hımm ne diycemi şaşırdım valla tabii takıntıları yokda alıştık burda ne kadar olmasa arada epey mesafe var haklarında hayırlısı olsun
ewt yaaaaa kıs sizde gidin ne olurki
valla kız arkanızdanda ben gelirmişim ohhhhhhhh sefamız olsunnn
kısss seni bırakırmıyız bi önce caya gideriz bakınırız beyenirsek kim tutar biziiihihoyyyt
bacım toppikte arkadaşlarda var eminenin gitcegi yerde
sakarya topikinde kısmetsiz kedim roşum başklarıda var
buluşmalarda görüz baçımızı
oldu bitenem görüşürük oyun bölümüne geçiçem
çokk öpümmmmm
Merhaba. Ben de Malatyalıyım. Babam aslen Battalgazi, annem ızollulu. Kızlar size bir anımı anlatmak istiyorum: Afyon'da üniversite okurken evde 3 kız kalıyorduk. Bir gün üst kattaki komşu, ev arkadaşıma 'sizin evde bir Malatyalı kız varmış. Gelsin benim yanıma' demiş. Gittim ben de merak ettim. Açtı kapıyı kadın ve ne kadar samimi davrandı anlatamam. Kadının eşi emekli asker. Malatya'da görev yapmış ve Malatyalıların o kadar çok yardımını görmüşler ki çok seviyorlar. Anlata anlata bitiremediler. Tabi çok gurur duydum. O günden sonra kadın her gün yemekler, tatlılar gönderiyordu bize. Tabi hepimiz bayrtam ediyorduk:) ışte böyle... Malatyalılar hakkında hiç olumsuz bir yorum duymadım bu arada.
Merhaba. Ben de Malatyalıyım. Babam aslen Battalgazi, annem İzollulu. Kızlar size bir anımı anlatmak istiyorum: Afyon'da üniversite okurken evde 3 kız kalıyorduk. Bir gün üst kattaki komşu, ev arkadaşıma 'sizin evde bir Malatyalı kız varmış. Gelsin benim yanıma' demiş. Gittim ben de merak ettim. Açtı kapıyı kadın ve ne kadar samimi davrandı anlatamam. Kadının eşi emekli asker. Malatya'da görev yapmış ve Malatyalıların o kadar çok yardımını görmüşler ki çok seviyorlar. Anlata anlata bitiremediler. Tabi çok gurur duydum. O günden sonra kadın her gün yemekler, tatlılar gönderiyordu bize. Tabi hepimiz bayrtam ediyorduk:) İşte böyle... Malatyalılar hakkında hiç olumsuz bir yorum duymadım bu arada.
Merhaba. Ben de Malatyalıyım. Babam aslen Battalgazi, annem İzollulu. Kızlar size bir anımı anlatmak istiyorum: Afyon'da üniversite okurken evde 3 kız kalıyorduk. Bir gün üst kattaki komşu, ev arkadaşıma 'sizin evde bir Malatyalı kız varmış. Gelsin benim yanıma' demiş. Gittim ben de merak ettim. Açtı kapıyı kadın ve ne kadar samimi davrandı anlatamam. Kadının eşi emekli asker. Malatya'da görev yapmış ve Malatyalıların o kadar çok yardımını görmüşler ki çok seviyorlar. Anlata anlata bitiremediler. Tabi çok gurur duydum. O günden sonra kadın her gün yemekler, tatlılar gönderiyordu bize. Tabi hepimiz bayrtam ediyorduk:) İşte böyle... Malatyalılar hakkında hiç olumsuz bir yorum duymadım bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?