Makyajsız Yabancı Modeller

latin kızları pek çekici gelmiyo bana çok nadirdir güzel geldiği fiziklerine laf yok ama tabi kii:31: fakat benim için çerkez kızlarının yeri bi ayrı :69: :69: onun dışında ruslar ve fransızlar çok çekici geliyo bana :31:

İsmini bildikleriniz varsa söyler misiniz? Merak ettim

internette cıkar benım hatırladıklarım belcıka guzelı zeynep sever.hollanda bırıncısı melısa aslı pamuk.yıne hollanda bırıncısı denız akkoyun.almanya bırıncısı berna keklıker ıkıncısı burcu aran vs :1:

2005 miss germany Asli Bayram
2002 miss world Azra Akin
2006 miss germany $ebnem Schäfer
2007 miss Köln Sinem Ramazanoglu
1996 miss Germany Yasemin Mansur vs........

Merve'nin haricinde cikarabildiklerim bunlar

Arkadaslar sakın olun ben genelleme yapıyorum evet çünkü gercek bu vücut olarak konusmuyorumki vuctlarida uzun bacakları var dar vucutları var ve yağ oranları çok düşük ama dolgun göğüs ve kalça yokki dogu avrupalıların kalcasida yuvarlaktir ama yüz olarak dünya uErundeki bütün estetik cerrahlara gidin batıya benzeme ve oZenme cabası olduğunu solicek yüz hatlari için Erol kislaliogluda bu sekilde konuşuyo Türkiye'de bilinen bı doctor olduğu için solerim açıp arastirabilirsiniz araştırmacınızda olur bu gercek çünkü benzemek istenen kisiler onlar neden ozman koskoc yüzleri bile olanlar burnum kalkık olsun diyo veya lens takiyo veya elmacik kemiği belirginlestiriyo veya dolgun dudak yapmaya çalıştı batıya benzeme cabasından bu estetik cerrahide boledir gidin abidim gubudik olmayan bütün estetik cerrahlarına sorun.neden gercegi reddetmek var anlamıyorum Türkler Araplar vs çirkin digilki sadece onların simetrisi daha düzgün ve daha ideal ama herkese çekici gelen farklıdır banada catalanlarda çok çekici gelir ama guZel bı ırk digildri tabiki guzelleride var ama genel olarak düzgün digildir hatlari ama çok cekiciler o ayrı bisey

Arkadaslar sakın olun ben genelleme yapıyorum evet çünkü gercek bu vücut olarak konusmuyorumki vuctlarida uzun bacakları var dar vucutları var ve yağ oranları çok düşük ama dolgun göğüs ve kalça yokki dogu avrupalıların kalcasida yuvarlaktir ama yüz olarak dünya uErundeki bütün estetik cerrahlara gidin batıya benzeme ve oZenme cabası olduğunu solicek yüz hatlari için Erol kislaliogluda bu sekilde konuşuyo Türkiye'de bilinen bı doctor olduğu için solerim açıp arastirabilirsiniz araştırmacınızda olur bu gercek çünkü benzemek istenen kisiler onlar neden ozman koskoc yüzleri bile olanlar burnum kalkık olsun diyo veya lens takiyo veya elmacik kemiği belirginlestiriyo veya dolgun dudak yapmaya çalıştı batıya benzeme cabasından bu estetik cerrahide boledir gidin abidim gubudik olmayan bütün estetik cerrahlarına sorun.neden gercegi reddetmek var anlamıyorum Türkler Araplar vs çirkin digilki sadece onların simetrisi daha düzgün ve daha ideal ama herkese çekici gelen farklıdır banada catalanlarda çok çekici gelir ama guZel bı ırk digildri tabiki guzelleride var ama genel olarak düzgün digildir hatlari ama çok cekiciler o ayrı bisey

