Makyajsız Yabancı Modeller

PamukSekeyim

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
20 Haziran 2011
2.393
3
0
İstanbul
01_d.jpg

Alessandra Ambrosio

02_d.jpg

Adriana Lima

14_d.jpg

Rosie Huntington

04_d.jpg

Barbara Palvin

bizim türklere göre yine gideri var :1:
demek ki neymiş türkler makyajın dozunu aşıp aşıp bambaşkalaşıyorlar :1: :9:

makyajsız halleride güzelmiş bunların. türk mankenlerin makyajsız haline görseniz korkudan uyuyamazsınız. ya şu andrya lima yada hayranımmmm

Çirkin kadın yoktur bakımsız kadın vardır. Ama güzel olmak için biraz alt yapı gerekiyor. Bunların çoğunda alt yapı var. Yapacak birşey yok.

makyajsız soluklar sadece. bir de ben bu "makyajsız çirkinler" mantığını sevmiyorum. foto bunlar. kötü ışık, kötü çekim insan iğrenç de görünebilir. hepimizin vardır böyle fotoları.gazetelerin sitelerinde rastlıyorum bazen çok kötü bir poz esnerken falan çekmiş altta yazı "makyajsız hali hayal kırıklığı yaşattı" bir de jennifer aniston' un makyajlı resminin altına "makyajsız bile güzel" yazılmıştı.... makyaj yüzündeki güzel yerleri öne çıkarmak, kötü yerleri arka plana çekmektir. doğru yapıldığında herkes biraz daha güzel olur makyajla ama öyle sanki sıfırdan çirkini güzel yapıyorlarmış gibi bir izlenim vermeye çalışılıyor bazen öyle bir şey yok. al yıldız tilbeyi en iyi makyöz ver adriana limanın yüzü olsun o zaman :))

yahu kızlar bu resimler hapishanede falanmı çekilmiş ne bunlar at hırsız gibi, tamam makyajsız olunurda saç baş kılık kıyafette bi hoş sadaka veresim geldi

Back