Makyajsız Yabancı Modeller

bende 19 yasindayim Almanyada dogdum hala burda yasiyorum, etrafimdaki yasitlarima bakinca sarisinida var (fazla abarti degil ama), esmeride var, kumralida var, bende beyaz tenliyim, yalana gerek yok bi ara haftada 1 solaryuma giriyordum cünkü bronz teni her zaman daha güzel bulmusumdur, kis aylari gelince biraktim. Insan kendisinde olmayani ister hep, mesela esmer bi arkadasim var asiri esmer ama genlerinde var o hep beyaz tenli olmayi ister. Sari saca gelince burda türk kizlari boyatiyor bazilarina cok yakisiyor acik tenli olduklari icin bazilarida cok komik oluyo o kapkara tene civ civ sarisi.

Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok ama sadece bir iki bisey dilemek istiyorum erol kislalioglu dedim turkeyde bilindiği için amerikadada verebilirim kuzenimin eşi los Angeles'ta özel bı klinikte plastik cerrah ve onlarda slavlara ve iskandinavlara benzeme cabası olduğunu soluyo ki cogu iskandinavlarida çok ideal yüz olarak gormuyo slavlara göre.en guZel yüz araplarda demissiniXe evet Arapların gozleri gercektende inanılmaz guZel ama her dolgun dudak guZel digildir bı kaba kalın Arap dudağı diye tabir edilen dudak vardır bide hafif kalkık dolgun dudak vardır araplarda cene hattı yok yusyuvarlak yüzleri var elmacik kemikleri yok burunları çok etli vs herkesin ideali farklidr ama genel olarak ideal görülen bu digildir. Bide batı niye batıya özensin demissin ben batıdan bahsetmedim hem ihtiyacları olmadıgından hemde doğal ve sade olduklarından bukadar estetik krizinde digiller ki almanlar İngilizler vs de çok guZel görülen ırklar digildir tabiki çok guzellride var ve ingilterede özellikle bı slav oldugunda ilgi çoğalır.sarisin mavi goz demissinde ben sarisin renkli gözden bahsetmiyorum düzgün ve guZel olan hatlardan bahsediyorum .adriana lima Avrupa'da begenilmiyo Amerika'da begeniliyo ama turkeydeki kadar fani hicbiyerde yok ve kariyerinde hicbizaman moda evlerinin reklam kamyalarinda yer almadı iç çamaşırı mankeni olarak kaldı çok iyi bı model digil guZel ve havalı bı kadın ayrı ama kariyeri sadece victorias secret uzeine bu çok ayrı bı konu bunu uzatmaya gerek yok adriana konusunu.bide son olarak özellikle belirtmek istiyorum Hollandalı tipi benim tanımlamama uygun digil western europe tarzı katana gibi patates süratli kaba hantal kasabali tarzı hoş digildir turk kızları hollandalilardan çok daha guZel o benim bahsettigim slavlar ve iskandinalar ve si kabuk etmesenizde ideal yüzler bu ırklara ait genelleme olarak bunda bukadar sinirlenicek ne var anlamaiyorum amerikadada

o onur kıslaoğlu değil onur erol hanımefendı.amerıkada da bırcok ödül aldı denız akkayayı bastan yaratıp , yüzüne kezzap atılan bır amerıkalı kadının yuzunu eskı halıne getıren estetısyen.İngilterede slavın ılgı cekmesı mumkun değil cunku kendı kadınları at gıbı sarısın mavı gozlu o tipe cok yakın.Tam tersi ingiliz erkeklerinin türk kadınlarına ılgısı vardır.benım sülalemde 4 tane ıngılız damat mevcut.dahada arkadasları onlardan türk kadını bulmasını ıstıyor kendıleri anlatırlar yani.fıkrınıze saygı duyuyorum ama dedıgım gıbı standart bır guzellık yoktur herkez için değişir.siz oyle kadınları begenırsınız ama bunu tüm dünyaya mal edemezsınız.

arkadaşlar,

belli bir kesimi hedef alarak genelleme yapmayalım lütfen.

