Makyajsız Yabancı Modeller

şhakiranın dogal halı normal halınden bın kat daha guzel bıle.Neredeyse fark yok.Bu suratları zombıden farklı guzel dıye gecınen modellerın yanında asıl melek bu kadın.Kapmış yakısıklı cocuguda

mankenide , sarkicisida, danscisida insan nihayetinde arkadaslar, makyajsiz hallerinin, makyajli halleri kadar iyi olmasini bekleyemeyiz dogal olarak.
zaten cok makyajli bir kadinin altindan hicbir zaman iyi malzeme cikmaz

ilk sayfadaki fotolarda kötü çıkmış hepside çekimden kaynaklı tabi öyle pozu kim verse at hırsızı gibi çıkar.
en şaşırdığım alessandra ambrossio makyajsız hali iyi değil sanırım onun.

ben yabancıların abartıldığını düşünüyorum..

herkes yapmıyo bunu ama yapan var yani abartma işini

kaldı ki onlarda da var çok estetik ama sanırım bizimkilerden daha doğal yapıldığı için göze batmıyor

ayrıca makyajsız da biçoğu normal yani

ama evt çok güzel olan kadınlar da var..

örnek vermek için söylüyorum charlize theronun hiç bişeye ihtiyacı yoktur mesela..makyaj yapma,çuval giydir gene çok güzeldir..

onun gibiler de var tabi ama biçoğu abartılıyor.

ben de abartıyor sayılabilirim. mesela adriana lima'yı dünyanın en güzel kadınlarından bir-ikisi olarak görüyorum.

ancak şöyle düşünüyorum doğallık güzel olsa da insan doğal güzelliğiyle bu derece olamaz. hani ben doğal siyahi dudaklı, avrupai kalkık burunlu, aşırı zayıf ama göğüsleri büyük, insanlar hiç görmedim. sokakta megan fox, adriana, angelina jolie gibi kadınlar yok.
estetik, makyaj hilesi değil sonuçta. artık o büyük göğüslü biri oluyor mesela. elmacık kemikleri ömür boyu çıkık olacak.

ha dediğin yabancı kadın hayranlığı da var. mesela lisedeyken bizim sınıfa bir hollandalı kız gelmişti, sıradan bir tip. hatta güzel bile değil ama sınıfta kız-erkek herkesin uzun zaman aşırı ilgisiyle karşılaşmıştı. bu biraz komplekslerimizden kaynaklanıyor sanırım.

Son düzenleme:

Türk mılletınde asaglık kompleksi cok yuksek sevıyede malesef.Bır yabancı gordukmu cırkın olsa bıle o kızı yıne bılınc altımızda guzel buluruz.ama sokaktakı kadınlarda goguslerı slkıonlastırıp estetık yapsa o hallere gelir.zaten o saydıgınız ısımlerde medya onunde oldukları ıcın bu işe basvuruyorlar.sonucta estetık alt yapıyı değiştirmektedir.ben megan foxdan ve saydıgınız ısımlerden samımı olarak soyluyorum guzellerını gorebılıyorum.Ki sonucta bazı ısımlerınde asırı abartıldıgını cok ıyı allanıp pullandıklarının kanısındayım.Bu ulkede onlardan cok var ama onların bır artısı var oda şans.

tamamiyle katılıyorumm

mesela

geçen bi kız gördüm yolda,bayan olduğum halde gözlerimi alamadım

hem doğaldı,hem de çok güzel

herkesin beğeneceği,saçı başı endamı çok yerindeydi ve böyle insanlar bizim ülkemizde de var ama yabancı olunca noluyo anlam veremiyorum hiç ayrıca estetik onların da biçoğunda var

bizim ülkemizde de çok güzel bayanlar var.. sokakta görüyorum ben

kiminin kafası çok büyük,kimisinin burnu ayrıca bazılarının dudakları da bir tuhaff hiç beğenmediim makyaj ne kadar değiştiriyor insanı heytt be!

makyajsız çok da iyi görünmüyorlar gerçekten de ,vücutları,fiziği napcaz...onları farklı yapan yüzleri değil fizikleri bence...

bu sekilde dunya guzelinin fotosunu ceksinler berbat cıkar sanki hususi yapılmıs en kotu hallerini cekmek ister gibi diye dusunuyorum cunku hicbirkadının boyle guzel cıkma imkanı yok hepsi cirkin cıkar

hayır aralarında aynı ısıkta aynı tonda guzel cıkan var bar rafael gibi ona nıye vurmamıs ışığın azizliği.çoğunun yüz hatları berbat bence en cırkın anı cekılsın dıye niye yapsınlar bunlardan kasıt ne ki

Rosie büyük hayal kırıklığı yarattın bende bebeğim Yalnız herkesin makyajsız olduğuna emin misiniz Bar'ın çilleri görünmüyor.Bazıları tamamen doğal görünüyor bazıları hafif makyajlı gibi enteresan.

Bazıları güzel, hepsi değil.
Bi kaç tanesi makyajsız öcü gibi...

Aynen öcü gibi çok soluklar. Ama Adriana maşallah çok güzel makyajsızda aynı şekilde güzel
Birde popülerite sebebiyle çok abartılıyor çoğu ekran güzeli. Ama yabancı avrupai kadınlarında daha bakımlı ve güzel olduğu bir gerçek bence. Arkadaş bir dizisinde bütün kızlarmı güzel ve doğal olur bizde öyle mi tek tük bir esas kız güzeldir geri kalan vasat. Aşağılamak için söylemiyorum benim dikkatimi çekti sadece.

Son düzenleme:
adriana bu fotoya rağmen yinede güzel ya .dudakları ve gözleri çok güzel kadının .yapıcak birşey yok.

adrıanada yıne makyaj var dudakta ruj falan var tam makyajsız değil.Üstelık yabancı kadınların daha guzel ve bakımlı olması malesef yasam kosullarından.Bizimde daha 15 16 yaslarında omzumuza yuku vermeseler kadınlar erkekler evde yatarken coluk cocuk ev gecındırme derdi olmasa ne guzel bakarız kendımıze.Avrupada bu ımkan kadınlara saglanıyor ama burda oyle degıl.Çok az kadın var manıkurune pedıkurune para ayırıpta kendıne bakabılsın.Eleştırıyı yaparsınız ama altındakı sebepleri hıc dusunmezsınız.Sankı Türk kadınlarının yedıgı onde yemedıgı arkasındada bız bakımsızız usenıyoruz.Bu kıyaslamayı yapanlarda sankı envai çeşit avrupa ulkesı gormus oyle konusuyor.Insanları anlamak gercekten ımkansız.yargılamak ne kolay ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…