Makyajsız Yabancı Modeller

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Ama güzel olmak için biraz alt yapı gerekiyor. Bunların çoğunda alt yapı var. Yapacak birşey yok.

Bu yabancı hatunlar ne yiyorda acaba makyajla Dünya Harikası'na dönüşüyorlar merak ediyorum...
Bence de ; Çirkin kadın yoktur az votka vardır ! :)

Ben şuna eminim ki şu anda bu konuya yorum yapan bayanlar bunlardan kat be kat daha güzeldir doğal halleriyle...
Gerçek gözlerimizin önünde.
Bir kaçı hariç diğerleri yürüyen felaket !
Makyajla bambaşka biri oluyorlar...
Yüzleri, duruşları tamamen değişiyor.
Ve ben böylesine güzel demeyi doğru bulmam.
Adriana ve adını bilmediğim bir kaç manken makyajsızda gayet hoş.

ouww kesinliklee en iyi örnek oldu bu :1:

Bence de. :27::52:

makyajsız soluklar sadece. bir de ben bu "makyajsız çirkinler" mantığını sevmiyorum. foto bunlar. kötü ışık, kötü çekim insan iğrenç de görünebilir. hepimizin vardır böyle fotoları.gazetelerin sitelerinde rastlıyorum bazen çok kötü bir poz esnerken falan çekmiş altta yazı "makyajsız hali hayal kırıklığı yaşattı" bir de jennifer aniston' un makyajlı resminin altına "makyajsız bile güzel" yazılmıştı.... makyaj yüzündeki güzel yerleri öne çıkarmak, kötü yerleri arka plana çekmektir. doğru yapıldığında herkes biraz daha güzel olur makyajla ama öyle sanki sıfırdan çirkini güzel yapıyorlarmış gibi bir izlenim vermeye çalışılıyor bazen öyle bir şey yok. al yıldız tilbeyi en iyi makyöz ver adriana limanın yüzü olsun o zaman :))

yahu kızlar bu resimler hapishanede falanmı çekilmiş ne bunlar at hırsız gibi, tamam makyajsız olunurda saç baş kılık kıyafette bi hoş sadaka veresim geldi

bana da öyle geldi. acaba gerçek halleri mi?

Arkadaşlar şimdi göz var nizam var yapmayın.
Şimdi ben size karşılaştırma yapayım buradan...
Kendiniz karar verin lütfen, ışık kötüydü çekim kötüydü felan filan bunlar bahane.
Bir kaçı gayet güzel çıkmış.
Niye?
Özel mi çekmişler?
Hayır.
Çünkü güzel.

Fotoğraflardada oynama yok bayanlar.
Herkesin yüz şekli aynı değildir ki.

01_d.jpg
02_d.jpg

31_d.jpg
03_d.jpg

Şimdi şu üstteki 4 fotoğrafa bakalım...

Birde alttaki 4 fotoğrafa..

06_d.jpg
11_d.jpg

16_d.jpg
18_d.jpg

Lütfen aradaki 7 farklı bulun.. :27:

Işık, çekim, poz aynı.

Son düzenleme:
bir insanın makyajsız resmi kötü, makyajsız günlük hareketleri güzel olabilir. üstelik kamera hepsinin dibinden çekmiş. hepsinin kafası bir garip gözüküyor. makyajsız ciltleri kötü. buna katılıyorum. ama kaşları gözleri güzel. şahsi fikrim tabiki. sana da saygı duyuyorum. güzellik görecelidir.

ben bu yorumu şu tarz kadınlara karşı yaptım, güzel kadınlara bakıp " beni al böyle boya ohoo bunlar ne ki? sen bunları makyajsız gördün mü?" diyen. Bunu diyen kadınlar benim hoşuma gitmiyor. aynı kadını bir düğün oluyor geliyorlar full makyaj, elbise, saç... kimse aa "adriana yı kim davet etti" demiyor. ayşe gelmiş hoş gelmiş.... .

nasıl ki aynı elbiseyi giyen herkes farklı ise makyaj da giysi gibi... altyapın yoksa fos.

bir insanın makyajsız resmi kötü, makyajsız günlük hareketleri güzel olabilir. üstelik kamera hepsinin dibinden çekmiş. hepsinin kafası bir garip gözüküyor. makyajsız ciltleri kötü. buna katılıyorum. ama kaşları gözleri güzel. şahsi fikrim tabiki. sana da saygı duyuyorum. güzellik görecelidir.

ben bu yorumu şu tarz kadınlara karşı yaptım, güzel kadınlara bakıp " beni al böyle boya ohoo bunlar ne ki? sen bunları makyajsız gördün mü?" diyen. Bunu diyen kadınlar benim hoşuma gitmiyor. aynı kadını bir düğün oluyor geliyorlar full makyaj, elbise, saç... kimse aa "adriana yı kim davet etti" demiyor. ayşe gelmiş hoş gelmiş.... .

nasıl ki aynı elbiseyi giyen herkes farklı ise makyaj da giysi gibi... altyapın yoksa fos.

Benimde demek istediğim şu ; ışık, çekim, poz aynı ama bazılarında alt yapı gerçekten yok.
Gerçekten güzel değil.
Gözümüz var görüyoruz ya.

"bir insanın makyajsız resmi kötü, makyajsız günlük hareketleri güzel olabilir. üstelik kamera hepsinin dibinden çekmiş. hepsinin kafası bir garip gözüküyor."

