Malatya///44

malatyaya gidecem diyor bende göndermiyorum delikafadulden

kavga ediyoruz hemen buradan gitmek istiyor :sinifsinif:
kendini ağırdan satıyor belli.gidemez bi yere a.s

aşk olsun ya kıro ne demeklmaz bizim has konuşmamız hepimiz öyle konuşuyoruz.kaydirigubbakcemile5

bugün çok yorgunum. iş güçte yapmadım. sadece gece bulaşık yıkadım. gecede pcde oyun oynadım. sims2 diye bir oyun. resmen sabahladım.
eşim uyarmasa ben galiba hiç yatmayacaktım.kaydirigubbakcemile3
ne yani çocuklar yok ve sen pc başında mısın...sende eşine ayak uydurmuşun desene

kardelencim daha evlenmemişiniz bile şimdiden verme ipleri eline...git de bakalım nereye gidebilecek ayak yapıyo bence...gitmek istiyo olsa senimi dinlicek sanki Allahını seversen...ağırlığını koy derim ben şimdi yaptığın yanına kar valla evlendikten sonra deplasmanda öyle kalakalacan haberin olsun.

afferin sana valla...nasıl bari zevkli mi şu topla yapılan değil mi...valla benimde acilen bişey yapmam lazım çünkü sumo olma yolunda istikrarla ilerliyorum.

tv den yapıyorum ebru şallı ile devam edebilirim umarım

kendini ağırdan satıyor belli.gidemez bi yere a.s

aşk olsun ya kıro ne demeklmaz bizim has konuşmamız hepimiz öyle konuşuyoruz.kaydirigubbakcemile5
yok anacım tanıdıklarım içinde bi ben kıroyum hepsi pekbi çıtkırıldım maşallah annem bana kızar arada konuşmana çeki düzen ver diye işsizimşuan yeniden çalışmaya başlasam napçam bilmiyorum yavaş yavaş toparlamam lazım aslında
kardelen zeko ablanı dinle anacım haklı valla alkisalkisalkis

napıyım anca fırsat buldum bugün temizlik yaptım çocukların odalarını deyiştim bu ssat oldu valla iş okul ew bayağı yoruldum bugün bitti inşallah yarın kendime tatil verdim

napıyım anca fırsat buldum bugün temizlik yaptım çocukların odalarını deyiştim bu ssat oldu valla iş okul ew bayağı yoruldum bugün bitti inşallah yarın kendime tatil verdim

yaa dinlen biraz seni göremiyokk tam potroniçe oldunnn zati ev işi heç bitmez
ayşeçim yarın hemen göreve başlıyo

hımm ne diycemi şaşırdım valla tabii takıntıları yokda alıştık burda ne kadar olmasa arada epey mesafe var haklarında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…