- Konu Sahibi PamukSekeyim
-
aynen,buradaki güzellik yarismalarinda cok Türk kizlari birinci geldi,yada dereceye girdi.Badem gözlü kizlarimiz Masallah
latin kızları pek çekici gelmiyo bana çok nadirdir güzel geldiği fiziklerine laf yok ama tabi kiifakat benim için çerkez kızlarının yeri bi ayrı onun dışında ruslar ve fransızlar çok çekici geliyo bana
bizim çerkeslerin beli mükemmel oluyor yaa
İsmini bildikleriniz varsa söyler misiniz? Merak ettim
Arkadaslar sakın olun ben genelleme yapıyorum evet çünkü gercek bu vücut olarak konusmuyorumki vuctlarida uzun bacakları var dar vucutları var ve yağ oranları çok düşük ama dolgun göğüs ve kalça yokki dogu avrupalıların kalcasida yuvarlaktir ama yüz olarak dünya uErundeki bütün estetik cerrahlara gidin batıya benzeme ve oZenme cabası olduğunu solicek yüz hatlari için Erol kislaliogluda bu sekilde konuşuyo Türkiye'de bilinen bı doctor olduğu için solerim açıp arastirabilirsiniz araştırmacınızda olur bu gercek çünkü benzemek istenen kisiler onlar neden ozman koskoc yüzleri bile olanlar burnum kalkık olsun diyo veya lens takiyo veya elmacik kemiği belirginlestiriyo veya dolgun dudak yapmaya çalıştı batıya benzeme cabasından bu estetik cerrahide boledir gidin abidim gubudik olmayan bütün estetik cerrahlarına sorun.neden gercegi reddetmek var anlamıyorum Türkler Araplar vs çirkin digilki sadece onların simetrisi daha düzgün ve daha ideal ama herkese çekici gelen farklıdır banada catalanlarda çok çekici gelir ama guZel bı ırk digildri tabiki guzelleride var ama genel olarak düzgün digildir hatlari ama çok cekiciler o ayrı bisey
internette cıkar benım hatırladıklarım belcıka guzelı zeynep sever.hollanda bırıncısı melısa aslı pamuk.yıne hollanda bırıncısı denız akkoyun.almanya bırıncısı berna keklıker ıkıncısı burcu aran vs
2005 miss germany Asli Bayram
2002 miss world Azra Akin
2006 miss germany $ebnem Schäfer
2007 miss Köln Sinem Ramazanoglu
1996 miss Germany Yasemin Mansur vs........
Merve'nin haricinde cikarabildiklerim bunlar
internette cıkar benım hatırladıklarım belcıka guzelı zeynep sever.hollanda bırıncısı melısa aslı pamuk.yıne hollanda bırıncısı denız akkoyun.almanya bırıncısı berna keklıker ıkıncısı burcu aran vs
evet zevkler tartısılmaz ama gayette guzeller asırı esmer olan bır turk kızı hıc gormedım almanyada varsa araptır veya afgandır sız karıstırıyorsunuzdur.çokta guzeller bence secılen kızlarda cok hoş allah var yukarda begenmemenızı anlarımda cok çirkinler demeniz bıraz tuhaf ve düşündürücü açıkçası.
Zevkler ne farklı yahu. Biz de geçen gün annemle konuşuyorduk. Almanya'daki Türk kızları ne kadar çirkin diye.
Cidden hiç beğenmiyorum ben oradakilerin çoğunu. Tvde ve oradaki Türk düğünlerinde gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.
Annem Almanya'ya gitti ama.
Türk kızının güzelliğini yansıtamıyorlar gibi geliyor bana. Aşırı esmerler ya, şoka giriyorum. Ben de hiç sevmediğim için öyle kapkara tipleri, asla güzel bulmuyorum.
Bu seçilen miss ünvanlı Türk kızları da hiç güzel değilmiş bu arada.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?