- Konu Sahibi PamukSekeyim
-
Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok ama sadece bir iki bisey dilemek istiyorum erol kislalioglu dedim turkeyde bilindiği için amerikadada verebilirim kuzenimin eşi los Angeles'ta özel bı klinikte plastik cerrah ve onlarda slavlara ve iskandinavlara benzeme cabası olduğunu soluyo ki cogu iskandinavlarida çok ideal yüz olarak gormuyo slavlara göre.en guZel yüz araplarda demissiniXe evet Arapların gozleri gercektende inanılmaz guZel ama her dolgun dudak guZel digildir bı kaba kalın Arap dudağı diye tabir edilen dudak vardır bide hafif kalkık dolgun dudak vardır araplarda cene hattı yok yusyuvarlak yüzleri var elmacik kemikleri yok burunları çok etli vs herkesin ideali farklidr ama genel olarak ideal görülen bu digildir. Bide batı niye batıya özensin demissin ben batıdan bahsetmedim hem ihtiyacları olmadıgından hemde doğal ve sade olduklarından bukadar estetik krizinde digiller ki almanlar İngilizler vs de çok guZel görülen ırklar digildir tabiki çok guzellride var ve ingilterede özellikle bı slav oldugunda ilgi çoğalır.sarisin mavi goz demissinde ben sarisin renkli gözden bahsetmiyorum düzgün ve guZel olan hatlardan bahsediyorum .adriana lima Avrupa'da begenilmiyo Amerika'da begeniliyo ama turkeydeki kadar fani hicbiyerde yok ve kariyerinde hicbizaman moda evlerinin reklam kamyalarinda yer almadı iç çamaşırı mankeni olarak kaldı çok iyi bı model digil guZel ve havalı bı kadın ayrı ama kariyeri sadece victorias secret uzeine bu çok ayrı bı konu bunu uzatmaya gerek yok adriana konusunu.bide son olarak özellikle belirtmek istiyorum Hollandalı tipi benim tanımlamama uygun digil western europe tarzı katana gibi patates süratli kaba hantal kasabali tarzı hoş digildir turk kızları hollandalilardan çok daha guZel o benim bahsettigim slavlar ve iskandinalar ve si kabuk etmesenizde ideal yüzler bu ırklara ait genelleme olarak bunda bukadar sinirlenicek ne var anlamaiyorum amerikadada
o onur kıslaoğlu değil onur erol hanımefendı.amerıkada da bırcok ödül aldı denız akkayayı bastan yaratıp , yüzüne kezzap atılan bır amerıkalı kadının yuzunu eskı halıne getıren estetısyen.İngilterede slavın ılgı cekmesı mumkun değil cunku kendı kadınları at gıbı sarısın mavı gozlu o tipe cok yakın.Tam tersi ingiliz erkeklerinin türk kadınlarına ılgısı vardır.benım sülalemde 4 tane ıngılız damat mevcut.dahada arkadasları onlardan türk kadını bulmasını ıstıyor kendıleri anlatırlar yani.fıkrınıze saygı duyuyorum ama dedıgım gıbı standart bır guzellık yoktur herkez için değişir.siz oyle kadınları begenırsınız ama bunu tüm dünyaya mal edemezsınız.
o onur kıslaoğlu değil onur erol hanımefendı.amerıkada da bırcok ödül aldı denız akkayayı bastan yaratıp , yüzüne kezzap atılan bır amerıkalı kadının yuzunu eskı halıne getıren estetısyen.İngilterede slavın ılgı cekmesı mumkun değil cunku kendı kadınları at gıbı sarısın mavı gozlu o tipe cok yakın.Tam tersi ingiliz erkeklerinin türk kadınlarına ılgısı vardır.benım sülalemde 4 tane ıngılız damat mevcut.dahada arkadasları onlardan türk kadını bulmasını ıstıyor kendıleri anlatırlar yani.fıkrınıze saygı duyuyorum ama dedıgım gıbı standart bır guzellık yoktur herkez için değişir.siz oyle kadınları begenırsınız ama bunu tüm dünyaya mal edemezsınız.
arkadaşlar,
belli bir kesimi hedef alarak genelleme yapmayalım lütfen.
örneğin,Almanyadaki Türk kızları,
esmerler-karalar,
yada sapsarılar iiğğyyy bööğğğ gibi gibi..
hoş değil ve karşı tarafı kışkırtıcı bir durum..
üslup da önemli tabii..
Zevkler ne farklı yahu. Biz de geçen gün annemle konuşuyorduk. Almanya'daki Türk kızları ne kadar çirkin diye.
Cidden hiç beğenmiyorum ben oradakilerin çoğunu. Tvde ve oradaki Türk düğünlerinde gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.
Annem Almanya'ya gitti ama.
Türk kızının güzelliğini yansıtamıyorlar gibi geliyor bana. Aşırı esmerler ya, şoka giriyorum. Ben de hiç sevmediğim için öyle kapkara tipleri, asla güzel bulmuyorum.
