Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oooyy oyy pes ediyorum, bi kök anlamadım konuşulanlardan kafamçokkarıştı
keşke gün sonunda bi hayırsever bugün neler öğrendik diye özet geçse
ben günlük makyaj (ki genelde rimelden ve kalemden ibarettir) için en fazla özensem clinique pata kremini fondötenini ve pudrasını kullanırım, allığım golden lady ama inanılmaz seviyorum, rujlarım diordur, far olarak elime ne geçerse sürerim, rimelim de clinique.

çok koyu makyaj tercih etmem genelde. ay acaba doğrudüzgün yapıyomuyum ki :uhm:

makyajda başarılı olduğumu düşünür etraftakiler ama, şimdi kendimi çok cahal hissettim.
concealer moncealer burda duydum :tomato:

çenebaz sen burdakilere bakma sosyetik bunnar concealer moncealer deyip duruyorlar bildiğin kapatıcı işte

çenebaz sen burdakilere bakma sosyetik bunnar concealer moncealer deyip duruyorlar bildiğin kapatıcı işte

cidden mi Şeniz
hay yaşa, ben de ezik hissettim kendimi :çok üzgünüm:
benim kapatıcıya çok ihtiyacım yok, düzgün bi pata krem veya fondöten iş görüyo
o estenin pudrasını alsam, fondöten gibi de iş görür mü ki CADIARZU

Krdi nin bi üye olduğunu öğrendim ancak ondan nası alışveriş yapıosunuz burda mı satıo yoksa...

estee yi bilmiyorum ama ben loreal true match pudra kullanıyorum ve çok memnunum garip bir yapısı var fırçayla sürerken pudra gibi, parmağına alıp parmaklarını birbirine sürdüğünde hafif fondoten gibi bir his veriyor, yüzümdeki kırmızılıkları da fondötene gerek kalmadan örtüyor

krdi burdan satış yapmıyor cnm..
siz kendisine ulaşmak istedinizi söylüyorsunuz topiklerden vs yerlerden..
o isterse görüşüyor
ailemisin kozmetikçisi krdi :lepi:
seni verene gurban -tatlicadiarzu-
dünkü psikolojik bombardımanımdan sonra krdi sizlere ömür arkadaşlar
altın yumurtlayan tavuğu kestim
artık tekin acar sevil derinmor lardan takılırsınız

çok sağol canım a.s. gerç fondötenim de pudram da pata kremim de yeni....
ama doyumsuz varlıklarız işte, görünce hemen gaza geldim kaydirigubbakcemile3
bari bbitsin de öyle alayım :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…