Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

kedim yaptığın makkajlar gayet hoştu ben hala evden giremiyorum nete eğer problemim çözülürse ben girmek istiyorummmm :gitme:

çok yakında aranızdayım kızlar gelicemmm takip ediyorum evimi taşıdım yerleşmem bitsin neti bağlıcam mafoldumbençokkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

kedim yaptığın makkajlar gayet hoştu ben hala evden giremiyorum nete eğer problemim çözülürse ben girmek istiyorummmm :gitme:
sen olmadan olurmu hiç beybi feysim benimmmm opuyorumnanaktan
çok yakında aranızdayım kızlar gelicemmm takip ediyorum evimi taşıdım yerleşmem bitsin neti bağlıcam mafoldumbençokkk özledimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

edaykinim bidenem bekliyis ha ona göre lmaz: opuyorumnanaktan

çiçekler benim yaptığım makyajın wampla alakası yok ama yine de onunla girecem

maksat çoğunluk sağlansın:)

hanımlar bu gece açıyorum başlığı arzum da yollarsa 4 resim olacak daha uzatmanın bir anlamı yok gibi geliyor bana ama sizler ne düşünüyorsunuz?

şimdi başlıyorum kısçeler makyaja hemencik biter roxime gönderirim inş zemuszemus

fotomu attım roxim ama yine iddasızım ya bide benm tarzım bişiler yapalım sonra :gitme:

kısss :roflol:

önce fotoları koyup konuyu açacan sonra seçenekler var anket ekle var ordan anketini eklicen bebeim sengözlerimebaksanab

Canım konuyu açarken normal fotoları ekle 1. yarışmacı foto
2. yarışmacı foto
Konuyu aç butonuna basmadan önce anket ekle seçeneği var ona tıkla
Kaç yarışmacı varsa o kadar seçenekli olsun de
Anket 7 gün sürsün de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…