Malatya///44

Merhaba. Ben de Malatyalıyım. Babam aslen Battalgazi, annem İzollulu. Kızlar size bir anımı anlatmak istiyorum: Afyon'da üniversite okurken evde 3 kız kalıyorduk. Bir gün üst kattaki komşu, ev arkadaşıma 'sizin evde bir Malatyalı kız varmış. Gelsin benim yanıma' demiş. Gittim ben de merak ettim. Açtı kapıyı kadın ve ne kadar samimi davrandı anlatamam. Kadının eşi emekli asker. Malatya'da görev yapmış ve Malatyalıların o kadar çok yardımını görmüşler ki çok seviyorlar. Anlata anlata bitiremediler. Tabi çok gurur duydum. O günden sonra kadın her gün yemekler, tatlılar gönderiyordu bize. Tabi hepimiz bayrtam ediyorduk:) İşte böyle... Malatyalılar hakkında hiç olumsuz bir yorum duymadım bu arada.

canım hoşgeldin bende malatyalıyım ama pek bilmem bir sefer gittim
ist doğdum büyüdüm akrabalarımız var bu sene niyetlendik gidelim diye kısmet olmadı
ama malatyay giden bidaha gidiyo çokk begeniyolar bende olumsuz bişey duymadımalkisalkisalkisopuyorumnanaktan

hoş geldin cnm ewt biz malatyalılar çok sıcak kanlı ve misafir perverizdir bende sehernaz gibi istanbul da doğdum ve büyüdüm ama evlendikten sonra daha sık gider oldum malatyaya ve seviyoruz malatyayıopuyorumnanaktan

merhaba hanımlar...aşkolsun sohbeti koyulaştırmak için benim gitmemi bekliyosunuz demekki.

hoşgeldin canım aramıza.malatyalılar çok cana yakındır ne ekersen onu biçersin.malatyada ilgi görmüşler şimdi size iyi davranıyorlarmış saolsunlar..opuyorumnanaktan

kupakızı aramıza hoşgeldin anını gerçekten severek okudum...ne güzel iyilik yap toprağın iyilik bulsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…