Malatya///44

evet canım 19 yaşında evlendim..evet canım öz urfa dediğin yerdeki.ama yinede fikrini söylemek isteyen arkadaşlar söyleyebilirler..valla nerde bulacaz kayısı bahçelerini kıssss..ben koşar çekerim kameraya:roflol::roflol:

demi bacımmm resimdede olsa tanımış oluruz arkadaşları alkisalkisalkishihoyyyt

kıslarrr sakın caymayınnn bekliyoz buluşmanızıı hadi hayırlısııııopuyorumnanaktan

valla şimdi öyle ayarladık ama bakalım işte..işallah benim kaynanam ameliyat olacak o zamana denk gelmez.:Saruboceq:

tamam orası olabılır benım ıçın farketmez oranın lahmacunu cok guzel oluyormus dımı2 kere gıttım ama yemedım.baska fıkrı olan varsa soylesın

ohhh sefanız olsun. gezin kızlar. bizde sizleri tanıyalım artık. ya biz izmirde 2 kişilik dahi olsa buluşma yapmıştık. 5 kişi az değilsiniz. arkası gelir. gören daha sonra aranıza katılır. önemli olan yolu açmak.
buluşmanızı büyük bir heyecanla bekliyorum. sonra ev buluşmalarıda yapın.:roflol::roflol:
opuyorumnanaktankaydirigubbakcemile5

tamam orası olabılır benım ıçın farketmez oranın lahmacunu cok guzel oluyormus dımı2 kere gıttım ama yemedım.baska fıkrı olan varsa soylesın
evet canım güzel oluyor ama et yemeyen arkadaşlar için bişey yok sanırım..ya ben söyledim diye orası olacak diye bişey yok..
bence vilayet parkı , sümer parkı falanda olabilir

canım düşündükte şimdi fiyat olarak 2 katı.ama yinede siz bilirsiniz..

canımben malatyayı pek ıyı bılmıyorum vılayet parkı bencede ıyı ama ıcınde kapalı bı yer varmı oranın acık yeri iyi ama soğuk diye..
ya bencede lahmacuncuda bulusmayalım yanı

siz bilirsiniz canım bana daha yakın sorun yok yani.kapalı kafeleri var.resturantıda var..

vilayet parkı hala duruyor desenize. yeni evliyken oraya gider çay içerdik. yıllar oldu görmeyeli. şimdi çok duygulandım inanın.28 sene oldu. dile kolay.opuyorumnanaktan

günaydın malatyalı hatunlar siz hala buluşamadınızmı kar yağcak havalar soğukmuş oralarda duyduğuma göre daha fazla soğumadan buluşunda sizleri görelim gözümüz gönlümüz açılsın hadi sabırsızlıkla bekliyoruzzz

herkese günaydın...herkese hayırlı cumalar diliyorum...

siz bilirsiniz kızlar fikir olarak sundum artık neresi derseniz ama lahmacuncu olmasın bencede
olmuyor zaten.ama yer bulmak mesele söyleyin bi yer..
vilayet parkı hala duruyor desenize. yeni evliyken oraya gider çay içerdik. yıllar oldu görmeyeli. şimdi çok duygulandım inanın.28 sene oldu. dile kolay.opuyorumnanaktan
evet ablacım duruyor hala.şimdi sümer parkıda yapıldı herkes burada..

evet ya bizde öyle yapalım diyoruz ama..bakalım artık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…