Malatya///44

günaydın hanımlar günü ben başlatayım canlansın inşallah...herkesin geçmiş bayramını kutlarım...

slmmmmmmmmm bütün hemşehrilerimin bayramını kutluyorum bayramda köye falan gidince giermedi pek umarım hepiniz iyisinizdir bayramınızda güzel geçmiştir

bayramda ne yaptınız hanımlar ben 1.günü akşamından anneme gitmişim 3.günü öğleye doğru dönmüşüm bir keyifliyimki sormayın gitsin...ama yollar gerçekten çok kötüydü sel çatalcayı mahvetmiş özellikle gökçealiyi...direkler çitler devrilmiş ağaçlar köklerinden çıkmış araba ters dönmüş...Rabbim korusun insan görünce daha bi kötü oluyo...yes çok özlemiş bizi bi sevindi kerata unutmamış bizi...sonra anam babam ohh be dünya varmış dedim...eee siz ne yaptınız bakalım...

Günaydın hemşolar bende herkesin geçmiş bayramını kutlarım kaydirigubbakcemile4
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
slmmmmmmmmm bütün hemşehrilerimin bayramını kutluyorum bayramda köye falan gidince giermedi pek umarım hepiniz iyisinizdir bayramınızda güzel geçmiştir
güzeldi canım senide iyi geçmiştir işallah..canım köyünüz neresi sizin..
bayramda ne yaptınız hanımlar ben 1.günü akşamından anneme gitmişim 3.günü öğleye doğru dönmüşüm bir keyifliyimki sormayın gitsin...ama yollar gerçekten çok kötüydü sel çatalcayı mahvetmiş özellikle gökçealiyi...direkler çitler devrilmiş ağaçlar köklerinden çıkmış araba ters dönmüş...Rabbim korusun insan görünce daha bi kötü oluyo...yes çok özlemiş bizi bi sevindi kerata unutmamış bizi...sonra anam babam ohh be dünya varmış dedim...eee siz ne yaptınız bakalım...
demek kocayı ikna edebildin.iyi yapmışsın.tadını çıkarsaydın bari.

günaydın hanımlar günü ben başlatayım canlansın inşallah...herkesin geçmiş bayramını kutlarım...
a.s.
Günaydın hemşolar bende herkesin geçmiş bayramını kutlarım kaydirigubbakcemile4
a.s.
a.s.
negüzel benimde malatyadan misafirlerim vardı çok güzel geçti çokşükür :asigim:
Ben bayramda hiçbir yere gitmedim
Mersinden ablam ve kardeşim geldi onlarla birlikteydim kaydirigubbakcemile3
bendede tersi odu ama oturmadık evde çokşükür kaydirigubbakcemile3

merhabalar hanımlar nasılsınız herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun ben pek birşey anlamadım çok çabuk bitti ya

herkese günaydın yaşasın yine günü ben başlatıyorum...gerçekten noldunuz ya bayram yaramamış bi tembelleşmişiniz sanki...herkese hayırlı cumalar diliyorum dualarınız keşkeleriniz kabul olsun inşallah...bugün cuma dimi bu tatil günleride karıştırttı bana..
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

güzeldi canım senide iyi geçmiştir işallah..canım köyünüz neresi sizin..

demek kocayı ikna edebildin.iyi yapmışsın.tadını çıkarsaydın bari.
sağolasın gerçekten çok güzel geçti bide eşimin arada saçma sapan konuşup beni dellendirmese daha bi güzel olcaktı ama neyse...ya sabır diye diye hal oldum doğrusu... bazen adamın gırtlağına basasım geliyo...

şikayetçisiniz hı bayram çabuk geçti diye öyle tabi eğer dinleniyorsan ve sevdiklerinlesen çabuk geçer...

newcumaydk2bs7vp4.jpg

nerdesiniz hanımlar...duaya neyin mi başladınız...beni unutmayın hıı.

Back