Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
max factor alacağına aynı fiyatlara mac ürünleri alabilirsin.Mac de kötü ürün neredeyse yoktur.Çok uzun süre kullanabileceğin için uzun vadede ekonomikler de.Online alışveriş olanağı var.başlangıçta kesinlikle edinmen gerekenler
1-Cildin problemliyse bir fondoten,eğer problemli değilse hiç gerek yok.Ben kullanmıyorum
2-göz makyajın için eğer farlar kalıcı olsun,dağılmasın,tozumasın istiyorsan bir far bazı şart.Cildin yağlıysa daha çok dağılacaktır far.Bunun için bir mac paint pot edinmelisin.Fiyatı sanıyorum 54 liraydı
3-concealer yani göz altı kapatıcısı.Cildine göz altlarının durumuna bağlı olarak bir tane seçebilirsin.Ben mac studio finish concealer kullanıyorum.Çok memnunum:)
4-Bir kaç tane gözlerine zevkine uygun far edinmelisin.Kaliteli far önemli ama ben şahsen çok pahalı farlar almaya kıyamıyorum.Body shopun farları çok güzel,çok pigmentli ve kalıcı ayrıca gratislerde satılan the balm markasının farları da güzel fiyatlarına göre
5-bir eyelinera ihtiyacın olacak.Ben mac fluidline kullanıyorum.Biraz pahalı gelebilir ama hergün kullanıyorum ve bir yıldan fazla süredir bitiremedim.Aslında çok hesaplı
Böyle bir eye liner tercih edeceksen bir de fırçaya ihtiyacın olacak ama eyeliner fırçası başlangçta pek önemli değil.Bence ucuza kaçabilirsin:)
6-veee rimel.Rimele çok para vermeye hiç gerek yok.Maybelline bakabilirsin güzel rimelleri var.
7-Ruj çok geniş bir konu.Kalıcı olsun bütün gün çıkmasın istersen eeeeeeen kalıcı ruj kesinlikle max factorün.Onun haricinde gider dener tenine yakışanı,hoşuna gideni alırsın
9-Allık konusunda da nars orgasm bu konuda bir numara ama pahalı bir allık şart mı dersen bence değil.Yüzlerce allık markası,türü var.Tamamen sana kalmış
8-Gölgeli göz makyajı yapmak istersen bir göz makyajı fırçasına ihtiyaç duyacaksın.Göz için blending fırçası alman lazım.Mac de 217 çok işlevli ve kullanışlı.Sanırım inglotun da benzer fırçaları varmış
Ekipmanları topladıktan sonra geldik makyaja:)
Bunu öğrenmenin en iyi yolu bence video izlemek.Michella phan'ı izleyebilirsin mesela...
Bence temelde ihtiyacın olan şeyler bunlar.Daha ayrıntılı bir makyaj yapmak istersen,kontür yapmak istersen(yüzü şekillendirmek,elmacık kemiklerini belirginleştirmek vs için) daha başka malzemelere ihtiyaç duyarsın ama şimdilik gerek yok
İnşallah yardımcı olabilmişimdir:)
...
25 yasındayım daha önce hiç agır makyajlar yapmadım nasıl yapmalıyım kaliteli ürünler hangi markalardan alabilirim nasıl uygulayabilirim tecrübeli bayanlar lütfen yardım :=)
25 yasındayım daha önce hiç agır makyajlar yapmadım nasıl yapmalıyım kaliteli ürünler hangi markalardan alabilirim nasıl uygulayabilirim tecrübeli bayanlar lütfen yardım :=)