Malatya///44

slm herkese iyi hafta sonları diliyorum keyifler iyidir inşaallah

ay zekocum inan çok güldüm. yazarkende hala gülüyorum. bizde de öyle romantizim denen şey yok. mum ışığı adamı rahatsız eder. :roflol::roflol:

slmlar nasılsınız bakalım bizde salça yaptık bugün öğleden beri salçayla uğraşıyoruz çok şükür bitti dinleniyoırum şimdi

yok ya düzelmedi aramız bozuk sürekli tartışma çıkartıyor ne olacak bilmem:sinifsinif: :sinifsinif:
erkeklerin huyudur.umursama kuzu kuzu kendi gelecek gör bak.fazla pofpoflanmaya gelmiyorlar..
ana neyden çıkarıyo tartışmayı söle gidek kırak kafasını Çok üzgünüm çoook

oy hemşom benim tam bir malatyalı konuşmasıopuyorumnanaktan

erkeklerin huyudur.umursama kuzu kuzu kendi gelecek gör bak.fazla pofpoflanmaya gelmiyorlar..

malatyaya gidecem diyor bende göndermiyorum delikafadulden

kavga ediyoruz hemen buradan gitmek istiyor :sinifsinif:

kıskançlıkları tutuyor bazen deli ediyor beni :mymeka: :mymeka:
aman boşver ya bumudu
hepsinin arada tutar damarı hede geçer kaydirigubbakcemile3

he kıroyumhiçinkar etmem her yerde sölerim belli ederim kaydirigubbakcemile2
malatyaya gidecem diyor bende göndermiyorum delikafadulden

kavga ediyoruz hemen buradan gitmek istiyor :sinifsinif:

bursadan malatyayamı gidelimdiyo
anam bursadan kalkıp malatyada zor yaşarsın sen sölim ben orası çok aktif bi şehir malatyada öle ama sanayi yokya malatyada bi tarım bi ticaret okadar kalabalık değil iyi düşün derim Şeniz

selam hanımlar herkese günaydın...nasılsınız bakalım güne nasıl başladınız.

sanada günaydın zeko ben güne plates le başladım ilk güne göre fena geçmedi sizlerde ne var ne yok

sanada günaydın zeko ben güne plates le başladım ilk güne göre fena geçmedi sizlerde ne var ne yok
afferin sana valla...nasıl bari zevkli mi şu topla yapılan değil mi...valla benimde acilen bişey yapmam lazım çünkü sumo olma yolunda istikrarla ilerliyorum.

bugün çok yorgunum. iş güçte yapmadım. sadece gece bulaşık yıkadım. gecede pcde oyun oynadım. sims2 diye bir oyun. resmen sabahladım.
eşim uyarmasa ben galiba hiç yatmayacaktım.kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…