erol kıslaoğlu türkiyede bılınen bır estetısyen dunyada değil. turk ınsanı zaten kendınde olmayanı ıstedıgı ıcın doğu avrupa benzemek ıstemesı cok normal.Ama dunyaca herkez onlara benzemeye calısıyor demen tamamen yalnış dünyadan bahsedıyoruz.batı nıye batıya özensin ve sarısın mavı gozlu cogunlugu olan ulkeler doğu avrupaya benzemeye nıye calıssın ? bır kere mantık hatası var .Kımse gercegı reddetmıyor cunku ortada sızın dedıgınız gıbı bır gercek yok sız turkıye etrafında ıstenılen seylerı dunyanın ıstedıgı sey olarak söyluyorsunuz.arapların ona bakarsan kuzey avrupalılara gore daha guzel suratları var sımetrıde ayrıca. iri göz,dolgun dudak düzgün dişler genelde arap kadınlarında olan ozellıklerdır.Yüz hatlarının sımetrı olması guzellık anlamına gelmıyor.Buna ornek vermek gerekırse en basıdınden doutsen krosenın yüz hatları sızın tanımınıza uyuyor duzgun oda kalkık burun avrupalı bır bayan.fakat neden cogu ınsan adrıanayı daha guzel gelıyor ? neden adrıana o kadar mankenın ıcınden daha ılgı cekıcı geldi ? cunku dıger klasık sarısın soluk benızlı kadınlardan apayrı bır tıpı var.Turkıyede dogu avrupalıların veya ıskandınavların begenılmesı normal o tıpten burada cok az var cunku burdakı kadınların o standartları ıstemesıne ınanırım.ama sen dunyaca begenılıyor dunyaca ıstenılıyor demışsın böyle bırsey sadece saçmalık ve gerceklıgı olmayan durumdur.erol kıslaoğlu onları daha sımetrı buluyor dıye bunu dünyaca bır gerceklık olarak kımse kabul etmek zorunda değil.hollanda senın tanımına uyan bır yer peki neden hollandada guzellık yarısmalarında genellıkle bırıncı gelenler türk ?
bu yarısmalarda juri uyesı olarak estetıkcılerde katılır.

En güzel dıye bırsey yoktur.Çünkü güzelliğin belli bir standardı yoktur.Görecelidir.Kime göre neye göre diye sorarlar adama.

internette cıkar benım hatırladıklarım belcıka guzelı zeynep sever.hollanda bırıncısı melısa aslı pamuk.yıne hollanda bırıncısı denız akkoyun.almanya bırıncısı berna keklıker ıkıncısı burcu aran vs :1:

2005 miss germany Asli Bayram
2002 miss world Azra Akin
2006 miss germany $ebnem Schäfer
2007 miss Köln Sinem Ramazanoglu
1996 miss Germany Yasemin Mansur vs........

Merve'nin haricinde cikarabildiklerim bunlar

Teşekkür ederim kızlar :1::1::1:

Zevkler ne farklı yahu. Biz de geçen gün annemle konuşuyorduk. Almanya'daki Türk kızları ne kadar çirkin diye.
Cidden hiç beğenmiyorum ben oradakilerin çoğunu. Tvde ve oradaki Türk düğünlerinde gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.
Annem Almanya'ya gitti ama.
Türk kızının güzelliğini yansıtamıyorlar gibi geliyor bana. Aşırı esmerler ya, şoka giriyorum. Ben de hiç sevmediğim için öyle kapkara tipleri, asla güzel bulmuyorum.
Bu seçilen miss ünvanlı Türk kızları da hiç güzel değilmiş bu arada. :19:

Belçika güzeli Zeynep Sever Volkan Demirel'in eşiydi sanırım. Çok güzel kadın beğeniyorum.:nazar::1:

evet zevkler tartısılmaz ama gayette guzeller asırı esmer olan bır turk kızı hıc gormedım almanyada varsa araptır veya afgandır sız karıstırıyorsunuzdur.çokta guzeller bence secılen kızlarda cok hoş allah var yukarda begenmemenızı anlarımda cok çirkinler demeniz bıraz tuhaf ve düşündürücü açıkçası.

evet zevkler tartısılmaz ama gayette guzeller asırı esmer olan bır turk kızı hıc gormedım almanyada varsa araptır veya afgandır sız karıstırıyorsunuzdur.çokta guzeller bence secılen kızlarda cok hoş allah var yukarda begenmemenızı anlarımda cok çirkinler demeniz bıraz tuhaf ve düşündürücü açıkçası.

