- 11 Haziran 2007
- 3.006
- 29
- 318
- 43
- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
Renkli nemlendirici bence kesinlikle herkesin makyaj çantasında olması gereken bir ürün. Bildiğimiz klasik nemlendirici gibi cilde ağırlık yapmayan, birikmeyen, bulaşmayan cilt tonunu düzenleyen güzel bir ürün.
Üstelik yaz için bence daha ideal bir tercih.
şayet yazın fondoten kullanacaksanız
Lancome Ideal matte olabilir elbiseye bulaşmaz, sıcakta akmaz.
Estee lauder duble wear da iyi bir tercih
yaz için estee lauder duble wear light da tercih edilebilir. Daha ince bir yapısı var.
Ben şu anda Chanel Perfections kullanıyorum kalın ve mat bir görünümü var çok tavsiye etmem. Yağlı cildiniz varsa kullanabilirsiniz. Suya dayanıklı ve kesinlikle bozulmadan 12 saat kalıyor.
Ama ben yine yaz için renkli nemlendirici derim.
kuzu'ya özel;
Sevgili kuzu ben de selam eder yanağına iki dene şeftali tonu allık modunda fururum. Madem allık işini ucuza getiyosun hele ki benim elim kalitelidir biliyosun
Bence fondoten kullanmak konusunda kararsız isen sana renkli nemlendirici öneririm. Renkli nemlendirici efenim fondoteni kalın ve yapay bulan cildinde de kapatıcek çok fazla kusuru olmayan sadece renk tonunu düzenlemek isteyen hatunların birinci tercihi. Senin cildini de yakıınen senelerce görmüş ve doymuş biri olaraktan renkli nemlendirici önerebilirim.
Bu konuda da naçizane iki dene önerim olcek
Estee lauder DayWear renkli nemlendirici
YSL renkli nemlendirici
Bu arada tous yola çıktı haberin olsun der göslerinden öperim
begenmezsen bana yolla tousu metres bitti parfimim kalmadı
arzuyu da bi chanel matmazel dolandırdım
kısa günün karı :CüvCüv:
cildin pürüzsüzmüş krdi ele der
o yüzden daya estee renkli nemlendiriciyi
clinikin renkli nemlendiricisi de güzeldir diyem bak :1closedeyes:
Renkli nemlendirici bence kesinlikle herkesin makyaj çantasında olması gereken bir ürün. Bildiğimiz klasik nemlendirici gibi cilde ağırlık yapmayan, birikmeyen, bulaşmayan cilt tonunu düzenleyen güzel bir ürün.
yaz için estee lauder duble wear light da tercih edilebilir. Daha ince bir yapısı var.
Ben şu anda Chanel Perfections kullanıyorum kalın ve mat bir görünümü var çok tavsiye etmem. Yağlı cildiniz varsa kullanabilirsiniz. Suya dayanıklı ve kesinlikle bozulmadan 12 saat kalıyor.
renkli nemlendiriciyi nerden bulabiliriz?
çok soruyorum ama :)
makyajdan önce nemlendirici sürüyoruz ya sürdükten ne kadar sonra yapalım makyajı.
offf amma cahilmişim :çok üzgünüm:
taam bibişim tavsiyelerine uyuciim:1closedeyes:canımınbidisi
bi de şeyi unuttum sölemeyi
rimeli kirpik diplerinden başlayarak zigzag hareketlerle sür düz değil yani
bi de şakaklara doğru olsun zigzaglarhihoyyyt
Temem.
Bu akşam bi cehavir yapıp dediklerini aliyorummmmmmmmm
yarın kullanıyorum :)
a.s.
Sevgili gurbaa prenses sana( özelden) fotoğraf göndermeye çalıştım ama olmadı, nasıl yapacağım ben bu işi
estee day wear i ben kullanıom fında karısı:1closedeyes:
tavsiye ederim 10 numara şakkıdı
Rebkli nemlendiricimifisfisfis, Hiç duymadım lan. Gerçi işim olmaz eyle makyaj olaylarıynan. Ondan bilmiyom herhal.-tatlicadiarzu-, Yav Nivea Q10 aldım bin pişman oldum yeminle. Daha da yeni aldım yaaa
Ebenin ellerinden öperim kermit, adi pislik başka kapıya lan, hadi, Allah versin. Kızııım ben hastayım Tousa bi kere. Hiç sana yar edermiyim onu.:mymeka:
renkli nemlendiriciyi nerden bulabiliriz?
çok soruyorum ama :)
makyajdan önce nemlendirici sürüyoruz ya sürdükten ne kadar sonra yapalım makyajı.
offf amma cahilmişim :çok üzgünüm:
taam bibişim tavsiyelerine uyuciim:1closedeyes:
hatta olurda yaparsam canlı örnek olarak topiine koycem sözhihoyyyt
ya gurbikk benim cilt rengim sarı.. bildiğiniz sarı mirmirmirmir
ben nası bişey kullanmalıyım... sürekli yorgun hasta bi ifade var yüzümde halbuki kendimi iyi hissediyorum..
napiimmm ben
:çaresiz üye smili:
Bende zaten özelden göndermeyi beceremedim.kaydirigubbakcemile3
canım bütün kozmetik marketlerde var renkli nemlendirici
makyajdan önce sonra diye birşey yok
fondoten kıvmında zaten
yedir yüzüne ardından allık rimel tamam kaydirigubbakcemile5
canım bu stres ve yorgunluktan kaynakli bir durum olabilecegi gibi hastalık belirtisi de olabilir...
bi dahiliye uzmanına görünüp tetkik yaptirmanı öneririm
gurbacım renkli için sormadım onu ama peş peşe sorunca manzara öyle :1no2:
renkliyi yaz için alicim.
ama her makyajdan önce nemlendirici sürüyoz ya ne kadar süre bekliyip makyaj yapem dedim.
Buraya koymak istemediğim için özel göndermek istemiştim aslında
Kurban olduğum bi sürü ilaç tahlil vs yaptım domuz gibiyim.. yapı olarak sarı benizliyiz
ben bu sıfata ilk ne sürmeliyim ki insanoğluna benzeyeyim??
bu şey işe yarar mı? Prime FX Renk Nötralize Edici Astar-# 03 Sarıyı Kıran Mavi (Solgunluğu Düzeltici) 25ml/0.85oz
Prime FX Renk Nötralize edici Astar - # 03 Sarıyı Kıran Mavi ( Solgunluğu Düzeltmek İçin )
tamam canım....makyajımı işyerinde yapıyorum -tatlicadiarzu-
20-30 dk bekletebilirim tşkler gurbaa
yarın koyacam resmimi ..
makyajsız ve makyajlı olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?