örneğin,Almanyadaki Türk kızları,
esmerler-karalar,
yada sapsarılar iiğğyyy bööğğğ gibi gibi..

hoş değil ve karşı tarafı kışkırtıcı bir durum..
üslup da önemli tabii..

o onur kıslaoğlu değil onur erol hanımefendı.amerıkada da bırcok ödül aldı denız akkayayı bastan yaratıp , yüzüne kezzap atılan bır amerıkalı kadının yuzunu eskı halıne getıren estetısyen.İngilterede slavın ılgı cekmesı mumkun değil cunku kendı kadınları at gıbı sarısın mavı gozlu o tipe cok yakın.Tam tersi ingiliz erkeklerinin türk kadınlarına ılgısı vardır.benım sülalemde 4 tane ıngılız damat mevcut.dahada arkadasları onlardan türk kadını bulmasını ıstıyor kendıleri anlatırlar yani.fıkrınıze saygı duyuyorum ama dedıgım gıbı standart bır guzellık yoktur herkez için değişir.siz oyle kadınları begenırsınız ama bunu tüm dünyaya mal edemezsınız.

Belki alakası yok ama İngiliz erkeklerinin Türk kadınlarıyla evlenmesi sadakatten haber de okumuştum en fazla İngiliz kadınları aldatırmış bu nedenle İngiliz erkekleri yabancı kadınları tercih edermiş evlenmek için. En güzelindense en sadığı daha iyidir

Birincisi Erol kislalioglunu ilk msjmda yazdım ikinci mesajda yannis yazmış olabilirim ikincisi laflarına dikkat et kibar olmayı becerebirsen iyi olur kompleksi hareketlerle saldırmayı bırakın bende birbucuk yıl ingilterede kaldım İngiliz akrabalarımda var ve İngilizler yabancıya cok fazla evlenir ve slavlar cok tercih edilir olay sadece renkli göz sari sac uzun boy digil İngilizler slavlar aynı demissinde slavların fizikleride yüzlerinde nekadar dyzgunse İngilizlerin okadar bicimsizdir.ayrica estetik amilyatlatinda bu ırklara benzetmek istenmesi aşikardır kemerli burun ince dudak düz yanaklar yapılmıyo istenilen ve yapılan amilyatlar kavisi burun çıkık yanak dogun dudak belirgin cene hattı oval yüz vs bu ırklarda çoğunlukla vardır diğer ırklara göre bunu kabul etmemek cok komik ve yersiz bı hareket

arkadaşlar,

belli bir kesimi hedef alarak genelleme yapmayalım lütfen.

örneğin,Almanyadaki Türk kızları,
esmerler-karalar,
yada sapsarılar iiğğyyy bööğğğ gibi gibi..

hoş değil ve karşı tarafı kışkırtıcı bir durum..
üslup da önemli tabii..

Genel olarak hissettiğim burdaki bazı kesim beyaz veya sarisinlari cok aşağılıyor yok soluk benizli yok sıradan yok at gibi yok dümdüz yok bilmenne ama kendileride benzemeye çalışıyo yersiz hakaret gizli hayranliktir bunun adı bu başka bı açıklaması yok

Zevkler ne farklı yahu. Biz de geçen gün annemle konuşuyorduk. Almanya'daki Türk kızları ne kadar çirkin diye.
Cidden hiç beğenmiyorum ben oradakilerin çoğunu. Tvde ve oradaki Türk düğünlerinde gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.
Annem Almanya'ya gitti ama.
Türk kızının güzelliğini yansıtamıyorlar gibi geliyor bana. Aşırı esmerler ya, şoka giriyorum. Ben de hiç sevmediğim için öyle kapkara tipleri, asla güzel bulmuyorum.
Bu seçilen miss ünvanlı Türk kızları da hiç güzel değilmiş bu arada. :19:

Siz etrafınızda hoşunuza gitmeyen zevkinize hitap etmeyen herkese şak diye yüzüne sen çok çirkinsin diyor musunuz? Ayrıca hayatımda böyle saçma bir genelleme görmedim. Almanya'da yaşayan ve güzel olan Türkkızlarıda var. Ayrıca siz esmerleri beğenmiyorsunuz diye çirkin olmuyorlar. Aksine bazen peynir gibi beyaz olmaktansa güzel bir bronzluk çekici olabiliyor.

