Makyaj ücreti

Osirius

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Mart 2015
10.362
24.795
598
Kızlar bulundugunuz cevrede makyaj fıyatları ne kadar acaba? Yanı mınımum ve maksımum ucretler ne kadar. Bıde gelınbası denılen olayı ne kadara yapıyolar. Bizim kuzeni istemeye gelecekler bı fön bide makyaj yaptırmak ıstıyo her zaman gıttıgı kuaforu de sac makyaj sana 150olur demıs. Sac derken dumduz fon cekecek ve makyaj yapacak hadı fön 30lıra olsun makyaj 120lıra nedır boyle. Sanırsam ben uzun yıllardır kuaforde makyaj yaptırmıyorum konuyla alakadar olan yada makyaja sık gıdenler bı yardımcı olursa sevırım

Söz için olduğunu anladiysa hep böyle yaparlar insanlari yolunacak kaz gibi görüyorlar özel günlerde ben kendi nikahimda giyinmeden bir kuaföre gittim saçımı başka yere gidecek gibi yaptırdım fon de değildi 50 lira verdim

Sadece makyaj mı yoksa ıkısı bırlıktemı 50lıra

Sadece makyaj mı yoksa ıkısı bırlıktemı 50lıra
Sadece saç ama fon değil hafif dağınık topuz gibi enseden makyaj da yaptirsam normal standartta en fazla 75 verirdim herhalde makyajı da kendim yaptim öyle mahalle arası da değildi iyi bir mekandı. Sordu ne için diye dedim akşama bir davete katilcam

Valla bana pahalı geldı 150lıra kuş kondurmayacak ya. En fazla nasıl bı makyaj yapıyo olabılır bı kuafor sonucta ıcerde makyaj artıstı calısmıyo klasık makyaj yapan bırı calısıyo standart bı kuafor. Atlamıs sanırsam benım kuzene. Bıde kuaforler makyaj adı altında senı bulent ersoya cevırıyolar. Herkesın makyaj anlayısı farklı

Kullandığı malzemelere bağlı. Porselen makyaj fiyatları fazla ayrıca.

Birde nikah düğün sahiplerine biraz arttiriyorlar.

Ben de Bülent Ersoy olmamak için kendim yaptim hafif birşeyler ama fon makyaj için fazla 150, başka yere gidip söz falan demesin fon ve makyaj ne kadara yaparsınız desin

Minimum olarak 50lıra mı dıyelım ozaman ucu sonu yok demekki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…