Makyajsız Yabancı Modeller

Demet Akalın eski, doğal hali.

demet_akalin_eski_buyuk.jpg

bence makyaj o kadarda fark yaratamaz yoktan var edemez yani resimde kötü çıkmış olmaları güzel olmadıklarıın göstermez bence.

Makyaj insanı yoktan var ediyo mu etmiyo mu bence ünlülerimize baktıgımızda bunu görebiliriz..

Demet Akalın, Ebru Gündeş, Seda Sayan, Hadise, Petek Dinçöz, Gülşen, Bengü vs vs vs :)

Hepsi makyajla baştan yaratılıyor ;)

01_d.jpg
02_d.jpg

31_d.jpg
03_d.jpg

Şimdi şu üstteki 4 fotoğrafa bakalım...

Birde alttaki 4 fotoğrafa..

06_d.jpg
11_d.jpg

16_d.jpg
18_d.jpg

Lütfen aradaki 7 farklı bulun.. :27:

Işık, çekim, poz aynı.

Arkadaşlar burda adrianada resmen makyaj var farketmiyormusunuz ruj kalem bariz belli :) bide makyajsız diye yutturmaya çalışıyorlar :) ama evet bazılarında cidden yok o belli ama adrianaya torpil geçmişler :)

bana sanki biraz bu fotolarla oynamışlar gibi geldi ya da çok yakın çekmişler resimleri göz yoruyor bakarken yalnız adriana lima makyajsızda duru bir güzellik bence güzel çıkmış beğendim
gene de hepsini ALLAH öğmüş yaratmış bize bişi demek düşmez tabi ki güzeller kendilerine göre makyajsızda:34:

Makyaj insanı yoktan var ediyo mu etmiyo mu bence ünlülerimize baktıgımızda bunu görebiliriz..

Demet Akalın, Ebru Gündeş, Seda Sayan, Hadise, Petek Dinçöz, Gülşen, Bengü vs vs vs :)

Hepsi makyajla baştan yaratılıyor ;)

aynen öyle ben bir defa demet akalının bir programı vardı o gün neler oluyor yayınlanıyor du neyse işte onu izlediğimde şok olmuştum demet akalının makyajsız halini görünce gözlerime inanamadım bi kaç saat sonra ki konserine hazırladılar sonra bambaşka oldu makyaj bence ünlüler için bir mucize:27:

bence adriana lima her haliyle muhteşem :16: :16: :16: gerçekten taş bir hatun güzelliğine laf yok kızlar :3:
bir arkadaş hatta ona torpil yapmışlar makyaj var fln demiş ama varsa dahi çok belli belirsiz bir ruj vardır başka da bir şey yok bence ki cildi fln da pürüzsüz süper gözüküyor...
kaşı, gözü, dolgun dudakları bilmiyorum yaa ben çok beğeniyorum çok da sempatik kadın, mütevazı :nazar:
yok böyle dans'a gelmişti orda da neredeyse sıfır makyaj belki çok hafif bişeyler vardı yüzünde ama mükemmel güzeldi, havalıydı :51:

$adriana-lima-nin-makyajsiz-hali_58644[1].jpg

şu üstteki fotoğrafta sıfır makyaj mesela ama bence gayette güzel maaşallah valla :nazar:

çok dikkat ettımde böyle bır Türk kadını olunca cogunuz karalamaya gecıyorsunuz ama yabancı olunca en vasatı bıle yine de hos gelıyor.Sadece bu konuda değil diğer topıclerdede bazı bayanlar cok yapıyor bunu.Bu resımlerde ancak 2 tanesı hoş diğerlerine kımse ışık mışık demesin berbatlar işte.Demet akalın 40 yasında bunlar daha 20lerinde bıraz kıyaslama yaparken bunları da dusunun.Türk kadınlarından gene de ıyıdır de ne demek ? Ben demetın makyajsız halını dahı bunların cogundan ıyı buldum hortlak gıbıler resmen göz var nızam var.Aşağlayarak ego tatmını oluyor herhalde bazı arkadaslar.Bence bu yabancı her turlu ustundur hayranlıgını bır kenara atalım. bu mılletın bırbırını aşağlayıp yabancıları el üstünde tutma çabası bunalttı artık.

çok dikkat ettımde böyle bır Türk kadını olunca cogunuz karalamaya gecıyorsunuz ama yabancı olunca en vasatı bıle yine de hos gelıyor.Sadece bu konuda değil diğer topıclerdede bazı bayanlar cok yapıyor bunu.Bu resımlerde ancak 2 tanesı hoş diğerlerine kımse ışık mışık demesin berbatlar işte.Demet akalın 40 yasında bunlar daha 20lerinde bıraz kıyaslama yaparken bunları da dusunun.Türk kadınlarından gene de ıyıdır de ne demek ? Ben demetın makyajsız halını dahı bunların cogundan ıyı buldum hortlak gıbıler resmen göz var nızam var.Aşağlayarak ego tatmını oluyor herhalde bazı arkadaslar.Bence bu yabancı her turlu ustundur hayranlıgını bır kenara atalım. bu mılletın bırbırını aşağlayıp yabancıları el üstünde tutma çabası bunalttı artık.

