olmaz mı akraba çoook...
ailesi orada eşimin ama birazcık umursamazlar...
hiç yollamıyorlar....
yabanım vur vur gitsin hepsine enseye tokat...:mymeka:
demek oğlunda kızında olmayacak hııı...:jeyyar:bilmem artık ben romantizmin yaşı yok derim amagerçi malatyalı bi eşle ne kadar romantizm yaşarsın oda ayrı tabikafamçokkarıştı benim eşim romantik bi masanın üstüne zeko ışığı açsana yediğimi göremiyorum deyip yemekten sonrada picamasıyla tv başına oturan cistendelaelaelaelaelae inş. sizde öyle bi koca yoktur
sehernaz hemşom çayın geldimi:)
slmlar nasılsınız bakalım bizde salça yaptık bugün öğleden beri salçayla uğraşıyoruz çok şükür bitti dinleniyoırum şimdi
iyiyiz canım sen nasılsın.barıştınmı sefgilinleyerimseniben
yok ya düzelmedi aramız bozuk sürekli tartışma çıkartıyor ne olacak bilmem:sinifsinif: :sinifsinif:
ana neyden çıkarıyo tartışmayı söle gidek kırak kafasını Çok üzgünüm çoook
erkeklerin huyudur.umursama kuzu kuzu kendi gelecek gör bak.fazla pofpoflanmaya gelmiyorlar..yok ya düzelmedi aramız bozuk sürekli tartışma çıkartıyor ne olacak bilmem:sinifsinif: :sinifsinif:
ana neyden çıkarıyo tartışmayı söle gidek kırak kafasını Çok üzgünüm çoook
erkeklerin huyudur.umursama kuzu kuzu kendi gelecek gör bak.fazla pofpoflanmaya gelmiyorlar..
oy hemşom benim tam bir malatyalı konuşmasıopuyorumnanaktan
aman boşver ya bumudukıskançlıkları tutuyor bazen deli ediyor beni :mymeka: :mymeka:
he kıroyumhiçinkar etmem her yerde sölerim belli ederim kaydirigubbakcemile2erkeklerin huyudur.umursama kuzu kuzu kendi gelecek gör bak.fazla pofpoflanmaya gelmiyorlar..
oy hemşom benim tam bir malatyalı konuşmasıopuyorumnanaktan
malatyaya gidecem diyor bende göndermiyorum delikafadulden
kavga ediyoruz hemen buradan gitmek istiyor :sinifsinif:
afferin sana valla...nasıl bari zevkli mi şu topla yapılan değil mi...valla benimde acilen bişey yapmam lazım çünkü sumo olma yolunda istikrarla ilerliyorum.sanada günaydın zeko ben güne plates le başladım ilk güne göre fena geçmedi sizlerde ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?