Makyajsız Yabancı Modeller

Ben de buna katılıyorum , güzellik bi olgudur ırk felan dinlemez, güzel her yerde güzeldir :)

Soleddiklerine yüzde yüz katılıyorum ve ayrıca bu kızlara isteyen çirkin desin bunların yüzde çok çok guZel olduğunu dünya kabul ediyo inanılmaz guZel yüz ovalleri ve yüz hatlari var turk kadını adrianayla tutturmuş durumda tabiki guZel kadın ben güzele çirkin demem benim gözüme çirkin gounse bile çirkin bı kadın demem gozleri bacakları göğüsleri çok guzel ama çok kaba ve alaturca bı tipi var orda yüzü ondan çok fazla guZel olan bicok model kız var mesela jessica stam gibi dünyada bunlar begeniliyo ama turkeyede adriana çok prim yapmış durumda ben inanamıyorum ki bütün bakıldığında biraz transeksuel havası olsada hoş bı kadın beli dısında çok guZel bı fiziği var ama burda gercekten çok fazla abartiliyo

Bence her ülkede her yerde her ırkta güzel kadınlar var. Yabancılar dediğimiz zaten Türkiye'nin dışında bir sürü ülke bir sürü ırk var. Bu çok genellemeye giriyor. Ama her ırkın özellikleri farklıdır. Bizim ülkemizde kadınlar balık etli, esmer'dir daha çok. Ama aralarından çok güzelleride var bakımsızlarıda. Bize sarışınlar renkli gözlüler çok hoş geliyor. Çünkü ülkemizde fazla yok. Ama atıyorum İgiltere'deki kadınlarda esmer olanları filan beğenirler...

genelleme yapınca turk mankenler daha guzel demedim.Sadece demet akalına ornek verdım.Ben sokağa cıkınca asırı derecede makyaj yapan bır Turk kadını gormuyorum sızın dedıgınız 17 yasındakı kızlar daha ergenlıkte boyle seylere tabıkı merak duyarlar.Babamın seyahat turızmcısı olması nedenıyle bende onun sayesınde 6 tane ülke gezdım.Hiçte dedıgınız gıbı doğal degıller daha 15 yasındakı kız makyajdan 25 gosterıyor.Keza kadınları da aynı.İnternette baktıgınız zaman yabancı oyuncu veya kadınların makyajsız halleri diye aradakı farkı cok net gorebılırsınız.Bu resımlerde cogu berbat bır kere adriana ve bar rafael içlerinde iyi cıkmıs diğerlerinin nasıl bır guzellıgı var onu da anlayamadım neyse.ve sözümün de arkasındayım Türk kadını olunca işler değişiyor ama yabancı olunca bambaşka sadece burda değil bırcok topıcte cok net bır sekılde goruluyor bu.Haddimi sınırımı cok iyi biliyorum ve gördüğümü soyluyorum.

Dogu Avrupa orta Avrupa ve kuzey Avrupa kökenlilerin fizyonomileri çok daha düzgün oluyo bitek Türklere digil diğer ülkelere gorede,turkeyde makyaj botox falan olayı çok abartiliyo Avrupa'ya göre ama amerikalailar Güney Amerikalılar falanda çok abartiyo

Siz Avrupa'damı yaşıyorsunuz?

Hayır turkeydeyim dortbucuk senedir falan.bu dediğim dogu Avrupa orta ve kuzey avrulilarinin grunmum olarak daha guZel olduğunu tüm dunyanın heryerinde estetik cerrahlar soluyo

bunun ıklımle ve yasam kosullarıyla ılgısı var bız sıcak ıklımde yasıyoruz tenımız cabuk kırısıyor gunes yıpratıyor dogal olarak boyle seylere kuzey avrupalılardan daha cabuk ıhtıyac duyuyoruz guney amerikalılar da oyle. ama doğu ve kuzey avrupalıların ıklım sert vucudu dınc tutuyor halıyle bu yollara basvurmakta az oluyor.

Yüz hatlarida fizikleride çok düzgün oluyo bunun iklimle alakası yok ama cilt olarak olabilir dediğini gibi bütün estetik cerrahlarda dogu yada kuzey avrupalıya benzemeye caba var diyorlar daha düzgün hatlari simetrileri ama bazı insanlar çok simetrim düzgün seansa herkesin sesli farklidir

hangı estetık cerrahlar bu denli genelleme yapmıs cok merak ettım.Doğu kuzey avrupalı en guzelse herkes onlara benzemeye calısıyorsa dunya uzerınde neden latın kadınlarının yerı ayrı cunku klasık sarısın mavı gozlu avrupai havanın cok dısındalar farklı bır tıpleri var bu yüzden.estetık yonden hep latın kadınlarının vucutları goz onune alınılır begenılır.dolgun göğüs kalkık kalça vs.kuzey avrupalı ve doğu avrupalı kadınlarda bu özellıkler yok dumduz vucut kadınsı değil.okan bayulgenın programına katılan ve ısvecte işini yapan bır estetısyen ıskandınav ulkelerının kadınlarının ve erkeklerının ozellıgı olan kavıslı kalkık buruna kemer yaptırdıklarını soyledı.cunku ınsanlar kendınde olmayan ozellıkleri ısterler.en guzel dıye bırsey yoktur buna kımse karar veremez.Her ulkenın kendıne has ozellıklerı guzellıklerı vardır.Aksi sadece saçmalık.ayrıca yuz hatlarının ve vucudunda ıklımle ılgısı vardır bır bılene rahatlıkla sorabılırsınız.

Çok güzel yazmışsın. Genelleme asla söz konusu olamaz bu meselede.

sana kesinlikle katiliyorum canim.Ben Almanya'da yasiyorum.Almanya'nin etrafindaki tüm ülkelere de gittik.Almanya en cok karisik devletleri icinde barindiran ülkedir ve nedense etrafimda hicte öyle dogaüstü güzellikler göremiyorum.Vallahi $öyle bir örnek vereyim,bazen yolda yürüyoruz ve yanimizdan yüzlerce Alman ve diger bir cok millet insanlar geciyor.Bizim gözümüzü Türk kizlari ve Arap kizlari mest ediyor.Bu güzellikler insanin icine i$liyor.Brezilya kizlari da bizimkilere benziyor.Tabiiki Avrupa'lilardan da cok güzelleri var ama kimse demesin valla,onlar mükemmeldir de muhtesemdir de.öyle bir genelleme yok.

Son düzenleme:

yalnız sızın o dedıgınız olayı ben de yasadım.Almanyadakı türk kızlarının gercekten cok baska bır havası var hakıkatten boyle tekrar tekrar baktıklarım oldu kac kere.zaten almanyanın yerel guzellık yarısmalarında bırıncılık alanların coğu türk eger dıkkat ettıysenız bı ıkı kere de arap cıkmıstı.keza belcıka hollandada da aynı sekılde.farkındaysanızda sarısının bol oldugu ulkeler buralar özellıkle hollanda.

Aynen katılıyorum. Zaten erkeklerin çoğu dolgun göğüs, popo gibi şeylerden hoşlanırlar. Yani genelleme yapmak istemiyorum çünkü zevk meslesi herkesin farklıdır. Ama Latin ve Türk kızları başka

aynen,buradaki güzellik yarismalarinda cok Türk kizlari birinci geldi,yada dereceye girdi.Badem gözlü kizlarimiz Masallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…