Makyajsız Yabancı Modeller

arkadaşlar

fikir kabul ettirmeye çalışmak da nesi!

Ne kadar komiksiniz ya hepiniz gerçekten..
Ben bu konuyu sizler ırk tartışması yapın diye açmadım.
O milleti bu milleti kötüleyin diye açmadım.
Birazdan yetkililere mesaj atıp konunun kapanmasını ya da gereksiz mesajların silinmesini isticem..

Herkesin renkleri ve zevkleri farklıdır ya.
Benim bu konuyu açma amacım ; birde yabancı modellerin doğal, gerçek hallerini görüp makyajlı halleyile karşılaştırmaktı.!

Ama siz konuları nerelere çekmişsiniz, sizlere gerçekten yazıklar olsun diyorum.
Her kesimin güzeli çirkini vardır.

Birde afedersiniz ama Türk'lerin nerde hepsi esmer?
İnsanlar böyle bir kanıya varmış gidiyor Türk'leirn geneli esmer orası esmer burası esmer.
Mesela ben kendim esmerim, ama annem bembeyaz tenli.
Şimdi Türk değil mi?
Ne kadar saçma sapan düşünceler içindesiniz ya!
Benim pamuk gibi teni olan sapsarı saçlı arkadaşımda var.
Çilli arkadaşımda var.
Şimdi bunlar başka ırktan mı?

Konunun amacından sapmışsınız hepiniz, yok birinin orda burda arkadaşının klinği varmış bilmem neymiş.
Sorduk mu arkadaşlar?
Konunun gerçek amacına dönün!
Burada adam gibi karşılaştırmalar yapalım.

Ayrıca esmerinde sarışınında kumralında kızılında güzeli var!
Aşırı esmer insanlardan nefret ettiğini söyleyen arkadaşlar Rihanna, Beyoncede kapkara çirkinler mi?
Size ne diyim ki ben?

Resmen ırkçılık yapmışsınız bir çoğunuz.
Bu konuda benim mesajımın üstüne saçma sapan tek bir yorum dahi istemiyorum lütfen.
Ve rica ediyorum herkes birbirinden özür dilesin.
Hepiniz birbirinizle bir savaşa girmişsiniz..
Olur mu böyle şey ya?
Ayıp!

Son düzenleme:
Genellemeyi yapan ben digilm dünyadaki estetik cerrahlar neden algiliyamiyosunuz en guzel ırk kim diye sorulduğunda yada hangi ırklara benzemek isteniliyo diye sorulduğunda verilen cevaplar röportajlarda veya seminerlerde vs yani burda savunmaya geçtiğiniz şey ne onuda anlamadım.kemik yapısı fizyomisi en düzgün problemsiz genel olarak herkesin ortak begennidinw sahip kemik yapısı geneolojide de bu ırklara ait yani belirli kemik yapıları var ve en idealleri bunlar deniliyor altın oran kapsamında da

Sizde algılama problemimi var hala o ole diyince ole mı olcak diyorsunuz bende hata cahil insanlara global ve biyolojik açıklamalar yapmaya çalışıyorum bilmiyorsanız konuşmayın idda etmeyin bari ben o ırklara guzel diyin demiyorum sadedexw ideal düzgün ve guzel olduğu biliniyor diğer ırklara göre beğenin veya beğenmeyin diyen yokki zaten turkeydeki kadinlar slavlara atabildigi kadar tas atıyo nedense???? Ama sizlerin kabul edip etmemesi digil önemli dünyada ister kabul etmeyin fizyonomik olarak Enguzel irktir beğensen olur beğenmiyen olur herkesin zevki farkl

Sizde algılama problemimi var hala o ole diyince ole mı olcak diyorsunuz bende hata cahil insanlara global ve biyolojik açıklamalar yapmaya çalışıyorum bilmiyorsanız konuşmayın idda etmeyin bari ben o ırklara guzel diyin demiyorum sadedexw ideal düzgün ve guzel olduğu biliniyor diğer ırklara göre beğenin veya beğenmeyin diyen yokki zaten turkeydeki kadinlar slavlara atabildigi kadar tas atıyo nedense???? Ama sizlerin kabul edip etmemesi digil önemli dünyada ister kabul etmeyin fizyonomik olarak Enguzel irktir beğensen olur beğenmiyen olur herkesin zevki farkl

Evet herkesin zevkleri farklıdır ama sen kimsenin zevkine saygı duymuyorsun olaylara tek bir gözle bakıyorsun ayrıca sana bir tek sen genelleme yapıyorsun diyen mi oldu? Tamam fikrini söyle ama sen kendi fikirlerini niye kabul ettirmeye çalışıyorsun anlamıyorum . Bir önceki mesajdada arkadaşın dediği gibi her ırkta güzel insanlar var. Esmerinde güzeli sarışınında güzeli var beğenen beğenir beğenmeyende beğenmez. Çamur atmak ta neyin nesi? Neyin acısı ki bu şimdi?

Konuya dönelim bence de artık. Bir kaç kişi daha ama aralarından güzel olanları da var.

Hilary Duff
50.jpg

J-Lo
49.jpg

Kate Hudson
48.jpg

Calista Flockhart
47.jpg

Fearne Cotton
46.jpg

Pink
45.jpg