Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

hah şahtın şahbaz oldun dila kafa -tatlicadiarzu-
bebişim günlük makyajında ışıltılı far kullanma bana sorarsan
zira çalişma hayatı anamızı ağlatiyo simler oramıza buramıza bulaşıyo cokacimcoook
daha mat renkler tercih et
ama aferim la gölge amatör biri için oldukca iyi :içelim:

ahanda buda estee li yüzüm ihi......

bak ne guzel ne doğal duruyo
rujunu yiim senin
çok yakısmış la

dilanın yüzündeki este fondtn mi?
ne ?
kaç no?

valla gurbaacım şu makyaj setlerindn kullanıyorum farı kapatıcım ve fondotenim avon un maskaram ve göz kalemim flormar ın ama kalemin markası ne olursa olsun gözümün içine çekemiyorum çıldırcam:

dilanın yüzündeki este fondtn mi?
ne ?
kaç no?

he estee
ama kaç no bilmiyom
ben 4C1 mi ne öle bişisini kullanıyom
hafif pempişlik veriyo zeksi duruyo :smiley-cool:-tatlicadiarzu-

valla gurbaacım şu makyaj setlerindn kullanıyorum farı kapatıcım ve fondotenim avon un maskaram ve göz kalemim flormar ın ama kalemin markası ne olursa olsun gözümün içine çekemiyorum çıldırcam:

avon ürünlerinin akması normaldir canım
tüm gün ciltte durmasını bekleme :)
makyaj seti derken markası ne???
gözünün içine kalem yerine sürme çekmeyi denersen daha rahat alişir elin

ay nihayeeet yani tam küstüm gidiodum haaa...
hee bacılar fondoten estee..amma benim yüzümde delikler var rahat durmayıp sürekli sıkrıtdığım içün....
estee den önce clinique in bi bazı var gözenek sıkılaştırıcı olndan sürüyom accıkkk...
kız rucumu clarins hedaye etti....tester böyle ilaç kutusu gibi yapmışlar 4 renk yanında minik fırçasıda vardı....
birazdan resmini koyarım...tabi ben kestim onları her hafta birini yanımda taşıyorum...

ahanda ruc bunlar clarinsin testerları 4 tane normalde kesip her hafta yanımda birini getiriyorum....
bir iki hafta gidiyo vallaa....

buda senden utanıp kaş buyuk aldırmaya gittiğimde yaptırdığım manikürüm....hatırı kalmasın...
haa estem en açık renk 1 noooo

kızlar size birşey soracağım içinizde takma kirpik kullanan varmıııı
varsa takıp çıkarması kolay oluyormu oğluma ısmarlamayı düşünüyorum rimelle uğraşmak zor geliyor bana yaa

Ula bende şu este fondotönden almazsam baa da kuzu sarma demesinler. 18 yaşıma geldim daha fondotön nedir bilmiyorum yaabenneyaptımki

kızlar size birşey soracağım içinizde takma kirpik kullanan varmıııı
varsa takıp çıkarması kolay oluyormu oğluma ısmarlamayı düşünüyorum rimelle uğraşmak zor geliyor bana yaa

ablacım ben kullandım
ve hatta kullanıyorum düğün nişan gibi özel günlerde
kullanımı oldukca rahat :CüvCüv:

Ula bende şu este fondotönden almazsam baa da kuzu sarma demesinler. 18 yaşıma geldim daha fondotön nedir bilmiyorum yaabenneyaptımki

hee...
ağzı süt kokuyo daha

hihoyyyt tamam ısmarlayım o zaman 5 dolar amerikada kullamazsamda önemli değil

aşkolsun abla sen kullanmazsan ben kullanırım lafi mi olur yani -tatlicadiarzu-

seninde hiçbir şeyden haberin yok loo eee insanın cildi güzel olunca senin benim gibikaydirigubbakcemile3 günlük fondoten kullanmaz tabiii

ama ben gece bir yere gideceksem kullanıyorum

kuzuu 18 miiii?
ben smokey ayyyss yaptım ama işten kovulucam hahahaaaa...koptum burda olum...
makajımı değiştirdim şurda iki dakkada ha...benim bir çekmecemle parfümeri açılır kahvem geldi kıslar.kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…