Anket Makyaj yapmayı sever misiniz?

Makyaj yapmayı sever misiniz?

• Her bakımlı bayan gibi severim,ama öyle boya küpüne girip çıkanlardan değilim..

OY: 220 79,1%
  • Hiç sevmem,yapmam,doğal güzelliğim yeter

OY: 18 6,5%
  • Çok severim ortalıkta pırıltılı havuç gibin dolaşırımtatlicadiarzu

OY: 16 5,8%
  • Ben sadece koceme süslenirim

OY: 8 2,9%
  • Yapmam,yapanada saygı duyarım

OY: 9 3,2%
  • Diğer....

OY: 7 2,5%

• Ankete Katılan
    278
ruh halime ve abartısız olaraktan ortama bağlı hafif makyaj yapmayı tercih edenlerdenim. göz makyajı ve ruj benim tamamlayıcılarım,

çok severim böyle boyandıkça içim açılıyor
ama boya küpüne batıp çıkmış gibi değil tabi ki

sadece göz makyajı sayılıyorsa yaparım,
eye liner+rimel+far, hepsi de simsiyah koyu siyah, beyaz tenime ve siyah saçıma iyi gidiyor, hiç değişmedi, siyah dışında başka bi renk de kullanmadım, 13 14 yaşlarımdan beri bunları sürerim.
ama daha hiç fondoten pudra allık ve ruj sürmedim kullanmadım..

Siyah kalem, rimel, bazende nivea'nın rujlarından tamam

bi de ojelerime dikkat ederim, ya da en azından bi parlatıcı

Coook severim, rimel hastasiyim :) ama öyle boya küpüne girip çıkanlardan değilim..

rimel,kıyafete uygun göz kalemi(yeşil,lacivert ve gri genelde) ve aklıma gelirse parlatıcı

Dısarıya cıkarken mutlaka hafif bir sekilde yaparım fakat genel olarak naturel dolasırım.

Her bakımlı kadın gibi bende makyaj yapmayı severim.Hergün hafif ve doğal görününmlü makyaj yaparım.Özel günler dışında fondöten, allık far ve koyu renkli rujlar kullanmam.

Özellikle göz makyajı yapmayı severim.Birazda dudaklarımı renklendiririm hepsi bu kadar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…