Bu seçilen miss ünvanlı Türk kızları da hiç güzel değilmiş bu arada.
Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok ama sadece bir iki bisey dilemek istiyorum erol kislalioglu dedim turkeyde bilindiği için amerikadada verebilirim kuzenimin eşi los Angeles'ta özel bı klinikte plastik cerrah ve onlarda slavlara ve iskandinavlara benzeme cabası olduğunu soluyo ki cogu iskandinavlarida çok ideal yüz olarak gormuyo slavlara göre.en guZel yüz araplarda demissiniXe evet Arapların gozleri gercektende inanılmaz guZel ama her dolgun dudak guZel digildir bı kaba kalın Arap dudağı diye tabir edilen dudak vardır bide hafif kalkık dolgun dudak vardır araplarda cene hattı yok yusyuvarlak yüzleri var elmacik kemikleri yok burunları çok etli vs herkesin ideali farklidr ama genel olarak ideal görülen bu digildir. Bide batı niye batıya özensin demissin ben batıdan bahsetmedim hem ihtiyacları olmadıgından hemde doğal ve sade olduklarından bukadar estetik krizinde digiller ki almanlar İngilizler vs de çok guZel görülen ırklar digildir tabiki çok guzellride var ve ingilterede özellikle bı slav oldugunda ilgi çoğalır.sarisin mavi goz demissinde ben sarisin renkli gözden bahsetmiyorum düzgün ve guZel olan hatlardan bahsediyorum .adriana lima Avrupa'da begenilmiyo Amerika'da begeniliyo ama turkeydeki kadar fani hicbiyerde yok ve kariyerinde hicbizaman moda evlerinin reklam kamyalarinda yer almadı iç çamaşırı mankeni olarak kaldı çok iyi bı model digil guZel ve havalı bı kadın ayrı ama kariyeri sadece victorias secret uzeine bu çok ayrı bı konu bunu uzatmaya gerek yok adriana konusunu.bide son olarak özellikle belirtmek istiyorum Hollandalı tipi benim tanımlamama uygun digil western europe tarzı katana gibi patates süratli kaba hantal kasabali tarzı hoş digildir turk kızları hollandalilardan çok daha guZel o benim bahsettigim slavlar ve iskandinalar ve si kabuk etmesenizde ideal yüzler bu ırklara ait genelleme olarak bunda bukadar sinirlenicek ne var anlamaiyorum amerikadada
Birincisi Erol kislalioglunu ilk msjmda yazdım ikinci mesajda yannis yazmış olabilirim ikincisi laflarına dikkat et kibar olmayı becerebirsen iyi olur kompleksi hareketlerle saldırmayı bırakın bende birbucuk yıl ingilterede kaldım İngiliz akrabalarımda var ve İngilizler yabancıya cok fazla evlenir ve slavlar cok tercih edilir olay sadece renkli göz sari sac uzun boy digil İngilizler slavlar aynı demissinde slavların fizikleride yüzlerinde nekadar dyzgunse İngilizlerin okadar bicimsizdir.ayrica estetik amilyatlatinda bu ırklara benzetmek istenmesi aşikardır kemerli burun ince dudak düz yanaklar yapılmıyo istenilen ve yapılan amilyatlar kavisi burun çıkık yanak dogun dudak belirgin cene hattı oval yüz vs bu ırklarda çoğunlukla vardır diğer ırklara göre bunu kabul etmemek cok komik ve yersiz bı hareket
neyin tartışması yapılıyor anlamıyorum...
hele şu catt isimli arkadaşın yazdıklarını okumaya bile tenezzül etmiyorum..
her şeyin güzelliği,çekiciliği ayrıdır.esmerin de sarışının da.. ben esmer de beğenirim,sarışın da,kumral da,kızıl saçlı kaşlı olup çilli olanları da..
çünkü hepsinin güzelliği ayrıdır..
ayrıca her birinin güzeli de vardır,güzel olmayanaı da vardır.
belli genellemeler yapılarak ayıp ediliyor bence..
çok güzel esmerler de var,sarışınlar da... vs...
ve kendi gibi olmayana ya da beğenmediklerimize kötü laflar sarfetmek hiç hoş değil..
sonuçta hepimiz insanız.. biz neyiz ki acaba bir başkasına laf etme hakkını kendimizde buluyoruz..
zaten kendini beğenip,övenlerin aslında hiç de öyle olmadığına inanırım kendilerini tatmin etmeye çalışan tiplerdir bunlar çünkü..
evet ünlüleri beğeniriz,beğenmeyiz buraya yazarız,konuşuruz felan.. ama bunun üzerinden halktan ya da belli bir kesimden insanlara laf sokarcasına konuşmak çok çok ayıp ve kendini bilmezlik...
bi beyonce ne kadar güzel o doğal ten rengiyle ya da rihanna
ya da vanessa hessler......... daha birçok örnek..
Dediklerinin kelimesi kelimesine katılıyorum. Her türün güzel örnekleri var genelleme yapmakta neyin nesi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?