Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktanGünaydın hemşolar bende herkesin geçmiş bayramını kutlarım![]()
güzeldi canım senide iyi geçmiştir işallah..canım köyünüz neresi sizin..slmmmmmmmmm bütün hemşehrilerimin bayramını kutluyorum bayramda köye falan gidince giermedi pek umarım hepiniz iyisinizdir bayramınızda güzel geçmiştir
demek kocayı ikna edebildin.iyi yapmışsın.tadını çıkarsaydın bari.bayramda ne yaptınız hanımlar ben 1.günü akşamından anneme gitmişim 3.günü öğleye doğru dönmüşüm bir keyifliyimki sormayın gitsin...ama yollar gerçekten çok kötüydü sel çatalcayı mahvetmiş özellikle gökçealiyi...direkler çitler devrilmiş ağaçlar köklerinden çıkmış araba ters dönmüş...Rabbim korusun insan görünce daha bi kötü oluyo...yes çok özlemiş bizi bi sevindi kerata unutmamış bizi...sonra anam babam ohh be dünya varmış dedim...eee siz ne yaptınız bakalım...
a.s.günaydın hanımlar günü ben başlatayım canlansın inşallah...herkesin geçmiş bayramını kutlarım...
a.s.Günaydın hemşolar bende herkesin geçmiş bayramını kutlarım![]()
a.s.slmmmmmmmmm bütün hemşehrilerimin bayramını kutluyorum bayramda köye falan gidince giermedi pek umarım hepiniz iyisinizdir bayramınızda güzel geçmiştir
negüzel benimde malatyadan misafirlerim vardı çok güzel geçti çokşükür :asigim:bayramda ne yaptınız hanımlar ben 1.günü akşamından anneme gitmişim 3.günü öğleye doğru dönmüşüm bir keyifliyimki sormayın gitsin...ama yollar gerçekten çok kötüydü sel çatalcayı mahvetmiş özellikle gökçealiyi...direkler çitler devrilmiş ağaçlar köklerinden çıkmış araba ters dönmüş...Rabbim korusun insan görünce daha bi kötü oluyo...yes çok özlemiş bizi bi sevindi kerata unutmamış bizi...sonra anam babam ohh be dünya varmış dedim...eee siz ne yaptınız bakalım...
bendede tersi odu ama oturmadık evde çokşükür kaydirigubbakcemile3Ben bayramda hiçbir yere gitmedim
Mersinden ablam ve kardeşim geldi onlarla birlikteydim kaydirigubbakcemile3
merhabalar hanımlar nasılsınız herkesin geçmiş bayramı kutlu olsun ben pek birşey anlamadım çok çabuk bitti ya
sağolasın gerçekten çok güzel geçti bide eşimin arada saçma sapan konuşup beni dellendirmese daha bi güzel olcaktı ama neyse...ya sabır diye diye hal oldum doğrusu... bazen adamın gırtlağına basasım geliyo...opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
güzeldi canım senide iyi geçmiştir işallah..canım köyünüz neresi sizin..
demek kocayı ikna edebildin.iyi yapmışsın.tadını çıkarsaydın bari.
bizim köy eşimin yani sürgü yabangülüm