Son düzenleme:
Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok ama sadece bir iki bisey dilemek istiyorum erol kislalioglu dedim turkeyde bilindiği için amerikadada verebilirim kuzenimin eşi los Angeles'ta özel bı klinikte plastik cerrah ve onlarda slavlara ve iskandinavlara benzeme cabası olduğunu soluyo ki cogu iskandinavlarida çok ideal yüz olarak gormuyo slavlara göre.en guZel yüz araplarda demissiniXe evet Arapların gozleri gercektende inanılmaz guZel ama her dolgun dudak guZel digildir bı kaba kalın Arap dudağı diye tabir edilen dudak vardır bide hafif kalkık dolgun dudak vardır araplarda cene hattı yok yusyuvarlak yüzleri var elmacik kemikleri yok burunları çok etli vs herkesin ideali farklidr ama genel olarak ideal görülen bu digildir. Bide batı niye batıya özensin demissin ben batıdan bahsetmedim hem ihtiyacları olmadıgından hemde doğal ve sade olduklarından bukadar estetik krizinde digiller ki almanlar İngilizler vs de çok guZel görülen ırklar digildir tabiki çok guzellride var ve ingilterede özellikle bı slav oldugunda ilgi çoğalır.sarisin mavi goz demissinde ben sarisin renkli gözden bahsetmiyorum düzgün ve guZel olan hatlardan bahsediyorum .adriana lima Avrupa'da begenilmiyo Amerika'da begeniliyo ama turkeydeki kadar fani hicbiyerde yok ve kariyerinde hicbizaman moda evlerinin reklam kamyalarinda yer almadı iç çamaşırı mankeni olarak kaldı çok iyi bı model digil guZel ve havalı bı kadın ayrı ama kariyeri sadece victorias secret uzeine bu çok ayrı bı konu bunu uzatmaya gerek yok adriana konusunu.bide son olarak özellikle belirtmek istiyorum Hollandalı tipi benim tanımlamama uygun digil western europe tarzı katana gibi patates süratli kaba hantal kasabali tarzı hoş digildir turk kızları hollandalilardan çok daha guZel o benim bahsettigim slavlar ve iskandinalar ve si kabuk etmesenizde ideal yüzler bu ırklara ait genelleme olarak bunda bukadar sinirlenicek ne var anlamaiyorum amerikadada

Adriana Avrupa'da beğenilmiyor ama Amerika'da beğeniliyor demişsiniz ama Amerikan nufusun çoğunluğu (%65) beyaz ve Avrupalı,%15'i Hispanik-Latin Amerikalıdır. Nüfusun %12'si zenci Afrika, %4'ü Asya kökenli, %3 yahudi, %1'i Amerikan Yerlisi'dir. Avrupalı olanların çoğunluğuda İngiliz sonra Almanlar'dır. Avrupa ile Amerika'lı insanların arasında ne fark varki Adriana Avrupa'da beğenilmiyor hiç anlayamadım doğrusu.

