Cilt Bakımı Ürünleri Makyaj temizleme mendilleri hakkında ne düşünüyorsunuz?

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

kedilalesi

bebiko Italiano-2
Kayıtlı Üye
29 Mart 2008
873
10
slm hanımlar.daha önce makyajımı farklı farklı yüz yıkama jelleriyle cıkarıyordum ( clarins, shieseido, avon, nivea.... ) ama bazen aksamları zor gelirdi yüz yıkaması. ama şimdi daidermine'in temizleme mendillerine alıştım. cok kolat ve pratik.
siz bu konuda ne düşünüyorsunuz? kullandığınız farklı markalar var mı ? neleri tavsiye edersiniz. birde bunların fiyatları ne ? cünkü benimki kremin yanında hediyeydi. dolasıyla fiatları konusunda hiçbir bilgim yok.
tavsiyelerinizi ve fikirlerinizi bekliyotum hanımlar....

Bir ara niveanınkini kullanıyordum, mecburiyetten.
Şimdi Yves rocherin papatyalı serisini aldımdım. Kısa seyahatlarde taşıması kolay olsun diye.
ama rutinde normal temizleyicileri jelleri tercih ediyorum. Cildimi daha iyi temizliyorlar gibi hissediyorum

body shop un e vitaminlisini kullanıyodum çok güzel çıkarıyordu ve pamuk gibi yumuşuyodu cildi.tavsiye ederim.fiyatı da 15-16 mı ne öle bişi

ben de nivea ya da johnson&johnson kullanıyorum genelde.ama ben de body shop'tan alacağım bir dahakine. yalnız ben mendili kullandıktan sonra yine cilt temizleme ürünlerimi kullanıyorum.tek başına mendil yeterli olmaz bence gözenekler için. ben lens kullandığım için göz makyajında özellikle çok memnunum mendillerden. fiyatları da 8-16 lira arasında değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…