Makyaj Ürünleri Makyaj Tekniği Konusunda Profesyonel Yardıma İhtiyacı Olanların Topiği

Makyaj Ürünleri İçin Öneriler
bugün yeşil lens aldım da .. gözlerimin rengini önplana çkarcak nasıl bi makyaj yapablrm?
17 yaşındayım ve günlük yapabilecegm abartılı olmıyan bi makyaj istiorm ve açıkcası pek anlamıorm makyaj yapmaktan :/
yardım edersenz sevnrm =)

gurbaa hanımcım sence göz makyajı mı önce yapılmalı yoksa yüz makyajı mı? ben hep önce yüzümü hallediyorum ama bir kaç makyaj videosunda hep gözlerden başladılar

kızlaarr günaydın, gurbikim nasıldı haftasonu, nasıl geçti yemek, anlat çabuk çatlıcam şimcik meraktan kaydirigubbakcemile2

BİRİ BANA YARDIM EDEBİLİRMİİİİ?
estee fondöten aldım sizin tavsiyenizle ama ne pompası ver ne fırçası böyle sap gibimi veriyolar bunu ben bunu hayatta süremem yawww....

BİRİ BANA YARDIM EDEBİLİRMİİİİ?
estee fondöten aldım sizin tavsiyenizle ama ne pompası ver ne fırçası böyle sap gibimi veriyolar bunu ben bunu hayatta süremem yawww....
hayatım süremiycek birşey yok
parmagına çok hafif damlat (avucunun içine de damlatabilirsin)
önce lokal olacak pıt pıt değdir alnına yanaklarına burnuna ve cenene ardından yay kaydirigubbakcemile2

yalnız dikkat et çok yogun sürme double wear kapaticiliği yüksek bi fondotendir
azıcık bi miktari bile iş görür hihoyyyt

biliyosun ben daha önce biotherm kullanıyordum ilk defa bunu aldım inşallah dediğiniz gibidir...açıpta öyle pomoasız görünce yuh dedim allah cezanızı virsin...gocca esteeeee....
neyse hepimizinki öyleyse sorun yok...bonus bana gelsi sandım yaw...
anaaa
ha hem geçmiş olsun hem hayırlı olsun nişanlanmışsın galiba sanırsam...
e hani resimler yok?

kız dila Allah iyiliğini versin yarıldım :roflol::roflol:
nişanlanmadım daha canım...
aileler tanişti
nişan için aşkım sefkilimin yurtdısından döüşünü bekliyoruz bütün sülalecek hihoyyyt
-tatlicadiarzu-

hhaaaa nişanlın yurtdışındaysa sana ucuz ucuz getiriyodur beni burda bir sürü masrafa soktun john frieda lar esteeler akşama kocam bana escek senin tuzun kuru tabi....
şaka bir yana ben bu esteeyi bi deneyim ama bana sanki biotherm daha iyi gibi geliyo farkı yazarım gerçekten bu iyiyse devam değilse yazarım sende ondan alırsın....haydi baybiii...

kızlar bu yeni aldıgım estee lauder Shimmering Jewel Powder

biraz tuzlu ama kesinlikle verilen paraya değiyor
yüzümde sadece bu ürün var resimde
herhangi bir kapatici fond. vb yok
ışıl ışıl :asigim:

yok bebem henüz parasını yemiyorum
düğünden sonra başlıcam hortuculuga inşallah -tatlicadiarzu-
canım biotherm'in ciltte kalıcılıgı ne durumda?
kapaticilik bi de...kaydirigubbakcemile2

hahaha kaydirigubbakcemile3
sen yurtdısındasın tabııı kolay sana :) estee laudermıss loreal gıbı bır sey sanırım nıvea gıbı gelıyordur sana :) harıka tabı ürün de cildin de harıka gorunuyor :)

ayy bayıldım ben o pudraya bee allah seni bildiği gibi yapsın şimdi geldim fondotene 79 tl bayıldım bu kaç gaymekiiii?niye önce bunu yazmıyon yaa....
biothermin kalıcılığıda süper ilk çıktığından beri onu kullanırım kaç yıl oldu düşün....

söyle ozaman gurbaa bana renklı kapatıcı hangı marka alayım
benım cıldım de senınkınden az açık renk
:ecrin_bebek:

valla Türkiye fiyatini bilmiyom gülüşüm emme ben 50 ytlye aldım
sanırım tekin acar'da 60-70 vardir herhal
belki de 80 neblam kaydirigubbakcemile2

yaşadıkınız yer incultere yaziyrr daa klava:
kalbim ingiltere'de olama mı kolonya bacu -tatlicadiarzu-

söyle ozaman gurbaa bana renklı kapatıcı hangı marka alayım
benım cıldım de senınkınden az açık renk
:ecrin_bebek:
renkli nemlendirici olaraktan estee lauder çok başarılıdır canım
ama körolmayasi tekin acarda sordum 95 yetale dediler aha böyle oldum :1shok:
arkama bile bakmadan kaçtım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…