Kesinlikle katiliyorum.resmen mumyaya benziyor bazilari.hatta bence bazilari makyajli bile güzel degil.

bence bu mankenlerin yüzde doksanı çok güzel. Bazı arkadaşlar Türk mankenler makyajsız daha güzel yabancı olunca kıymete biniyo demiş ama ben buna pek katılmıyorum Türk kadınlarının çoğu aşırı derecede makyaj yapıyor yabancılar daha çok gizli makyaj şeklinde yani abartmadan sadece olan güzellikleri daha çok ön plana çıkartıyorlar ama Türk kızları öyle değil ben dershanede öğretmenlik yapıyordum kızlar 17 yaşında 17 yaşındaki kızın yüzü fondöten mi ister kirpiği rimel mi ister zaten güzelsin niye cildini mahvediyosun makyajsız halin daha güzel ama yok illa cilt mahvolacak eee düşünün o kız 30 yaşında ne olur cilt gider özellikle fondöten cildi mahveden birşey zaen saatlerce cilt havasız kalıyo. Öyle oluncada bizim kızlar erken çöküyo. EE üsüne birde kalitesiz malzeme kullanıyolar zaten
Ben yabancı mankenlerin makyajsız halini daha çok beğeniyorum valla kıskandığımdan değil ama makyajı cilde nasıl bakılacağını biliyolar öyle olunca ciltleri daha uzun süre daha güzel kalıyo

Arkadaşlar ben bu konuyu birbirinize saldırarak yorum yapın diye açmadım.
Herkesin kendi şahsi fikridir.
İsteyen beğenir istemeyen beğenmez.

Lütfen saygılı olur musunuz birbirinize karşı?
Neredeyse birbirinizi dövüceksiniz..
Kimsenin kimseyi kıskandığı yok.
Egosunu tatmin ettiğide yok!
Lütfen herkes sınırını bilsin.

Zevk meselesi.
" Renkler ve zevkler tartışılmaz "

Ve ayrıca fotoğrafların hiçbirinde oynama, makyaj vs hiç birşey yok !

Buyrun Adriana Lima makyajsız.

adriana_lima3.jpg

062v.jpg

Offf makyajsız hali bile güzel hatunun ya , ben de doğal güzellikten yanayım yani doğasında olsun makyajla açığa çıksın gibilerinden düşünüyorum:) Yalnız doğal güzellik felan diyoruz da makyaj yoksa estetik var hatunda ama Allah'ı var taşıyo, ama dudaklar silikon :) ama silikonsuz da güzeldi :) yok yok seviyorum ya ben bu hatunu :)

Offf makyajsız hali bile güzel hatunun ya , ben de doğal güzellikten yanayım yani doğasında olsun makyajla açığa çıksın gibilerinden düşünüyorum:) Yalnız doğal güzellik felan diyoruz da makyaj yoksa estetik var hatunda ama Allah'ı var taşıyo, ama dudaklar silikon :) ama silikonsuz da güzeldi :) yok yok seviyorum ya ben bu hatunu :)

Estetikli veya değil güzel mi güzel?
Bizim estetikli ünlülülerimize bakın hangisi bu kadar güzel?

Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Ebru Polat, Seda Sayan..

Estetiğim diye bağırıyo heryerleri..

Son düzenleme:

Estetikli veya değil güzel mi güzel?
Bizim estetikli ünlülülerimize bakın hangisi bu kadar güzel?

Ajda Pekkan, Sezen Aksu, Ebru Polat, Seda Sayan..

Estetiğim diye bağırıyo heryerleri..

Estetikli olup güzel olan türk kadınları yok mu? Bence var. Bu yaşlardayken Türkan Şoray, Filiz Akın bence gayet güzeldi , ayrıca Adriana'ya estetikli çirkin demedim ki :) Hatta Türk kadınlarıyla kıyaslama da yapmadım , niye yapayım güzel olmanın Türk lüğü yabancılığı yoktur :)

Son düzenleme:
Estetikli olup güzel olan türk kadınları yok mu? Bence var. Bu yaşlardayken Türkan Şoray, Filiz Akın bence gayet güzeldi , ayrıca Adriana'ya estetikli çirkin demedi ki :) Hatta Türk kadınlarıyla kıyaslama da yapmadım , niye yapayım güzel olmanın Türk lüğü yabancılığı yoktur :)

Dedin dedim mi canım?
Örnek verdim.:1:
Estetiği taşıyamıyan çok ünlümüz var.
Ama Adriana taşıyor...
Filiz Akın ve Türkan Şoray'a gelirsek..
Türkan Şoray'ın sadece dudagında Filiz Akın'da burnunda estetik var.
O kadar.
Onları tartışmamız bile yanlış.
Çünkü şu anda ülkemizde gençliği onların gençliği kadar güzel bayan ünlümüz' yok.

Back