Son düzenleme:
Birincisi Erol kislalioglunu ilk msjmda yazdım ikinci mesajda yannis yazmış olabilirim ikincisi laflarına dikkat et kibar olmayı becerebirsen iyi olur kompleksi hareketlerle saldırmayı bırakın bende birbucuk yıl ingilterede kaldım İngiliz akrabalarımda var ve İngilizler yabancıya cok fazla evlenir ve slavlar cok tercih edilir olay sadece renkli göz sari sac uzun boy digil İngilizler slavlar aynı demissinde slavların fizikleride yüzlerinde nekadar dyzgunse İngilizlerin okadar bicimsizdir.ayrica estetik amilyatlatinda bu ırklara benzetmek istenmesi aşikardır kemerli burun ince dudak düz yanaklar yapılmıyo istenilen ve yapılan amilyatlar kavisi burun çıkık yanak dogun dudak belirgin cene hattı oval yüz vs bu ırklarda çoğunlukla vardır diğer ırklara göre bunu kabul etmemek cok komik ve yersiz bı hareket

ben konustuklarımda bır saygısızlık goremıyorum ve gayette kıbarım yazdıgım yazının neyınde yalnış bır kelıme gordunuz cok merak ettım kıbarlıgı sızden ogrenmıyecegım dıkkat cekmek ıcın saçmalamaya basladınız artık.Komplekslı hareketlerle saldırmaya baslayan sızsınız durup dururken bır kıyaslama yaptınız devamı geldi belliki bir şey var.Hala tercıh edılır dıyorsunuz komıklesıyosunuz sadece sozumun devamı gelsınde yalan yalnıs nasıl gelırse gelsın çabasındasınız. slav ırkında kemıklı erkeksı bır yuz yapısı .vardır oval değildir .Germen desenız tamam dıcem ki zaten kuzey ve dogu avrupanın cogu germen slav ne alaka ? slav dıyosunuz sonra ırklar dıyorsunuz.Once bır ne dedıgınızı kestırın sonra cevap yazın.Kafanızda bırsey uydurmussunuz hala kabul ettırmeye yalan yalnıs ınandırmaya calısıyosunuz zorla da olsa.bayanda aynısını dedi demekki benım sozumun bır dogrulugu varmıs.Cogu topıcte goruyorum sızı bırseylerı zorla kabul ettırme cabası var bu yuzdende uyarı almıssınız bıkac yerde.bunu kabul etmemek derken kabul edıcegımız sey ne bunu anlayamadım bence sızın zorla ıspatlamaya calısmanız komık ve yersiz.

Ben geneoloji okudum genleri tabiki sizden ogrenmicenm germen ırkı slavlarda sadece Polonya'nın batı kısmı mı kapsar Almanya'ya yakın olam bölgelerinde görülür ayrıca slav yüzü kemikler bı yapısı vardır ama cene hattı keskin ve elmacik kemikleri çıkık gözlerde biraz ayrıktir oval yüz cok görülür.hala üstüne basa basa estetik cerrahlar bu ırkların en guzel ırklar olduğunu soluyo bide Gül Gül öldüm ben niye kompleksli oluyorum kemerli burun yass yüz ince dudak falan filan ideal digil dur diyorum diyemi)))))

Adriana evet Avrupa'da begenilmiyo orda daha elit modeller begeniliyo Amerika'nın nüfusu hakkında bilgim var az çok nüfus dagililimini vermenize gerek yok konuyla ne alakası varsa,Amerika'da showgirl tarzı kiZlar cok begeniliyo zaten ama genede turkeydeki kadar beğenmiyor burda takıntı olmuş biraz

$1q085k.jpg$images.jpg$2valf5s.jpg$adriana-lima-nin-makyajsiz-hali_58613.jpgEki Görüntüle 302580

neyin tartışması yapılıyor anlamıyorum...

hele şu catt isimli arkadaşın yazdıklarını okumaya bile tenezzül etmiyorum..:1::1::1::9::9:

her şeyin güzelliği,çekiciliği ayrıdır.esmerin de sarışının da.. ben esmer de beğenirim,sarışın da,kumral da,kızıl saçlı kaşlı olup çilli olanları da..

çünkü hepsinin güzelliği ayrıdır..

ayrıca her birinin güzeli de vardır,güzel olmayanaı da vardır.

belli genellemeler yapılarak ayıp ediliyor bence..