Katılıyorum size. İllaki güzelleri vardır bence genelleme saçma olur.

Bu konuyu tartışmaya bile gerek yok ama sadece bir iki bisey dilemek istiyorum erol kislalioglu dedim turkeyde bilindiği için amerikadada verebilirim kuzenimin eşi los Angeles'ta özel bı klinikte plastik cerrah ve onlarda slavlara ve iskandinavlara benzeme cabası olduğunu soluyo ki cogu iskandinavlarida çok ideal yüz olarak gormuyo slavlara göre.en guZel yüz araplarda demissiniXe evet Arapların gozleri gercektende inanılmaz guZel ama her dolgun dudak guZel digildir bı kaba kalın Arap dudağı diye tabir edilen dudak vardır bide hafif kalkık dolgun dudak vardır araplarda cene hattı yok yusyuvarlak yüzleri var elmacik kemikleri yok burunları çok etli vs herkesin ideali farklidr ama genel olarak ideal görülen bu digildir. Bide batı niye batıya özensin demissin ben batıdan bahsetmedim hem ihtiyacları olmadıgından hemde doğal ve sade olduklarından bukadar estetik krizinde digiller ki almanlar İngilizler vs de çok guZel görülen ırklar digildir tabiki çok guzellride var ve ingilterede özellikle bı slav oldugunda ilgi çoğalır.sarisin mavi goz demissinde ben sarisin renkli gözden bahsetmiyorum düzgün ve guZel olan hatlardan bahsediyorum .adriana lima Avrupa'da begenilmiyo Amerika'da begeniliyo ama turkeydeki kadar fani hicbiyerde yok ve kariyerinde hicbizaman moda evlerinin reklam kamyalarinda yer almadı iç çamaşırı mankeni olarak kaldı çok iyi bı model digil guZel ve havalı bı kadın ayrı ama kariyeri sadece victorias secret uzeine bu çok ayrı bı konu bunu uzatmaya gerek yok adriana konusunu.bide son olarak özellikle belirtmek istiyorum Hollandalı tipi benim tanımlamama uygun digil western europe tarzı katana gibi patates süratli kaba hantal kasabali tarzı hoş digildir turk kızları hollandalilardan çok daha guZel o benim bahsettigim slavlar ve iskandinalar ve si kabuk etmesenizde ideal yüzler bu ırklara ait genelleme olarak bunda bukadar sinirlenicek ne var anlamaiyorum amerikadada

Zevkler ne farklı yahu. Biz de geçen gün annemle konuşuyorduk. Almanya'daki Türk kızları ne kadar çirkin diye.
Cidden hiç beğenmiyorum ben oradakilerin çoğunu. Tvde ve oradaki Türk düğünlerinde gördüğüm kadarıyla konuşuyorum.
Annem Almanya'ya gitti ama.
Türk kızının güzelliğini yansıtamıyorlar gibi geliyor bana. Aşırı esmerler ya, şoka giriyorum. Ben de hiç sevmediğim için öyle kapkara tipleri, asla güzel bulmuyorum.
Bu seçilen miss ünvanlı Türk kızları da hiç güzel değilmiş bu arada. :19:

kesinlikle katılıyorum türkiyeye gelenlerden gördüğüm kadarıyla hepsinde bi bronz ten hastalığı var aşırı solaryumlular sarı saçlar incecik kaşlar abartılı giyim makyaj ve takılar benim gözlemlediklerim hep bu yönde oldu herkes böyledir demiyorum tabi ama bana çok abartılı geliyolar

Back