- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
hahaaa kııskandım...
bende bu gün böyleyim...uzaktan çok koyu gibi geldi ama şimdi bakınca öyle olmamış anlamadım wallaaa....hiçte güsel olmamış olsun yeni başlıyos şu gölgelere bi bakın yaw.....gamyoncuiremsu
ahanda buda estee li yüzüm ihi......
hah şahtın şahbaz oldun dila kafa -tatlicadiarzu-
bebişim günlük makyajında ışıltılı far kullanma bana sorarsan
zira çalişma hayatı anamızı ağlatiyo simler oramıza buramıza bulaşıyo cokacimcoook
daha mat renkler tercih et
ama aferim la gölge amatör biri için oldukca iyi :içelim:
bak ne guzel ne doğal duruyo
rujunu yiim senin
çok yakısmış la
dilanın yüzündeki este fondtn mi?
ne ?
kaç no?
valla gurbaacım şu makyaj setlerindn kullanıyorum farı kapatıcım ve fondotenim avon un maskaram ve göz kalemim flormar ın ama kalemin markası ne olursa olsun gözümün içine çekemiyorum çıldırcam:
hayatım ben de diyorum ki kalem değil sürme denecnm kalemi sürüyorum ama siyahlaşmıyo gözümün içi problem orda:
kızlar size birşey soracağım içinizde takma kirpik kullanan varmıııı
varsa takıp çıkarması kolay oluyormu oğluma ısmarlamayı düşünüyorum rimelle uğraşmak zor geliyor bana yaa
Ula bende şu este fondotönden almazsam baa da kuzu sarma demesinler. 18 yaşıma geldim daha fondotön nedir bilmiyorum yaabenneyaptımki
ablacım ben kullandım
ve hatta kullanıyorum düğün nişan gibi özel günlerde
kullanımı oldukca rahat :CüvCüv:
Ula bende şu este fondotönden almazsam baa da kuzu sarma demesinler. 18 yaşıma geldim daha fondotön nedir bilmiyorum yaabenneyaptımki
hihoyyyt tamam ısmarlayım o zaman 5 dolar amerikada kullamazsamda önemli değil
hihoyyyt tamam ısmarlayım o zaman 5 dolar amerikada kullamazsamda önemli değil
18 mi :1shok:
hee...
ağzı süt kokuyo daha
aşkolsun abla sen kullanmazsan ben kullanırım lafi mi olur yani -tatlicadiarzu-
heee, ayıp olur filan diye düşünme barçi, gönder bana ben kullanırım. Beğenmemezlik de etmem.:ecrin_bebek:
oohhhh valla memur olmak varmışkuzuu 18 miiii?
ben smokey ayyyss yaptım ama işten kovulucam hahahaaaa...koptum burda olum...
makajımı değiştirdim şurda iki dakkada ha...benim bir çekmecemle parfümeri açılır kahvem geldi kıslar.kaçtım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?