ay o değilde mavili teyzemin memingtolar ne öyle
Bende yaşlılar sandım da baksana ne teyzesi yaşları gençmişay o değilde mavili teyzemin memingtolar ne öyle
Slikon değil bence patates çuvalı enjekte ettirmiş olsa gerekçaldıkları paralarla silikon yaptırmıştır belki, bakımlı baaaağanlar olarak
çaldıkları paralarla silikon yaptırmıştır belki, bakımlı baaaağanlar olarak
Teyze degil bunlar, yaslara baksana en buyugu 24
Bende yaşlılar sandım da baksana ne teyzesi yaşları gençmiş
Düzgün giyimli, makyajlı hırsızlık makineleri Ayten A. (17), Fatma K. (24), Mihriban V. (21), Deniz A. (25), Güler T. (24)
ay hangısı acaba koca memi,şli olan. neyle beslenıyor bunlar.. hırsızlık yapınca buyuyormu yoksaSlikon değil bence patates çuvalı enjekte ettirmiş olsa gerek
görünüm öyle
ay hangısı acaba koca memi,şli olan. neyle beslenıyor bunlar.. hırsızlık yapınca buyuyormu yoksa
ben karnımda tasıdımda nolduBunların daha yeni çocuğu olmuş çocuğunun kimi 2,5 aylık kimi 10 günlük
Kim Kardasihan ın başka versiyonular onun poposunda taşıdığı gibi bunlarda 9 ay karınlarında değil
memelerinde taşıdı çocukları zannımca
ben karnımda tasıdımda noldu
neyse bıdakıne ıkız yapıp daha yukarda tasicim
Bende yaşlılar sandım da baksana ne teyzesi yaşları gençmiş
Düzgün giyimli, makyajlı hırsızlık makineleri Ayten A. (17), Fatma K. (24), Mihriban V. (21), Deniz A. (25), Güler T. (24)
lastikli carsaf kullanıyormuş..İkiz dedin de bu kadın ikizlerine nasıl takke buluyor acep meraklardayım
bunlar 25 se ben yokum daha dünyaya gelmemişim 42 yaşındaki annem bunlardan genç gösteriyorbenim de direkt dikkatimi onlar çekti
bence yaşlarda bir sıkıntı varyaa bunlar 25 ise ben o zaman 15 16 yım17 olana zaten sözüm yok. bunlar bildiğin teyze
çift kişilik olsa gerek tek kişilik kurtarmazlastikli carsaf kullanıyormuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?