Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
Tikizlemiyom len okuyom ne diyonuz diye. Valla ben kendime alcem. Hakket güzel ve özel ürünler en önemlisi doğal pırıl pırıl. Beni seven arkamdan gelsinkaydirigubbakcemile

delikafadulden delikafadulden
harbi hiç sesi çıkmiy
msn de sıkıştırmak lasım onu
ben sıkıştırıom fundişim iz üstündeyim:lepi:
ben bursaya gidiom bizzat kendim alcam krdi den..
şimdi deişik bişii sipariş eder alırım senin gözün kalır felan taş koyarsın işime...gamyoncuiremsu
aman bi git yağmurluk allasen kulvarlarımız çok farklı senle:1closedeyes:
sen startersın daa ben upper intermediate:roflol:-tatlicadiarzu-

zati senin öpücüğüne kim ne verir olm ya bi sus allasen sositososito
bi ara özelden anlatırım aşkım sefkilim öpücük uğruna neler verdiklerini:CüvCüv:

upper intermediate:1shok:
işte buna koparım
muhahahahahaaha:roflol::roflol::roflol:Şeniz

gurbık hala cvp beklıyom bakmadınsa resım ekleyım ama buyutemem sen buyutrsen bıda bak :mymeka:
len dana patlama bi sürü işimiz var herhal :mymeka:

senin göz kapağın düşük
böyle gözlerde ben kirpik diplerinden itibaren göz kapağının kıvrıma kadar olan yerine koyu far uygulayıp ardından kemikli kısma da sedefli tonlarla aydınlatma yapılmasını çok sexi buluyorum :smiley-cool:
fakat klasikten vazgeçmem diyosan da göz kapağına açık tonlar sür

resımlı bişi yok mu bı mok anlamadım:roflol:
haa bı sorumdaha vardı atlama :mymeka: o aldığın şeyTMM ne zıkımsa cok hoş markası TMM mı öle dersek bulur muyum
nerde satılıyo

ohoo zor iş turkey neden eksık kalmış TMMden anlamış deılım ben alamamkı off ya almazsam ya bı yerım sıserse

heh bende damladın beleş bişimi dağıtılıy herkes istiyo bende isterem o zaman beni niye bırakaıynız tek başıma buralarda zaten yetimim....:1no2:

gurbik su tmm lerden bende aldim sunlari aldim, nasi yapicagimi bilmesemde:

Product : Quantity : Price
Afterglow sample jar : 1 : 1.50
Crystal sample jar : 1 : 1.50
Loot sample jar : 1 : 1.50

nasi iyi renkleri seetmismiyim kaydirigubbakcemile5:sm_confused:, bide nasil sürücegimi ögret güzelim
normal aplikatörlemi sürücemhihoyyyt

10.04. de siparis verdim bir ayimi buluyo gelmesi

bobby brown concealer geldi, gurbik varya hec memnun kalmadim diim saga:1no2:
sürüyem böyle nasi desem cekmiyo cildime böle maske gibi kaliyo gözaltlarimda, dagitmasida zor, yapisik yapisik ve cok kivamli, yada ben beceremiyom:sm_confused:

gurbik cildim fondeten kullanali acayip kurudu, hep pul pul
3 günde bir peeling yapiyom ciks banamisin demiyo:çok üzgünüm:

Şeniz

aha buda benden Şeniz Şeniz
nedir ne işe yarar nasıl kullanılır bilmeden alıyo hihoyyyt hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…