Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bu arada yosun yagı gercekten göz altı morlugu konusnda etkili
cok fazla morluk olmasada sigara kahve ve günde 4 5 saatlik uykudan olusan
morluklarıma cok cok iyi geldi

krdiyi afaroz ettim artık topiğe giremicik

ha boşamadım ama heran boşayabilirüm diyon -tatlicadiarzu-
zeki karısın vesselam vereliniortak

nasilsa birinciyi bosadim alistim artikin, bunuda bosarim, ücüncüye gecis yaparim eger pilotsa tebi

hepsini bi arada bulmak naadar zor yafsss:gitme:

göz altı kapatıcısı : mac studio finish yada versace highlighter&concealer

gurbaacım,
ben de izninle bişey danışacaktım... gözaltı kapatıcısı alma niyetindeyim. daha önce maybelline everfresh concealer kullandım hep, idare de ediyodu yani. ama daha iyisi varsa neden onu kullanmayalım di mi :)
sence mac'inmi versace'ninki mi daha iyi kapatır, daha iyidir? tenim esmer, gözaltlarım da koyu :sinifsinif: kapatıcısız şurdan şuraya bilem gitmem öyle diyim. o yüzden elim kolum benim kapatıcı... yardımm nütfen

nasilsa birinciyi bosadim alistim artikin, bunuda bosarim, ücüncüye gecis yaparim eger pilotsa tebi

hepsini bi arada bulmak naadar zor yafsss:gitme:

daha neler duyces bakem akannehir

canım karşılaştırdıgımız maybelline ise elbette mac yada versace daha başarılıdır :)

daha neler duyces bakem akannehir

canım karşılaştırdıgımız maybelline ise elbette mac yada versace daha başarılıdır :)

olm birinciyi siseyi kulagima indirdigi icin bosadimkaydirigubbakcemile
ikinciyide culsuz diye bosayabilirim:asigim:
simcik suc bendemi sülemafoldumben
sen bana hem zengin hem dövmeyen bul en iyisim he pilot olayinida unutmiyak:kedi:

bende bi kaç bişi sorayım barii şimdi benim gözlerim mavi far sürmek istiyorum ama, sanki çok abartılı duruyo gibi geliyo... yakışmıyo sanki.:umursamaz:

avonun farları var ama sevmiyorum tozlu tozlu duruyo daha kremsi ve ısıltılı duran bi marka önerir misin gurbacımmmmkaydirigubbakcemile5

gurbacım topık makyaj ustune galiba eger cilt bakımı ile ilgili sorularıda cvplıyorsan ,sorabilir mıyım ?

sor canım sor :)

muhakkak kaydirigubbakcemile3

çilekten bakmaktayım şu anda da... mac'inki fondöten di mi? kapatıcısı yok herhalde... mac mi versace mi dersekpeki CADIARZU

mac studio finish derim ben yogun kapatıcılık istiyosan

olm birinciyi siseyi kulagima indirdigi icin bosadimkaydirigubbakcemile
ikinciyide culsuz diye bosayabilirim:asigim:
simcik suc bendemi sülemafoldumben
sen bana hem zengin hem dövmeyen bul en iyisim he pilot olayinida unutmiyak:kedi:

hem zengin hem dövmeyen bulsam kendim evlencem -tatlicadiarzu-

pastel'in kadife serisi harikadir
bi de rosense çok güzeldir canim
dene pişman olmazsın

kurbik,
zaten bana cevap vermiyorsun bi de malzemelerimden etme beni :umursamaz:

krdim,
geldiysen 3 kere tıkla :a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…