- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
ben şimdi arzuyu öldürürsem nefsi müdafaya girmezmi canımın dibi:mymeka:kaydirigubbakcemile
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kıyma elini kana bulama bi pudra için.. arzu bize lazım:asigim:
tamam osamanŞeniz Şeniz
zati ben sipariş verdim göz için canım krdiden..
gerenk kalmadı artukun şakkıdı
arzu ne anladın burdan doru süle bacı
hele bakım aynı şeyleri mi çözmüşüz kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2
aşkitom her biri başka bi iş goruyo aslında
makyaj altı baz cildi kusursuzlaştirip makyaja hazırlar (fondoten kullanmıyorsan alma)
kapaticiliği yoktur
seffaf bisi zaten
renkli nemlendiriciyi biliyon annem bahsetmiştik ya uzun uzun
fondoten gibi
kapaticiliği biraz az ama cilde zararı değil faydası var
concealer ise bambaşka bişi
ciltteki kusurları gizlemeye yariyor
göz altı morlugu sivilce izleri gibi....
cildinden yana sorunun yoksa renkli nemlendirici al derim
neyin sevabı lan -tatlicadiarzu-
bibeem bizi bilgilendiriyon ya iş yerinde nepes almadan onun sevabı diyo kız
ben yukarda yeni sorumlarımla karşına çıktım cüğerim öpüyoma.s.
çok tşk edrm walla senden böle bişi duyunca birden sevindirik oldm kaydirigubbakcemile2
ama cildm ne yazıkki pırıl pırıl deil..sag yanagmda sivilce izleri war kırmızı kırmızı we inanılmaz rahatsız oluyorum=( o konudada yardm edeblrmsn bna mümknse?
deep clean yıkama jeli ve tonik kullanıorm,cliven die bi markanın nemlendiricisini(yeşil bişi) bide arada cleosin t.
senin önericegn bişi varmı ayrıca maske fln yapmam gerekiyomu?
bide bişi daha
herzmn makyaj yapmıorm cildime zarar vermemek için bitek erk. arkadaşımla buluşurken. ondada elime yüzüme bulaştırıorm galiba.=/ fondoten kullanınca 1 saat sonra falan renkleri garip oluo beyazlamaya başlıo ki loreal infallibe fln kullandm oda öle. şimdi golden lady die bi markanın kapatıcısını tüm yüzüme sürüyorum. üzerine avon un pudrasını. oda kalıcı olmuyo söle diyim kafamı sevgilimin omzuna koyup kaldırdıktan sonra benim makyaj onun montunda -tatlicadiarzu-
o konuda ne önerrsnz?
heee tabii:mymeka:
caanım pudraya jaws gibi atlamış kapmışsın senin tuzun kuru tebikaydirigubbakcemile
fundam öncelikle o karı çikinin önde gideniymiş :abarttıkça abartan üye simili:
on kere yüzüne neredeyse mermer kapladı anca kapandı bizim bişeye ihtiyacımız yok
bebek gibiyiz allah içünn
renkli nemlendirici alacaz concaler mi ne zıkkımsa onu sürecez tamamdır.. ben bunu anladım gül yaprağım
ama o çikin karı far gibi ten rengi bişey daha sürdü bu gurba onu demedi o nedir deye ben onu merak ediyorum ben onun yerine pudra kullanıyorum farım kat izi yapmasın deye acaba bu o işi mi göri onu bilermedim anam
bibeem bizi bilgilendiriyon ya iş yerinde nepes almadan onun sevabı diyo kız
ben yukarda yeni sorumlarımla karşına çıktım cüğerim öpüyoma.s.
bebem o far gibi sürdügü şey far bazı
dagilmasın kalıcı olsun kıvrımlara birikmemesivb. için....
yeminle bugun şirkette de çok yoruldum
yarın 2 ayrı ülkeye sevkiyatım var
onları halledicem diye canım çıktı
ee bi de burda size laf yetiştir
yurtdışı uçuşlarını teyit et derken canım çıktı şimdi bi de kursum var
gidip hocanın çenesini çekcem mirmirmirmir
optum hepinizi cannarım hihoyyyt
yeminle bugun şirkette de çok yoruldum
yarın 2 ayrı ülkeye sevkiyatım var
onları halledicem diye canım çıktı
ee bi de burda size laf yetiştir
yurtdışı uçuşlarını teyit et derken canım çıktı şimdi bi de kursum var
gidip hocanın çenesini çekcem mirmirmirmir
optum hepinizi cannarım hihoyyyt
gurbik kız madem kafan kadar böyük
azcık ucundanda bana gönderyerimseniben
valla sevaba girersin bak duamı alırsın sölim yanikaydirigubbakcemile2
çok sağolasın biitaanem
güzel gözlü iyi kalbli temiz arkadaşım
ben tatmin oldum funda bana sor bişey eksik kaldıysa çiçeemmm nemlendirici renkli olanından concalier ardından far bazı bu hazırlık çiçeğim sonra farm bilmem ne gerisi bildiğimiz şeyler ama ben günlük olarak yine de göz çevresi kremim var onu sürerim concalierimi sürüp accuk da kıvrım yapacak yerlere far bazı sürerim yeter gülüm font. kullanmıyorum çünkü nemlendişricim de var masraf etmeyelim dimi kuşum:içelim:
gurbaa çktı sanrm..
peki sizin önercegnz ürünler varmı?
yaşım 17 . fondöten kullanmıyorum şuan. yüzümde kırmzı sivilce izleri var. onlardan rahatsz oldgn için bişiler kullanmk istiorm. herzmnda kullanmcam ztn haftada max 2 gün. şuan golden lady nin kapatıcısını tüm yüzüme uygulayıp üzerine avon pudra sürüyorum. ama hem kalıcı olmuo hemde şmdilk idare etsn die kullanıyorm.
ögrenci oldgm için açıkcası çok para veremiyorum butür şelere.. hem fiyatı uygun olan hemde önerecegnz ürünler neler acaba?? fisfisfis
dermotolojik derken ilaç tarzı mı yoksa fondöten pudralar flnda oluyomuş sanrm dermotolojik.. onlarımı kastediosn?? CADIARZU
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?