Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
oku oku iflahım kesildi beee, ne güzel topikmiş de yeni farkettimmm , amma cahilmişimm onu öğrendim , saol gurbiş vallaaa

şu renkli nemlendirici olayı hoşuma gitti beee bende bakemm

ayrıca şu baticon olayına değinmek isterem kızlar naçizane
benim annesi hemşire olan bir kankammm pamuk gibi bir tene sahiptir, maaşllahhhh, neyse sivilcemi çıktı yüzünde aynen baticonu sürerdii fundiş gibin, kuruturdu ve izde kalmazdıı, ben kocanın sırtındaki sivilceleri sıkarken süüryorumm hakketen çok işe yarıyor kurtuyor izide kalmıyor bacılarrr

açılın topicin ağır hamilesi geldi....
oyy parfüm süremiyom kaç gündür onu farkettim midem bulanıyo ama kendimide kötü hissediyom parfüm sıkmam lazım yaaaaaa....

sağol canoşum bende valla bir senedir çocuk yapcam diye helak oldum resmen neyse kocam rahat bi nefes aldı...

tamam tatlımmgrrsem solermmm

kısa bir süre önce aldım ben 25 tl:)

cevap için teşekkür ediyorum Rox . . .

memnun musun ?
farın göz kapağı kıvrımlarında birikmesine ne derece engel olabiliyo ?
ben göz kapağı üzerinde mermer gibi bi görünüm istiyorum birikim meselesine asla tahammül edemiyorum . . .
urban tr de yok inglod u araştırıyorum . . . :1ninca:

far bazı mar bazı uğraşman konseylırda aynı işi görür deniyor fakat asla görmüyor . . .
zaten göz altı ve üzeri doku ve yapısı o kadar farklı ki . . .
aman amma yazdım yine ya . . .

evet concealer aynı işi görmüyor kesinlikle. inglotunki güzel, ama sıcak havalarda etkisini kaybediyor biraz, ama terleme falan olmadıkça gerçekten birikme yapmıyor ve uçmuyor far, ayrıca renkleri inanılmaz belli ediyor.

gurbik apla gözaltım için kapatıcı alcam da sence hangisini aliim?

Maybelline Dream Mousse Concealer
Maybelline Everfresh Concealer

hadi by byy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…