Kamera hepsini aynı şekilde çekmiş bak kendin söylüyorsun.
Ama bazıları güzel diğerleri neden çirkin?
Çünkü hepsi güzel değil.

Bunu kabul edin bence..

:46:

ahahha :1:
walla benim de :9: :1:

:52::52::52:

Son düzenleme:
bazıları fena ama dediğin gibi bikaçı makyajsız da hoş duruyor yani ne çirkinmiş demezsin

bazıları fena ama dediğin gibi bikaçı makyajsız da hoş duruyor yani ne çirkinmiş demezsin

Dediklerimde sence haksız mıyım?

Yani gerçekten göz var nizam var.
Bakın altını çizerek söylüyorum.
Bazıları gerçekten çirkin, ama bazılarıda güzel.

Hepsi aynı açıyla aynı kamerayla aynı ışıklı aynı pozla çekilmiş.
Bunda ne bi ışık hatası ne bi çekim hatası yok.
"Bazıları doğal güzel."

sana çirkin geliyor bana gelmiyor. bunda kabul edecek bir şey yok ki. ben sana diyemem "güzeller kabul et" zevk tartışılmaz, orta yolu olmaz. hiç biri de babamın kızı değil...

ben kendi tecrübelerimden yorum yapıyorum. sarışınlar, çok açık renkliler. kaş, kirpik de soluk... çirkin diye nitelendirdiğiniz hanımlar genelde açık tenliler. herkes aynı şekilde fotojenik değil. ben bu kadınları yakından görmeden sadece resimlerine bakıp çirkin demem. nicole kidaman da çok güzel bir hanım ama. gün ışığıda makyajsız çeksen, kaş, kirpik yok yüzde çiller belirginleşir...

bana hiç biri çirkin gelmiyor. sadece çok soluklar. pudra sürseler bir de rimel çekseler gene çok güzel dururlar.

Dediklerimde sence haksız mıyım?

Yani gerçekten göz var nizam var.
Bakın altını çizerek söylüyorum.
Bazıları gerçekten çirkin, ama bazılarıda güzel.

Hepsi aynı açıyla aynı kamerayla aynı ışıklı aynı pozla çekilmiş.
Bunda ne bi ışık hatası ne bi çekim hatası yok.
"Bazıları doğal güzel."

kesinlikle katılıyorum canım sanaa
farklı yerlerde değil anladığım kadarıyla aynı yerde aynı şekilde hatta aynı pozla çekilmişler
doğru bi tespit

sana çirkin geliyor bana gelmiyor. bunda kabul edecek bir şey yok ki. ben sana diyemem "güzeller kabul et" zevk tartışılmaz, orta yolu olmaz. hiç biri de babamın kızı değil...

ben kendi tecrübelerimden yorum yapıyorum. sarışınlar, çok açık renkliler. kaş, kirpik de soluk... çirkin diye nitelendirdiğiniz hanımlar genelde açık tenliler. herkes aynı şekilde fotojenik değil. ben bu kadınları yakından görmeden sadece resimlerine bakıp çirkin demem. nicole kidaman da çok güzel bir hanım ama. gün ışığıda makyajsız çeksen, kaş, kirpik yok yüzde çiller belirginleşir...

bana hiç biri çirkin gelmiyor. sadece çok soluklar. pudra sürseler bir de rimel çekseler gene çok güzel dururlar.

Şimdi benim teyzemde açık kumraldır.
Bembeyaz pamuk gibi bir teni var.
Ama makyajsız hiçte soluk değil.
Kaşı gözüde gayet yerindedir.
İlla sarışın diye solgun durmaz ki bir insan :)
Yani şuradakilerin bazılarının doğalarında güzellik yok.

Birde pudra ve rimel çekseler o zaman doğallık nerede?
Herkesin yüzündeki kusurları kapatıldıktan sonra güzel olur.
Önemli olan güzellik doğasında olsun ;)

Bence bu tartışmayı daha fazla uzatmasak iyi olur.
Uyarı alabiliriz.
Tatlıya bağlıyalım " Renkler ve zevkler tartışılmaz " diyerek.

kesinlikle katılıyorum canım sanaa
farklı yerlerde değil anladığım kadarıyla aynı yerde aynı şekilde hatta aynı pozla çekilmişler
doğru bi tespit

Evet canım aynı yer, aynı poz, aynı kamera, aynı ışık.

Son düzenleme:
Hepsi birbirinden beter demek ki nasıl güzel olunuyormuş bir ton makyajla aradaki tek fark bu :1::1:

birkaçı hariç berbat gözüküyorlar...

tamamen doğal makyajsız ben bunların çoğundan daha iyi görünürüm

ama adriana,bar rafaeli'ni.. bunların dışında tutuyorummm

birkaçı hariç berbat gözüküyorlar...

tamamen doğal makyajsız ben bunların çoğundan daha iyi görünürüm

ama adriana,bar rafaeli'ni.. bunların dışında tutuyorummm

Adriana'yı zaten tartışmaya gerek yok. Her türlü güzel o :)
Ben daha önceki mesajlarımın birinde yazmıştım.
Bu konuya yorum yazan bayanlar doğal halleriyle bunlardan eminim ki daha güzeldir diye..
Ve öyle oldugunada eminim.

Back