Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

sevdiceğime gösterdim webcamden o gözüne nolmuş öyle vamp karı dedi. direk konsepte uygun azarımı yedim :roflol::roflol:

:roflol::roflol:

şimdi ben yapsam makyajı, roxi yemi gönderecem ,ne zamana kadar gönderebilirimCADIARZU??artı nasıl gönderecem beni aydınlatırsanız sevinirim....:Saruboceq:-tatlicadiarzu-

şimdi ben yapsam makyajı, roxi yemi gönderecem ,ne zamana kadar gönderebilirimCADIARZU??artı nasıl gönderecem beni aydınlatırsanız sevinirim....:Saruboceq:-tatlicadiarzu-

bildigim kadariyla son tarih 2 augustos resimleri normal yükleyeceksin bir sayfaya linkini yollicaksin özel mesajla

kızlarrrr ben gene geldim gene kimseden resim yok:mymeka:

2 ağustosu 3 ağustosa bağlayan geceye kadar resimleri bekliyorum anımlar 3 ağustos 00:00 da başlığı açacağım ama siz yeterki makyaj yapın:)

bu sefer bir cacık olmaz hanımlar ben bunu anladım:) arzu meryem hacer cancu nerdesiniz bee bu akşam açmayayım o zaman 2 kişi yolladı şuana kadar, bir kaç gün daha mı uzatalım?

roxi biraz uzatalım bu hafta içi de canım çok işlerim yoğundu hiç vakit ayıramadım cuma günü son olsun çiçeğim yaa cumartesi açalım gece 12 de yine:)

cumayı cumartesiye bağlayan gece 00:00 de açayım olur mu canım?

ertelendimi kızlar bende gönderdim gerçi net değildi foto ama katıldım işte artık ben balayından sonra öğrenirim sonucu sositososito haftasonu düğünüm var zemuszemus

aman bnde unuttum dedım kesın acılmıştır baslık oylar verılıodur uzatılmış ama.
hade kıslar hadeeeeeee eglenelım birazzemuszemus

kız sen katılmıyonmu yoksa?

e o foto makineni neden aldın he o zaman hani yapacaktın aşkolsun meşk olsun çiçeğimmmm

üzüldüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…