- Konu Sahibi PamukSekeyim
arkadaşlar
fikir kabul ettirmeye çalışmak da nesi!
fikir kabul ettirmeye çalışmak da nesi!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Genellemeyi yapan ben digilm dünyadaki estetik cerrahlar neden algiliyamiyosunuz en guzel ırk kim diye sorulduğunda yada hangi ırklara benzemek isteniliyo diye sorulduğunda verilen cevaplar röportajlarda veya seminerlerde vs yani burda savunmaya geçtiğiniz şey ne onuda anlamadım.kemik yapısı fizyomisi en düzgün problemsiz genel olarak herkesin ortak begennidinw sahip kemik yapısı geneolojide de bu ırklara ait yani belirli kemik yapıları var ve en idealleri bunlar deniliyor altın oran kapsamında da
Sizde algılama problemimi var hala o ole diyince ole mı olcak diyorsunuz bende hata cahil insanlara global ve biyolojik açıklamalar yapmaya çalışıyorum bilmiyorsanız konuşmayın idda etmeyin bari ben o ırklara guzel diyin demiyorum sadedexw ideal düzgün ve guzel olduğu biliniyor diğer ırklara göre beğenin veya beğenmeyin diyen yokki zaten turkeydeki kadinlar slavlara atabildigi kadar tas atıyo nedense???? Ama sizlerin kabul edip etmemesi digil önemli dünyada ister kabul etmeyin fizyonomik olarak Enguzel irktir beğensen olur beğenmiyen olur herkesin zevki farkl
Avril Lavigne
![]()
Bu Avril değil.