Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

yavrum niye dolapta beklesin
şu agrilarım geçsin ben sana neler yapabilicegini anlatırım
süper aydınlatma yapilir o pudrayla
far altı baz olarak bile kullanılır
daha ışıltılı olur göz makyajın

vay anasını Kermit'te evleniyi hesenağlama

ben bile inanamıyom kuzu
valla...
evlilik ne kadar uzak bi ihtimaldi oysa bana...

Bahonun kavesine tuz at diye mesac attıydım, kırk yılın başı koca buldum onuda senin parlak fikirlerinle kaçıramam diyo salak kermit.

Durun bi ariyimde az dalga geçiyim:roflol::roflol::roflol:

Bahonun kavesine tuz at diye mesac attıydım, kırk yılın başı koca buldum onuda senin parlak fikirlerinle kaçıramam diyo salak kermit.

yazık ayol -tatlicadiarzu-

hem akşam stresi hem karın ağrısı hem KK cıların alayılülülülülülü

yarına psikolocik deli olmadan çıkar inşallah..kafamçokkarıştı

canım beyunun ürünleri oldukca güzeldir
fondotenlerinin cildi nemlendirme özelliği var
e vitamini içeriği de cabası...

hmm öneriyosun yani.. tmm alıyım ozmn bu haftasonu =)

ayrıca tebrik ederim seni tanımıyorum ama inan çok mutlu oldm sözleniyomuşsun. geçen başka topic te fln da okumuştm çok özendm valla sana.. (daha çok erken ama ) darısı bnmde başıma :asigim:
umarım çok mutlu olursunuz ve hersey hep istediğiniz gibi olur... allahım nazarlardan korusun sizi

gurbaa bende seni tanımıorum ama en içten dileklerimle mutluluklar diliorum allah tamamını erdirirr iişallah . herşey gönlünce olur.

anaaa yeni okudum gurbikte gidio elden ayyy ne tuhaf duygular bunlar cok duygulandımm senağlama senağlama darısı funda ablamın başınaa -tatlicadiarzu-

eveeeet, kuzunun verdiği taktikleri uygulamamanın mukafatını aldım çok şükür yarebbim artık sözlüyüm :Saruboceq:

yazık ayol -tatlicadiarzu-

hem akşam stresi hem karın ağrısı hem KK cıların alayılülülülülülü

yarına psikolocik deli olmadan çıkar inşallah..kafamçokkarıştı

ay sorma yagmurluum
bi kuzu bi krdi bi asi pirensez bi o bi bu bi şu yoğun ateş altındaydım dün gece gamyoncuiremsu

canım...
Allah bin kere razı olsun...
karşısına değerinizi bilecek adamlar çıkarsın inşallah:asigim:

gurbaa bende seni tanımıorum ama en içten dileklerimle mutluluklar diliorum allah tamamını erdirirr iişallah . herşey gönlünce olur.

samimiyetin ve içtenliğin için çok teşekkür ederim canımŞeniz

anaaa yeni okudum gurbikte gidio elden ayyy ne tuhaf duygular bunlar cok duygulandımm senağlama senağlama darısı funda ablamın başınaa -tatlicadiarzu-

fundaya zenci bulcez nasipse :CüvCüv:

eeee gurbis werdilermi seni -tatlicadiarzu-
verdilerse Allah tamamina erdirsin caniimma.s.

gurbaacım hayırlı olsun inşallah:) akabinde sorumu da sorayım bu mac in painterly paint pot ürünü nedir ne için kullanılır?

abla mı
abla mı didin sen bana
evde kalmış mı demek istiyin sen bana
karta kaçmış kız kurusu muyum ben

[

fundaya zenci bulcez nasipse :CüvCüv:

bal damliy agsından mübarek :1closedeyes:
malibunun haraketlerinden sonra biras iyi geldi zenci lafı

gurbacım hayırlı uğurlu olsun...
allah tamamına erdirsin ..
umarım kocaaaman bir ömrü aşkla tüketirsiniz cnm ..:1rolleyes:

:1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…