- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #7.781
len manyak orucuz surda akannehir
yok canım silmicen
kııımıısıııı koştur hele burayaaaaa
sen kocandan ayrı mısın la akannehir
Krdi buralarda mı? :jeyyar:
yok la niye sordunki :ecrin_bebek:
pilot buldum dersen degisebilir durum-tatlicadiarzu- buldunmu yogsam delikafaduldenne cabuk buldun la
krdiyi afaroz ettim artık topiğe giremicik
ha boşamadım ama heran boşayabilirüm diyon -tatlicadiarzu-
zeki karısın vesselam vereliniortak
göz altı kapatıcısı : mac studio finish yada versace highlighter&concealer
nasilsa birinciyi bosadim alistim artikin, bunuda bosarim, ücüncüye gecis yaparim eger pilotsa tebi
hepsini bi arada bulmak naadar zor yafsss:gitme:
gurbaacım,
ben de izninle bişey danışacaktım... gözaltı kapatıcısı alma niyetindeyim. daha önce maybelline everfresh concealer kullandım hep, idare de ediyodu yani. ama daha iyisi varsa neden onu kullanmayalım di mi :)
sence mac'inmi versace'ninki mi daha iyi kapatır, daha iyidir? tenim esmer, gözaltlarım da koyu :sinifsinif: kapatıcısız şurdan şuraya bilem gitmem öyle diyim. o yüzden elim kolum benim kapatıcı... yardımm nütfen
daha neler duyces bakem akannehir
canım karşılaştırdıgımız maybelline ise elbette mac yada versace daha başarılıdır :)
gurbacım topık makyaj ustune galiba eger cilt bakımı ile ilgili sorularıda cvplıyorsan ,sorabilir mıyım ?
muhakkak kaydirigubbakcemile3
çilekten bakmaktayım şu anda da... mac'inki fondöten di mi? kapatıcısı yok herhalde... mac mi versace mi dersekpeki CADIARZU
olm birinciyi siseyi kulagima indirdigi icin bosadimkaydirigubbakcemile
ikinciyide culsuz diye bosayabilirim:asigim:
simcik suc bendemi sülemafoldumben
sen bana hem zengin hem dövmeyen bul en iyisim he pilot olayinida unutmiyak:kedi:
bende bi kaç bişi sorayım barii şimdi benim gözlerim mavi far sürmek istiyorum ama, sanki çok abartılı duruyo gibi geliyo... yakışmıyo sanki.:umursamaz:
avonun farları var ama sevmiyorum tozlu tozlu duruyo daha kremsi ve ısıltılı duran bi marka önerir misin gurbacımmmmkaydirigubbakcemile5
kurbik,
zaten bana cevap vermiyorsun bi de malzemelerimden etme beni :umursamaz:
krdim,
geldiysen 3 kere tıkla :a015:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?