Malatya///44

Hoşgeldin canım
Kızlar nasılsınız
Ben hala iyileşemedim
Çok soğuk bura ya donuyorum resmen mafoldumben

slm kızlar ee ne zaman bulusuyoruz?kımsedende ses cıkmıyo valla
bu arada ne soğudu malatya ya sımdı gardrobumu duzenlıyorum kıslıkları cıkartıcam

oh bende bizim kızları göreceğim diye hevesleniyordum. hadi artık buluşunda bizde resimlerinize bakalım.6 senedir malatyayı görmüyorum. sizin sayenizde özlem giderirdik.opuyorumnanaktan

malatya şimdi sonbaharı yaşıyordur. izmir hala çok sıcak. gece pike bile bazen fazla geliyor. kışında ayazı ve rutubeti var. rüzgarını saymıyorum. hala yazlıklarımızı giyiyoruz burada. gece ince bir ceket yetiyor. :umursamaz:

canım ya bir gün söyleyelim ona göre ben eşime söyleyeyim...

benım evımde temızlık ve tadılat var haftasonunuda bulur yanı.haftasonu bulusacaksak 10 yada 11 ekım nasıl herkes ıçın musait bı zaman olur bende esıme soyluycem..canım sen lıste yapsan bakalım kım kım gelıyo gelen ısmını yazdırsın nerde olucak herkes fıkır soylesın onuda kararlastırırız..

ben tabiki gelemicem ama ruhum sizinle...ya bu resimler nerden bakılıyo muhakkak bi kaçınızın resmi vardır.merak ediyorum...

ben patrondan kaçamak anca buraya girebiliyorumda karıştırma fırsatı bulamadım.

evet malatya soğudu battaniyeye geçtik yorganın da eli kulağında heran çıkarabiliriz

Herkese hayırlı sabahlar hayırlı günler diliyorum

günaydın ablalarım kardeşlerim hemşolarım topraklarım benim...

şimdi ben geliyorum eşime söyledim hele o zaman olsun dedi.10 ekim cumartesine geliyor.11 ekim uygundur sanırım..yinede kesinleştiririz.sinem gelir pazar olursa cany34 müydü sinemin arkadaşı o gelir sinem sen ne dersin.ayvalık gelir.4 kişi olduk.kristaltane olursa 5 kişi.ben bi uğrarım malatyalılara şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…