canlarım bende sözümde ve nişanımda porselen makyaj yaptırdım ünlülere kullandıklarındanmıs istanbuldan getırtmıstı kuaför ılk basta kremlerıyle yuzemu masaj yaptılar sonrada ınce bı sekılde kapatıcısını fondetenını surdu ve farlarıyla rımelını allık falan surdu en sonda bellı bıle olmayan takma kırpık taktı uclarına onun ustunede rımel surdu cok gusel oluo ve resımlerde ayrı bı guzel cıkıyorsun bence porselen yaptır en önemlısıde akmıyor ben 5yıkamada anca cıkartmıstım ama cıkıyo:) resımlerım vardı burda bakabılırsın nsl olduguna istersen
Ben gelin makyajimi kendim yaptim, kesinlikle baskasinin bana yaptigi makyaj hosuma gitmiyor!!!!:1no2:
Tabiki herkezin zevki farkli canim ama bence gelin makyaji agir olmamali, nasil olmali biliyormusun, sanki makyajla makyajsiz gibi.....
Cok güzel ve kaliteli bir foun de teint, Göz kapaklarina simli acik renk bir far, rikit, göz kalemi bol bol rumel tabiki, hatta sahte kirpikde takabilirsin o gün cok güzel duruyor, biraz allik, güzel parlak bir ruj tamam....a.s
Insallah dügününde hersey gönlüne olur güzelim...:Saruboceq:
Sevgiylea.s.
a.s. ayyyyy harikasin gülüm, aynen katiliyorum...bende aslinda kendi gelin makyajimi kendim yapmak istiyorum..kimseye güvenmem ve kimsenin isini begenmem...kafamçokkarıştı Herkes illede kuaförde yaptirmali diyince bir an fikrim sallantiya geldi..:a015: Fakat simdi yine eski düsüncemdeyim..Gelin makyajimi kendim yapacagim insALLAH..!!
canım hem vücut hemde göz için pırıltımı alalım,hani şu boyna,sırta felan sürülüyor.bunları makyöz yapmıyormu?bide makyaj için kendi makyaj malzemelerinden mi götürdün yoksa makyöz kendi malzemelerini mi kullanıyo?bizim düğün günü kuaföre götürmemiz yada almamız gereken bişey varmı?bide benim saçlarım kısa, takma saç kullandınmı hiç?saçıma eklettirmeyi düşünüyorum da,yada takma kirpik kullandın mı?:bbo:CADIARZU
Gülüm, bu sabitleyici tam olarak ne oluyor? Yüze siktiklari seymi? Kuaför disindan bir yerdende alinabiliyormu??
a.s.
canım takma kirpiği nerden alabilirim,hiç takmadım şimdiye kadar.takma kirpiklerin hangi modeli güzel oluyo.kirpiklerin sadece ucuna 3 er tane takılan kirpiklerde varmış.porselen makyajı her kuaför yapmaz heralde.:uhm:canlarım bende sözümde ve nişanımda porselen makyaj yaptırdım ünlülere kullandıklarındanmıs istanbuldan getırtmıstı kuaför ılk basta kremlerıyle yuzemu masaj yaptılar sonrada ınce bı sekılde kapatıcısını fondetenını surdu ve farlarıyla rımelını allık falan surdu en sonda bellı bıle olmayan takma kırpık taktı uclarına onun ustunede rımel surdu cok gusel oluo ve resımlerde ayrı bı guzel cıkıyorsun bence porselen yaptır en önemlısıde akmıyor ben 5yıkamada anca cıkartmıstım ama cıkıyo:) resımlerım vardı burda bakabılırsın nsl olduguna istersen
canım takma kirpiği nerden alabilirim,hiç takmadım şimdiye kadar.takma kirpiklerin hangi modeli güzel oluyo.kirpiklerin sadece ucuna 3 er tane takılan kirpiklerde varmış.porselen makyajı her kuaför yapmaz heralde.:uhm:
Bilmiyorum ki canım ben kullanmadım.Baştan düşünmüştüm.Eylure diye bi marka varmış.Onu iyi diye okumuştum dergilerde.Pahalı da değil galiba.Kirpiklerim uzun olduğundan yakışmayacağını söylediler.Kullanmadım.
canım parfümeriden mi aldın?tek tük takmak için demişsin ya.taktıktan sonra düşmez değilmi?uçları yapışkanlı mı oluyo:uhm:Takma kirpik harika oluyor ama paket icinde tek tek olanlar var...yani bir sira halinde olani degil...cimbiz ile tek tük takmak icin..öyle seyrek takildiginda harika görünüyor...! Ben kendimde denemistim...sabir isi oldu..kafamçokkarıştı arkadasta yapinca ama harika durdu..yani tavsiye ederim..! kaydirigubbakcemile5 Kirpikler tamamliyor sanki göz makyajini...:asigim:
canım parfümeriden mi aldın?tek tük takmak için demişsin ya.taktıktan sonra düşmez değilmi?uçları imı oluyo:uhm:
BENCE İNANILMAZ ABARTI BİR GELİN MAKYAJI SANKİ YÜZÜNE BADANA YAPILMIŞ.BU MAKYAJ GELİNLİGİDE ÖLDÜRÜR :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?