- Konu Sahibi almagester06
-
Avon Kalıcı ruj
Saatler süren yayında üstelik durmadan konuşan biri için böyle bir ruj bulmam gerekti Sürekli ruj yenilemekten kurtulmak isteyenleri sevindiriyor. Akmıyor bulaşmıyor. Davetler için de ideal! Uzun süre parlak kalabilmesi sizin dudaklarınızı kapatıp açmanıza bağlı. Parlatmak için aç kapa o kadar! Çıkarırken biraz uğraşmanız gerekebilir ama değer.!
Chanel Rouge Noir No:18
Yeryüzünün en ünlü rengi, sadece tek bir markaya ait nasıl kalır işte ispatı! Chanel’in hydrabase (su bazlı) rujları kurutmayan bir formülle seri çıkardı. Ama benim ilgilendiğim rujun rengi! Nerdeyse 50 yıldır kadınların bıkmadan favorisi olan kırmızı, 18 numarası.
Hani derler ya her kadının dolabında bir küçük siyah elbise olmalı diye. İşte 50 yıldır bir numara olan bu siyah-kırmızı da her makyaj yapan kadının çantasında bulunmalı.
Dudakta eriyen yapısı ve satenimsi duruşuyla da bence süper!
Not: Kullanırken çok bastırarak sürmeyin, yumuşak yapısından dolayı kırabilirsiniz ruju. En doğrusu, pudralanmış ve kalemle çerçevelenmiş dudağa bir fırça yardımıyla ruju alıp sürmek.
ALINTIDIR
ahhhaa işte bu ruj..bayılıyorum.testırını denedm bu kadarmı güzel durur ama kadın bana 40 mlyn dedi fiyatınaa :1no2: çok geldii alamadım =(
okadar alışveriş yaptmki karttan annem söyleniyor artık =(
alcam ama ordada 35 mlyon kargo filan olursa aynı para olmazmı..
tamam canım teşekkür ederim =) bu ayki kredi kartı borcunu ödedikten sonra hemen alcam =)
tamam canım teşekkür ederim =) bu ayki kredi kartı borcunu ödedikten sonra hemen alcam =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?