Makyajsız Güzel Görünmenin 10 Yolu (video)

Aysar_

İçim Garip, Sıfır Huşu
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2014
1.195
5.176
Makyajsız Güzel Görünmenin 10 Yolu

Bu forumda zaman zaman 'makyajsız nasıl iyi / güzel görünebilirim' tarzında konular açılıyor. Bu sebepten bu faydalı bulduğum videoyu eklemek istedim. Maddeleri tek tek yazdım fakat lütfen video izlemeyi atlamayın. Detaylar videoda saklı çünkü. Youtube'da pek rastlanılmayan türden bir video olmuş. Güzel hatırlatmalar içeriyor. Vakit ayırıp izlemenizi öneririm.

Makyaj yapmadığınız zamanlarda bile kendinizi iyi hissetmeniz için 10 öneri!

1- Cilt Bakımı ( dk - 0.20 )

2- Güneş Kremi kullanmak ( dk. - 1.02 )

3- Diş Temizliği ( dk. - 1.30 )

4- Gereksiz yere yüzünüze dokunmamak ( dk. - 2.02 )

5- Kaşlara özen göstermek ( dk. - 2.38 )

6- Su içmek ve Düzenli uyku ( dk. - 3.22 )

7- Beslenmenize dikkat etmek ( dk. - 3.52 )

8- Saçlar ! ( dk. - 4.33 )

9- Renginizi bulmak ( dk. - 5.07 )

10- Gülümsemek ! ( dk. - 6.01 )

Son düzenleme:
Makyaj yapma özgürlüğümüz varken neden yapmamayı seçelim :-)))) makyaj artık hayatın bir parçası neden yapmamak?

Makyaj yapma özgürlüğümüz varken neden yapmamayı seçelim :-) makyaj artık hayatın bir parçası neden yapmamak?

Doğrusu böyle bir serzeniş beklemiyordum. :))

Makyaja kesinlikle karşı değilim. Bilakis dibine kadar makyaj yapma özgürlüğümüzü kullanmalıyız diyorum. Haklısınız, bende makyajı hayatın bir parçası olarak görmüyor değilim. Hala makyajda daha iyi olmak için makyaj videoları izliyorum.

Tabi bizim gibi düşünmeyen hemcinslerimizde var. Hani makyajın m sini dahi hiç yapmayan ve makyajı hiç sevmeyen onlarında tercihlerine saygı duyuyorum. Onlarda özgür iradeleri ile böyle bir karar vermişlerdir.

Madem makyajı seviyorsun neden böyle bir konu açtınız derseniz;

Makyajı sevelim ve önemseyelim evet ama ondan önce cildimize çok iyi bakalım, ve cildimizi güzelleştirmeye gayret edelim derim. ( hem içten hem dıştan ) Yani alt yapımızın sağlam olması son derece önemli. Cildimizi ne kadar güzelleştirirsek o yaptığımız makyajda çok daha iyi durmaz mı?

Bir kadının kendini evvela makyajsız haliyle beğenmesi gerektiğini savunuyorum. Sabah ilk uyandığımızda aynaya bakınca o an ki halimizle kendimizi güzel görmemiz, iyi hissetmemiz önemli bence.

Son düzenleme:
X