- 28 Eylül 2011
- 1.126
- 74
- 363
- Konu Sahibi PamukSekeyim
-
makyajsız bnde kücük gosterıyorum maalesef lıselı gbıçoğue ortaokul lise talebesi gibi duruyor makyajsız
makyajsız bnde kücük gosterıyorum maalesef lıselı gbı
ben yabancıların abartıldığını düşünüyorum..
herkes yapmıyo bunu ama yapan var yani abartma işini
kaldı ki onlarda da var çok estetik ama sanırım bizimkilerden daha doğal yapıldığı için göze batmıyor
ayrıca makyajsız da biçoğu normal yani
ama evt çok güzel olan kadınlar da var..
örnek vermek için söylüyorum charlize theronun hiç bişeye ihtiyacı yoktur mesela..makyaj yapma,çuval giydir gene çok güzeldir..
onun gibiler de var tabi ama biçoğu abartılıyor.
ben de abartıyor sayılabilirim. mesela adriana lima'yı dünyanın en güzel kadınlarından bir-ikisi olarak görüyorum.
ancak şöyle düşünüyorum doğallık güzel olsa da insan doğal güzelliğiyle bu derece olamaz. hani ben doğal siyahi dudaklı, avrupai kalkık burunlu, aşırı zayıf ama göğüsleri büyük, insanlar hiç görmedim. sokakta megan fox, adriana, angelina jolie gibi kadınlar yok.
estetik, makyaj hilesi değil sonuçta. artık o büyük göğüslü biri oluyor mesela. elmacık kemikleri ömür boyu çıkık olacak.
ha dediğin yabancı kadın hayranlığı da var. mesela lisedeyken bizim sınıfa bir hollandalı kız gelmişti, sıradan bir tip. hatta güzel bile değil ama sınıfta kız-erkek herkesin uzun zaman aşırı ilgisiyle karşılaşmıştı. bu biraz komplekslerimizden kaynaklanıyor sanırım.
Türk mılletınde asaglık kompleksi cok yuksek sevıyede malesef.Bır yabancı gordukmu cırkın olsa bıle o kızı yıne bılınc altımızda guzel buluruz.ama sokaktakı kadınlarda goguslerı slkıonlastırıp estetık yapsa o hallere gelir.zaten o saydıgınız ısımlerde medya onunde oldukları ıcın bu işe basvuruyorlar.sonucta estetık alt yapıyı değiştirmektedir.ben megan foxdan ve saydıgınız ısımlerden samımı olarak soyluyorum guzellerını gorebılıyorum.Ki sonucta bazı ısımlerınde asırı abartıldıgını cok ıyı allanıp pullandıklarının kanısındayım.Bu ulkede onlardan cok var ama onların bır artısı var oda şans.
Bazıları güzel, hepsi değil.
Bi kaç tanesi makyajsız öcü gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?