Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ozaman vılayet parkının kapalı yerınde bulusalım..
ayvalık
yabangulum
krıstaltane
baska kımler
sinem44 ve cany34 galiba. sinemdende ses çıkmadı giriyor ama cevap yazmıyor topiğe..
benim bir arkadaşımda gelecek kızlar birde sinem44 arkadaşım kesin geleekmi acaba eğer gelememe durumu varsa bizde pazardan başka bir gün yapalım ctesi gibi ama gelecekse tabi pazar olsun
mıllet ev oturmalarına gecıs yaptı bız daha gorusemedık
hanımlar sohbet edecek kimse yok mu hazır patronda yok..
karşıt inceleme için geldiler üstüne patronda cumadan gelince bende haliylen vınnn... eee şimdi gene kimse yokmafoldumbenşimdide sen yok oldun
durmak ne kelimeablam ger geçen gün yer artırıyolar fiyat artırıyolar vıp yer açtılar bi fincan çaya 2 tl ödüyosun oturcak yer bulamıyosun akannehirkaydirigubbakcemile3vilayet parkı hala duruyor desenize. yeni evliyken oraya gider çay içerdik. yıllar oldu görmeyeli. şimdi çok duygulandım inanın.28 sene oldu. dile kolay.opuyorumnanaktan
aynen bacım buluşamaz bunlar bugidişle :hulya:günaydın malatyalı hatunlar siz hala buluşamadınızmı kar yağcak havalar soğukmuş oralarda duyduğuma göre daha fazla soğumadan buluşunda sizleri görelim gözümüz gönlümüz açılsın hadi sabırsızlıkla bekliyoruzzz
kızlar ben sümer parkı olsun diyorum çoğunluk neresi derse orası olsun..