi pazar olsun

ya bizde buluşalım illa malatyada mı olmalı yani...

hanımlar sohbet edecek kimse yok mu hazır patronda yok..

Geldim kızlar burdayım bir aksilik olmazsa buluşmaya geliyorum
Canndy43 gelemiyor çünkü ankara'ya gidecek
Yer önemli değil benim için inşallah buluşma gününe kadar iyileşirim beni hasta olarak görmeyin yerimseniben

vilayet parkı hala duruyor desenize. yeni evliyken oraya gider çay içerdik. yıllar oldu görmeyeli. şimdi çok duygulandım inanın.28 sene oldu. dile kolay.opuyorumnanaktan
durmak ne kelimeablam ger geçen gün yer artırıyolar fiyat artırıyolar vıp yer açtılar bi fincan çaya 2 tl ödüyosun oturcak yer bulamıyosun akannehirkaydirigubbakcemile3
aynen bacım buluşamaz bunlar bugidişle :hulya:
kızlar ben sümer parkı olsun diyorum çoğunluk neresi derse orası olsun..

hürriyet parkıda bi seçenek olsun size ama niye illa parkda buluşmak istiyosunuz yadalahmacuncu gibi bi seçenek vardı sanırım bide soğuk yani havalar yemek kokusu içindede oturmanın bi anlamıyok
kapalı bi yer tercih etmenizavantajınızane bilim mado gibi karaözler gibi herangi bi pastane gibi simit dünyasına gidip bi simit bi çay çıkıp tarasındada oturabilirsiniz yani maksat buluşmak hemuygun olurherkesiçin hesap açısından vereliniortak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…