çok güzel esmerler de var,sarışınlar da... vs...

ve kendi gibi olmayana ya da beğenmediklerimize kötü laflar sarfetmek hiç hoş değil..

sonuçta hepimiz insanız.. biz neyiz ki acaba bir başkasına laf etme hakkını kendimizde buluyoruz..

zaten kendini beğenip,övenlerin aslında hiç de öyle olmadığına inanırım kendilerini tatmin etmeye çalışan tiplerdir bunlar çünkü..

evet ünlüleri beğeniriz,beğenmeyiz buraya yazarız,konuşuruz felan.. ama bunun üzerinden halktan ya da belli bir kesimden insanlara laf sokarcasına konuşmak çok çok ayıp ve kendini bilmezlik...

bi beyonce ne kadar güzel o doğal ten rengiyle ya da rihanna

ya da vanessa hessler......... daha birçok örnek..:31::31::31::31:

Son düzenleme:
neyin tartışması yapılıyor anlamıyorum...

hele şu catt isimli arkadaşın yazdıklarını okumaya bile tenezzül etmiyorum..:1::1::1::9::9:

her şeyin güzelliği,çekiciliği ayrıdır.esmerin de sarışının da.. ben esmer de beğenirim,sarışın da,kumral da,kızıl saçlı kaşlı olup çilli olanları da..

çünkü hepsinin güzelliği ayrıdır..

ayrıca her birinin güzeli de vardır,güzel olmayanaı da vardır.

belli genellemeler yapılarak ayıp ediliyor bence..

çok güzel esmerler de var,sarışınlar da... vs...

ve kendi gibi olmayana ya da beğenmediklerimize kötü laflar sarfetmek hiç hoş değil..

sonuçta hepimiz insanız.. biz neyiz ki acaba bir başkasına laf etme hakkını kendimizde buluyoruz..

zaten kendini beğenip,övenlerin aslında hiç de öyle olmadığına inanırım kendilerini tatmin etmeye çalışan tiplerdir bunlar çünkü..

evet ünlüleri beğeniriz,beğenmeyiz buraya yazarız,konuşuruz felan.. ama bunun üzerinden halktan ya da belli bir kesimden insanlara laf sokarcasına konuşmak çok çok ayıp ve kendini bilmezlik...

bi beyonce ne kadar güzel o doğal ten rengiyle ya da rihanna

ya da vanessa hessler......... daha birçok örnek..:31::31::31::31:

Dediklerinin kelimesi kelimesine katılıyorum. Her türün güzel örnekleri var genelleme yapmakta neyin nesi?

Sizlerde algılama problemi var heralde estetik cerrahları ideali tanımlarken heralde renkten bahsetmiyo sarisin guzel esmer çirkin diyem kim burda slav ırkı ideal diyince sizde renk takıntısı olduğu icin hemen renge yonlendiniz ama kemik yapısından bahsediliyor tabiki kuzey avrupalılar grnellikle sarısındir ama slavlar genellikle kurmalıdır beyaz renkli dir.burda kendini met eden kim onuda hic anlamadım kendinizden bahsettiniz heralde burda cok komik seyler yazılıyo gülüyorum hep

Genellemeyi yapan ben digilm dünyadaki estetik cerrahlar neden algiliyamiyosunuz en guzel ırk kim diye sorulduğunda yada hangi ırklara benzemek isteniliyo diye sorulduğunda verilen cevaplar röportajlarda veya seminerlerde vs yani burda savunmaya geçtiğiniz şey ne onuda anlamadım.kemik yapısı fizyomisi en düzgün problemsiz genel olarak herkesin ortak begennidinw sahip kemik yapısı geneolojide de bu ırklara ait yani belirli kemik yapıları var ve en idealleri bunlar deniliyor altın oran kapsamında da

evet sıktı artık bende hata laf yetıstırmeye calısıyorum okumadım bile bırak kım ne dusunurse dusunsun sankı o öyle deyince öyle olucak.

Back