- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
canlarım merhaba
haftasonu çok güzeldi
yalnız inanılmaz hastayım
bugun izin istiyorum sizdenŞeniz
hayatım süremiycek birşey yokBİRİ BANA YARDIM EDEBİLİRMİİİİ?
estee fondöten aldım sizin tavsiyenizle ama ne pompası ver ne fırçası böyle sap gibimi veriyolar bunu ben bunu hayatta süremem yawww....
biliyosun ben daha önce biotherm kullanıyordum ilk defa bunu aldım inşallah dediğiniz gibidir...açıpta öyle pomoasız görünce yuh dedim allah cezanızı virsin...gocca esteeeee....
neyse hepimizinki öyleyse sorun yok...bonus bana gelsi sandım yaw...
anaaa
ha hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun nişanlanmışsın galiba sanırsam...
e hani resimler yok?
hhaaaa nişanlın yurtdışındaysa sana ucuz ucuz getiriyodur beni burda bir sürü masrafa soktun john frieda lar esteeler akşama kocam bana escek senin tuzun kuru tabi....
şaka bir yana ben bu esteeyi bi deneyim ama bana sanki biotherm daha iyi gibi geliyo farkı yazarım gerçekten bu iyiyse devam değilse yazarım sende ondan alırsın....haydi baybiii...
kızlar bu yeni aldıgım estee lauder Shimmering Jewel Powder
biraz tuzlu ama kesinlikle verilen paraya değiyor
yüzümde sadece bu ürün var resimde
herhangi bir kapatici fond. vb yok
ışıl ışıl :asigim:
olm ne yurtdışısı Türkiye'deyim ben lahahaha kaydirigubbakcemile3
sen yurtdısındasın tabııı kolay sana :) estee laudermıss loreal gıbı bır sey sanırım nıvea gıbı gelıyordur sana :) harıka tabı ürün de cildin de harıka gorunuyor :)
olm ne yurtdışısı Türkiye'deyim ben la
valla Türkiye fiyatini bilmiyom gülüşüm emme ben 50 ytlye aldımayy bayıldım ben o pudraya bee allah seni bildiği gibi yapsın şimdi geldim fondotene 79 tl bayıldım bu kaç gaymekiiii?niye önce bunu yazmıyon yaa....
biothermin kalıcılığıda süper ilk çıktığından beri onu kullanırım kaç yıl oldu düşün....
kalbim ingiltere'de olama mı kolonya bacu -tatlicadiarzu-yaşadıkınız yer incultere yaziyrr daaklava:
renkli nemlendirici olaraktan estee lauder çok başarılıdır canımsöyle ozaman gurbaa bana renklı kapatıcı hangı marka alayım
benım cıldım de senınkınden az açık renk
:ecrin_bebek:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?