Makyajda snrlar zorlayalm m hanmlarr?

cnm peki sana nası yolllıcaz resım bılgılendırırmısın.bende tembellıgı bırakabılırsem yapar gnderırım.sadce göze yapılıo deilmi:1hug:

canım resmini image shacke yükleyip linkini esinlendiğin çiçekle beraber benim özelime göndericeksin üşenme üşünme güsel göslerinden mahrum kalmayalım opuyorumnanaktan

cnm bnm hele senı de görces demi=) valla bi çiçek arayışına geçiyim bakem yarında popyu kaldırıp yapmya calışcam.malum 1 de kalkınca ınsanın canı bişe istemiyy

cnm bnm hele senı de görces demi=) valla bi çiçek arayışına geçiyim bakem yarında popyu kaldırıp yapmya calışcam.malum 1 de kalkınca ınsanın canı bişe istemiyy

bebişkom makyajlar bu yarışmada bende toplandığı için ben katılamıcam malesef bundan sonrakine kısmetse bende varım ama sen popişini kaldır yarın çiçeğinide bul makyajınıda yap sositososito

kızlarr ne alemdesinizz arzumm da katılacakmış çok sevindim yavrularrrrr ne güzel kalabalaık olacaz ççok hoşş baya olduk dimi

kedicik
meryem
ben
sürmelim
arztez
roxi
chocolaster

şimdiden 7 kişi oldukkk çok güzel yaaaa

incitanemtuana roxi kkbele dışında burdakilerden ses yok makyajjjjj yapınnnn leynnnn :mymeka:

waaayy 9 kişiiiiiiiiiiiiiiiiiii süper

kızım millet son ana bırakıyor ben de son dakikada yolayaciimmmm:))))

şaka len bu akşam yaparsam yollayacam yollayamazsam yarın benim için son çünkü cuma istanbula gidiyorum

yarışma ne zaman başlayacak gülüm 5 temmuzda mı başlayacakkk

4 temmuzda sona ercekmiş gülüm resim göndermeler.YÜZÜMÜZE GÖZÜMÜZE ulaştırmassak iyidirsırnaşık şey

aaaa yarışma mı yapılıyoo buradaaa
Heç beceremem ben ama buradan bakarım neler var diyee
Gözüm sizde hee

kizlar ben yine katilamiyorumm.. butun farlarimi kizkardesim goturdu.. e simdi yarisma içinde far alamam ya.. size simdiden basarilarr =)

kizlar ben yine katilamiyorumm.. butun farlarimi kizkardesim goturdu.. e simdi yarisma içinde far alamam ya.. size simdiden basarilarr =)

canım seni öldürürüm bi kere

sen bana demedin mi hadi gel katılalım canım arzucum demedin mi şimdi ne diyon kızım

kalemin de mi yok bulursun sen bişeyler bak sinir etme beni çiçeemmm kalabalık olsun yaa ben de hiç deneme yapmadım ve makya j yapak için sadece 1 günüm var bebekk zaten aramızda yapıyoruz ne önemi var eğlence olsun çiçeğim

pek hoşlanmadığımı söylemiştim arkadaşız hepimiz aramızda mı yarışacaz diye eğlencesine demiştik neden böle yapıyon şimdilmaz:

sen katılmazsan ben de katılmam:umursamaz:

ben yaptım ama yüzümü kmufle ediyim öyle yollayım basıt bi çiçek oldu beniki neyse popoyu kaldırdımya o bile başarı ama ona bile kaç saat ugrastım=)

oyyyyyyy kiyma banaaaa ayzummmmafoldumbenmafoldumben muramadima eremeden ölmek istemiyom :roflol:
tamam elimdekilerle birseyler yapacam yiterki kiyma bana..sırnaşık şeysırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…