Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok ama sadece bir iki bisey dilemek istiyorum erol kislalioglu dedim turkeyde bilindiği için amerikadada verebilirim kuzenimin eşi los Angeles'ta özel bı klinikte plastik cerrah ve onlarda slavlara ve iskandinavlara benzeme cabası olduğunu soluyo ki cogu iskandinavlarida çok ideal yüz olarak gormuyo slavlara göre.en guZel yüz araplarda demissiniXe evet Arapların gozleri gercektende inanılmaz guZel ama her dolgun dudak guZel digildir bı kaba kalın Arap dudağı diye tabir edilen dudak vardır bide hafif kalkık dolgun dudak vardır araplarda cene hattı yok yusyuvarlak yüzleri var elmacik kemikleri yok burunları çok etli vs herkesin ideali farklidr ama genel olarak ideal görülen bu digildir. Bide batı niye batıya özensin demissin ben batıdan bahsetmedim hem ihtiyacları olmadıgından hemde doğal ve sade olduklarından bukadar
estetik krizinde digiller ki almanlar İngilizler vs de çok guZel görülen ırklar digildir tabiki çok guzellride var ve ingilterede özellikle bı slav oldugunda ilgi çoğalır.sarisin mavi goz demissinde ben sarisin renkli gözden bahsetmiyorum düzgün ve guZel olan hatlardan bahsediyorum .adriana lima Avrupa'da begenilmiyo Amerika'da begeniliyo ama turkeydeki kadar fani hicbiyerde yok ve kariyerinde hicbizaman moda evlerinin reklam kamyalarinda yer almadı iç çamaşırı mankeni olarak kaldı çok iyi bı model digil guZel ve havalı bı kadın ayrı ama kariyeri sadece victorias secret uzeine bu çok ayrı bı konu bunu uzatmaya gerek yok adriana konusunu.bide son olarak özellikle belirtmek istiyorum Hollandalı tipi benim tanımlamama uygun digil western europe tarzı katana gibi patates süratli kaba hantal kasabali tarzı hoş digildir turk kızları hollandalilardan çok daha guZel o benim bahsettigim slavlar ve iskandinalar ve si kabuk etmesenizde ideal yüzler bu ırklara ait genelleme olarak bunda bukadar sinirlenicek ne var anlamaiyorum amerikadada