Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

cancuyu ayar etmen lütfen sinirli kızcağız üzerine gitmen pilisss

kedim önceki sayflarda gurbaa eklemişti sanırsam bi bak canısım

ay kısçelerim ben bu ara takılamıom sevgülüm gelicek yemekler hzrlamalıyım şimcik ok bi kaç gün yokumm delikafadulden zaten nresim ekleyemiom foto makinam yok

vamp tarzı bunlamrış da artık bunların karışımı doğaçlama bişeler yapıverceniss :kedi: internette araştırdım vamp makyajı kadınsı vampir makyajına deniyomuş..

ben de en baştaki hariç diğerlerini ne bilem değişik geldi yaaaaa

nasıl yapacaz hay allahım gurbaa senin başının altından çıktı bu hepimiz moka çevirecez kendimizi çok komik laaa

kızlar bir kez daha hatırlatayım resimleri bana yolluyorsunuz.. ben cumartesi tatile çıkıyorum 2 haftalığına, yüksek ihtimal nete giremicem o yüzden niye cevap yazmıyor falan diye panik olmayın:))

güzel meryemim uydururuz bişeyler boşver nuryüzlüm:)))))))))

anam benim hiçkeyfim yok bu aralar wamp felan nası olayım ben yawwwmafoldumben

çiçek olayında denedim de göndermedim resimleri güzel olmamıştı ama bu sefer göndereceğim ben seviyorum bu makyajları sositososito eğlenceli olacak sanırım ama güzel olmasada ekleyeceğim ya bu sefer :ecrin_bebek:

kızlar hayırdır kimseden ses seda yok. bende geldim buralarda cafelerden giriyorum dedim yollamıştır millet resim. ama nerdeeee

ay doğru balım yaa ben de bi elim erip yapamadım yaaaa((((((((

bende denedim ilk defa ama çok da kötü olmadı ama güzel de değil zemuszemus

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…