Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

O diilde bende bu kızçenin kaşlarını jiletle aldığını fark ettim . . .
:1ninca:

Bariz . . .

canım evet ne yazık ki ecnebiler göbek kıllarını bile jiletle aliyor gamyoncuiremsu

Aa ben de onu seviyom kullanıyorum gurbi senle koku zevklerimiz uymuyo ama. Her gördüğümde kendimi duşa atasım geliyo harika bişi kaydirigubbakcemile5

ay arzu bunun gibi kokan farfim bul bana
ama tebi armani remix istiyom önce :CüvCüv:

bu duş jeli neyli gurbik

valla bilmiyom...
yani hatırlamıyorum
ama içindeki ışıltılar falan
hakikaten de sloganı gibi şımartıyor insanı
bayiliyorum ben :asigim:

şükür Allahıma rosensenin pudrasını beğenen biri çıktı ya teşekkürler gurbaa prenses alkisalkisalkisaldığım pudradan soğdum valla bişey olacak diye kullanamadan geri döneyim bari.buarada sohbette çok güzel kızlar sessiz sessiz takip ediyorum siziyerimseniben

Canım gurbikim sen remix'i tekin acar'dan alcem seni bekleyemem diye bırın kaldırmadın mı bana ben mi ele hatırlıyom.
Hala almadın mı

hofffffffffffff smememmmm yaaa ben almadan da bişey once sen al kanka yaaa
adiiii ben alıom beğenirsem sonra sen alıon cadolossss alcam bu akşam markette varsa dün bakyımda buna benzer bişiy gormustumde almamıstım bilmıodunm çünküm...

birisi bağa duş jelı onersinnn:))))yarın güsel kokmak istiomnmm:CüvCüv:
bazıları war yıkanıyorsun kurulanıyorsun kokuları geçiooo boyle şeftalı gibimi koksun istiommmm acil lasımmm:)))))))))))

watsons ın çilekli duş jeli var bende de yıkıon çıkıon hala misler gibi kokuon.. belkim şeftalilisi de vardır...cokacimcoook

canım rosense'in pudrasini geçen yil kullanmış ve çok memnun kalmıştım
ama tabi zalak ben kırdım düşürüp
sonra da almadım pudra kullanmayı sevmiyorum diye gamyoncuiremsu

Canım gurbikim sen remix'i tekin acar'dan alcem seni bekleyemem diye bırın kaldırmadın mı bana ben mi ele hatırlıyom.
Hala almadın mı

aşkitom parfüm getirmeden önceydi olm o :dilcikar:
şimdi 212 sexy kullanıyom daha kış çıktı sayilmaz
ayrıca biliyon ki kuzu ve krodan hibelenmiş 2 adet de metresim var :icecream:
bi şişesi bitti şimdi anamın arakladıgı ikinci şişeyi geri alip onu da bitirecem kaydirigubbakcemile3

gurbik bu son koyduğun fotoyu beğenmedim mirmirmirmir
renkleri görünce ilk aklıma tavus kuşu geldi, ne o öyle beeee aynı tavus kuşunun kuyruğu gibi geldii bana :roflol: :roflol:

mrb gurbaa umarım yardım edeblrsn bna.bnm cildim çok yağlı eskisi kdr olmasada sivilcelerimde az var,şimdi ben böle yüzümü güzel pürüzsüz gbi göstercek(yani profesynller kdr diil am günlük kullanımda çok zarar vermeyen güzel göstercek)bişi istiorum,bu konularda pek bişi bilmiorum pudramı fondötenmi pata kremmi ne kullanıcam,hangi marka daha ii?yardımcı olursan çok çok sevnrm :)

canım merhaba
cildin yaglıysa fondoten genelde azdirabilir
pudranin daha ziyade cildi kurutucu ozelligi var bu da ph dengeni bozabilir
o yüzden önce cildinin yaglı gorunumden kurtulmasını sağlamak lazım
bunun için ya elma sirkesini silandirarak yada limonu sulandırarak tonik gibi cildini silmeni tavsiye ederim yatmadan önce
günlük kullanabileceğin kapatici fondoten istiyorsan estee lauder double wear dene derim
verdigin paraya değer
bunun yanı sıra clinique, dior ve clarins' in fondotenleri de başarılıdır
git bi dene
cildine en uyanı al :CüvCüv:

:) estee.yi bikaç kişi daha önermişti beyaz tenliyim renklern koyu durduğnu söylemişlerdi bakma fırsatım olmadı,elma sirkesinin kokusuna dayanamıorum limon deneyeblrm ama :) suyla limonu ne oranda karıştrdıım önemlimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…