Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayvalık msne gelsene
canım ya msn calısmıyo sızın calısıyomukı bı surum yuklenmesı gerekıyo esımde butun malatyada problem varmıs dedı bana acamıyorum yanı:1no2:
sumer parkı olurdu ama cok soguk orası ya ben gecen gıttım seramıydı neydı oda yarı acık sayılır.bence kapalı bı yer olması lazım artık soğuk cunku...lokanta derken restaurantmı yanı yemekmı yerız yoksa cay kahvemı?
yemek yersek rest.gıdılır ama cay kahve ıcın cafe tarzı bıyer olur dıye dusunuyorum
canım aile yeri olan çok resturant var.bütçe olarak uygun bi yer olsun.sümerdeki kafede yada resturanta gitsek normallerin 2 katı fiyat gösterecekler.şimdi belki komk gelir fiyat konusu ama olsun ayarlamak lazım dimi.
evet canım yeni sürümü yüklemen gerekli.bizimkide öyleydi yükledik..
ya ben rest.derken cok sık yerler falan demıyorum normal dısarda yemek yenen yerler ne bılım pizza pizza bıle olabılır...ama cay kahve içeceksek ne bılım normal bı cafeye gıderız cayın fıncanının 5 mılyon olan yerlere gıtmeyız canım:hulya:
sen kaç yıllık evlısın
nası yukledınız ya ben kac kez denedım yuklemedı manyak bılgısayarkafamçokkarıştı
olabilir canım.ben öz urfayı çok beğeniyorum aile yeri olarak.:kedi:canım ben 7 yıllık evliyim.
ohhhhhhh sefanız olsun arkadaşlar hadi buluşunda malatyamızı ve sizleri görelim biz gelemiyoz bari sizi görelim opuyorumnanaktan
öz urfa hanfısıydı ya karıstırıyorum bu hayat hast. arkasındakımıydı öğrendım malatyayı baya ama tabı sızın gıbı olamam.
ooo sen erken evlenmıssın o zaman..
gelemeyen arkadaslar için malatyayı gorelım dıyolarya kayısı bahcelerının ıçınde koşarken bırbırımızı kamerayamı ceksek napsakdelikafadulden