• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Makyajsiz Bir Kadinla 60 Yil...

rabiayuksel

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Kasım 2006
90
0
86
İstanbul
MAKYAJSIZ BİR KADINLA 60 YIL...

Aldatmaların, ihanetlerin, ilişkileri yenilemeye yönelik taze kanların şırınga edildildiği, beşbin kişiyle olduğunu söyleyerek övünenlerin yaşadıkları dünyanın çok uzağında, dudaklarına hiç ruj sürmemiş, makyajsız bir kadınla 60 yıl yaşadı o...Ecevit

21 yaşında evlendi...

81 yaşında öldü...

60 yıl evli kaldığı karısını hiç aldatmadı...

Kuru fasülye ve pilavı çok sevdi...

Evlilik teklifini, karısına kuru fasülyecide yaptı...

Hani daldan dala konan erkeklerin bir sözü vardır...

"Her gün kuru fasülye pilav yenmez..."

O ise ne kuru fasülye pilavdan, ne de 60 yıl ona kuru fasülye pilav pişiren kadından vazgeçmedi...

6 günde birbirinden sıkılan, müthiş büyük aşkların yaşandığı günümüzde, 60 yıl birbirlerinden sıkılmamışlar mıydı acaba hiç?..

Hiç başkasını aramamışlar mıydı?..

Hiç başka dünyalara, yönelmeyi düşünmemişler miydi?..

Yoksa makyajsız olan, sadece kadının yüzü değil, aşklarının kendisi miydi?..

Reha Muhtar

gerçekten çok güzel anlatmış reha muhtar.aşkın ciddi bir erozyona uğradığı bu günlerde gerçek aşkın ne olduğunu onların gözlerine bakan anlayabilirdi...siyasi kimlikleri,afları,krizleri bir yana;onlar gerçekten birbirlerine aşık iki insandı.Allah rahşan ecevite sabır versin diyorum.bir kadının yaşayabileceği en büyük acılardan birini yaşadı...

Reha nasıl olduysa güzel yazmış. Haftada bir sevgili değişen, ölüyorum bitiyorum deyip 3 gün sonra ayrılan, sevginin aşkın anlamını kirleten insanlara kapak olur bence bu yazı.

İŞTE BU SATIRLARI OKURKEN ETKİLENİYOR İNSAN.
BU SATIRLARDA PİŞMAN OLUYOR, ACABA BENDE BU KADAR AŞIK OLABİLDİM Mİ DİYE SORUYOR KENDİNE....
EŞİNİ KAYBEDEN HERKES YAŞANABİLECEK EN BÜYÜK ACILARDAN BİRİNİ YAŞAR O AN.
DİLE KOLAY 60 YIL - BİR ÖMÜR DEMEK
RAHŞAN HANIMA ALLAH SABIR VERSİN...
RAHMETLİ BÜLENT ECEVİT'in DE MEKANI CENNET OLSUN.

onların aşkı gerçekten cok büyüktü.. birbirlerine bağlılıkları hiç ayrılmamaları ecevitin siyasetci yanı kadar aşk hayatıda topluma örnek olmalı

sadece evliliğinde değil her konuda müthiş bir insandı ecevit bunun sebebi tabiki kişiliği başbakanken bile arabasını değiştirmeyen mütavazi yaşamıyla tanınan "kara oğlan" eşi davetlerde bile lüksten kaçınarak giyiniyordu daha neler neler başka başbakanları da gördük karısıyla şatafattan uzaklaşamayan ve değeri çok yüksek olan mücevherler hediye edildiğinde geri çevirmeyen alışverişlerini en lüks mağazalardan yapan milleti düşünmek yerine kendi ve çevrisini düşünerek lüks içinde yaşayan neyse açılırsam toparlanamam paylaşımın için teşekkürler rabia yüksel..

Reha Muhtar 'her zaman' olduğu gibi , yine çok güzel anlatmış..
doğru ve güzel....

Back