Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler

ya zaten bende nemlensin ve parlasın die almıştım
kadısıkılaştırıyoda diyinnce
oo dedim ekmağime yağ sürdünkaydirigubbakcemile2
ama diilmiş sorun diilzemuszemus

pasaklı seni çok pis yolarım var ya :mymeka::roflol::roflol::roflol:

gurbiiim ben deep clean temizleme jeli ve toniğini kullanıodm . nemlendrici olrkta cliven die bi markanın nemlendiricisini almıştm ((kutusu yeşil bişi )) ama pek kullanmadm öle arada kullanıorm.. okullar kapandgndan beri bi temizleme jelini kullanıorm oda makyaj yaptgm zamanlarda temzlemek için. okul kapandgmdan beri cilt temzlgne pek önem vermedm açıkcası... şimd o kullandgm ürünlerde btti yeni alym diormda dedm almadan sana sorym..
cilt tipim karma , 18 yaşındaym.

bide maske fln kullanmam gerekio mu? bu kozmetiklerde satılan 2-3 kullanımlık maskeler varya bikaç kez onlardan alıp kullanmştm ama senn önerdiklern varmı bikaç kullanımlık olanlar yada uzun süre giden tüplerde olanlardan??

Son düzenleme:

hayatım 18 yaşındasın cildin daha taptazedir
kimyasallara yüklenme
doğalını sec herşeyin
tonik istiyorsan kes bi limonu sık 3-5 damla pamugun üstüne
azıcık da su damlat üstüne sil bununla yüzünü
maske istiyosan da 2-3 kaşık türk kahvesine yine bi kaç damla limon sık biraz da tuz ekle bununla masaj yap cildine
ohhh misss opuyorumnanaktan

gurbikim mesela ben makyajıda deep cleanin yıkama jeliyle temizliyodum.. onu nasıl halledeblrm? kahve limonu burda gördm vücuduma uyguluyorum çatlaklara ii geliomuş ama limon asitli oldugu için yüzüme uygulamaya korkuyorum... :uhm:

Kızlarrrrrrrrrrrrr far ıcın fırca ıstıyorum marka varmı onercegınızz pahalı olmasın ama alt tarafı fırca ynaı cok parlaar vwermek ıstemıyorum farları karıstrmak ıcın de fırca varya ondan goz altı ıcın acılıı ne dıyolarya marka fıyat tavsıyeısnde bulunun kızalrr

cnm haftasonu guru uğramaz tükkanına . . .
ben yardımcı olmaya gayret edeyim . . .

öncelikle alt tarafı fırça ifadesi çok hatalı . . .

fırça makyajda kullanmış olduğun ürünün görevini ve bekleneni ortaya çıkmasını sağlayan yegane araçtır . . .
fırça candır . . .
opuyorumnanaktan

sana uygun olmasını tercih ettiğin için Everyday Minerals in fırçalarını şiddetle tavsiye edebilirim . . . Mac den falan bahsetmek olanaksız ki zaten bende vermem o bedeli bu nedenle laf kalabalığı yapmayalım ve fiyat-performans bakımından en iyi neticeyi mümkün kılan Everyday Minerals diyelim . . .

evet everday mineralsın fırçaları fiyat kalite anlamında çok başarılı
bende handled kabuki ve fondoten fırçası almıştım..
kabuki çok güzel bir fırça,açılı fırça benimde ihtiyacım ama bende
istediğim gibi bişi bulamadım..watsonstan küçük ve pratik bir fırça
seti aldım,çok kalite bişi değil ama pembeli filan çok şirin,yani çantada
taşımalık birşey zemuszemus

Ben netten siparis etmistim jc nadia paris, 23 parca ben cok memnun kaldim ne dokulme nede kokma var, oyle pahali birseyde degildi 40 euroya filan geldi...

EM de var ya açılı fırça kuzu . . .

alt tarafı fırça diyodumda
dün smash'un allık fırçasını kullandıktan sonra öyle demiyorum valla

corel ve sabun gerekli acıklamayı yapmış...
alt tarafı bir firca ifadesi feci bir gaf olmuş canim :)

macin acili fircasina 70 küsür dediler kalpten gidicektim yaa
alcaklar

gunaydın yaaa gurbık yaaa
hanı benım ıcın bı karısım ogrencektın unuttunmuuuu:kedi:
canım kusura bakma yaa
söylemeyi unuttum
lokman aktar idi markası :)

Ben netten siparis etmistim jc nadia paris, 23 parca ben cok memnun kaldim ne dokulme nede kokma var, oyle pahali birseyde degildi 40 euroya filan geldi...
23 parca 40 euro mu
cok iyi almişsin canim ya
yalnız markayi ilk defa duydum
bi araştiriyim

sabunum evet e.m.de var açılı fırça
ama nedense ben onu dokunup,görüp almak istiyorum
ama çok zorda kalırsam da alırım e.m.den kaydirigubbakcemile5

gurbişim,mac de sadece açılı fırçaya mı 70 küsür didileeer
kafamçokkarıştı yuuh diyorum...body shopta varmıydı ki açılı fisfisfis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…