Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

saol canım,elektirikler yüzünden giremedim 2-3 gün

pigment işi zor iş cidden ama renkler çok güzel öyle ki kullanmaya kıyamayabilirm..:kedi:
fırça setim için hemen ogun mail attım,onlar da hemen cvp yazmışlar
aferin,takdir ettim..özür diliyorlar,stokta yokmuş yaklaşık 1 hafta diyorlar ama bakalım..
işin kötü yanı 1 haftada stokta olsa 12 gündede gelse yani 20 gün filan oluyor..
ben şehir değiştiriyorum,bayramdan önce veya sonra belli değil,ben burda olmazsam diye düşünüyorum,bakalım hayırlısı... gamyoncuiremsu

bu arada nikah memuru sıkıntılarını da okudum,çok can sıkıcı gerçekten..
bizim ülkemizdeki bürokrasi sayesinde insanın en mutlu gününü kabusa çevirmek için
uğraşıyorlar sanki,bu işlemler filan okadar gereksiz prosodürler var ki...
ama bir gerçek var ki.. düğün günü herşey bitecek ogün herşey resetlenecek..
ta ki balayı bitene kadar... ve sonra yeniden başlataksın hayatını opuyorumnanaktan
ömür boyu mutlu olursunuz inşaalaah...:asigim:

canım ya ben de mail atsammı
20 gün oldu, hala gelen giden yok :gitme:
senin kaç günde gelmişti gamyoncuiremsu

canım benim...
taylor öyledir gerçekten, çok ilgili sağolsun...
güzel dileklerin için teşekkür ederim
nikah memurunu bugun belediye başkanına şikayet etti patron kafacığım zemuszemus
o da nikah şahidi ben olurum, memurla da konusucam bugun gitsin evrakları versin demiş zemuszemus
inşallah hallolucak sorun :ecrin_bebek:

kızlar bana allık sürme konusunda yardım edersiniz mi allaysen yaa bi türlü beceremedim gittiiii kafamçokkarıştı

yüz hatların hakkında bilgi verir misin canım
allık her yüze aynı şekilde sürülmez

aa çene seninkiler daha gelmedi mi?
ama hatırlarsan ben senden sonra vermiştim
14 aug. du sanırım 26-27sinde geldi ikisinden biri..
ama sen kıbrıstasın sanırım,acaba gümrükte daha çok oyalanıyor olabilir mi?:uhm:
kesinlikle mail at,sor..hemen yanıt verirler..zemuszemus

at ve sor la
tracking number iste

atayım şimdi, ingilizcemi sordun kız kaydirigubbakcemile3
rezil olmayalım :roflol:

attım mükemmel ingilizcemle döktürdüm :dilcikar:
pantercim sahiden mi delikafadulden akşam bi gidip bakayım carrefoura delikafadulden çok sağol canım opuyorumnanaktan

atayım şimdi, ingilizcemi sordun kız kaydirigubbakcemile3
rezil olmayalım :roflol:

Allah iyiliğini versin çeneeekaydirigubbakcemile3
kız,sipariş verirken iyi...mail yazmaya gelince mi rezil olacan..
derdini anlatacak kadar yazarsın canım,yaparsın yaparsın kaydirigubbakcemile

okadar mac larin icinde benim son amelikadan aldigim rimeli görüncehihoyyyt
rimel harika gubik ayni senin tavsiye ettigin diorshow gibin ama sadece 4 euro filana aldim:lepi:
makajlarda harika olmus siiyahin üstüne simli bi renk CADIARZU güzel fikir denemem lazim ama hangi markaCADIARZU

anaaaa zemuszemus:lepi:alkisalkisalkishihoyyyt:teytey: cok sevindim nan, bak gödünmü gubiim hersey halloldukaydirigubbakcemile5

canlarım
çoook şükür nikah olayım halloldu hihoyyyt
baktım adam hala yapamam edemem sehir dısındayım bayram boyunca diyo
oturdum sandalyeye "sizden tamam olur yanıtını alana kadar gitmiyorum, mesaiyi beraber bitiririz hiç sorun değil" dedim bu bi güldü :roflol:
sonra ne kadar kararlı oldugumu gorunce ee bi de tebi nikah sahidimin belediye başkanı olacağını duyunca ikna oldu hihoyyyt
ama az dil dökmedim köftehora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…