- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #3.101
düğünüme mi geliyon la:smiley-cool:
Yes Askitom...şakkıdı
Allah izin verirse iki haftadan ordayim....Hazirla börek cörekleri...opuyorumnanaktan
buraya gelcen mi :smiley-cool:
allah diyet anam bidenemmm mutluluk sırrımŞeniz
teşenkür ederim bibeeemmm
emme vallahi şimdi benim istediğim düğüne giderkene bu gurbaa karısı gibi cildim ışıl ışıl parlasın estte nin pudrasını aldım ama primer bi değişik şeyler dedi hepsini de aklımda tutamıyorum
istediğim sadece bi düğün makyajında sırasıyla ne kulanacağım
ama 100 milyon bin kere sorup gurbi de 200 milyon bin kere bana anlattığından hala da bişey bilmediğimden öküzün dallamasıyım sanırım diyet kraliçem çek te görelim topiğinin gülü....
lorealin mineralleri nasıl canım?
ben sevmiyorum da pek:umursamaz:
Gelebilebülürüm...sositososito
Arabaynan geliyoz ztn bu sene...gamyoncuiremsu
daha karar vermedik...
Ya önce Tatil sonra Kayseri
Veya önce Kayseri sonra Tatil
yada Kayseri - Tatil - Kayseri...
Tatildeyken ugrarim belkim....:icecream:
Sen Börek fln hazirlicanmi onu söyle....
Karnim su anda felaket ac...beynim yemekden baska biseyi algilamiyo...
bronzlastirici
gubik buda ayni senin o estee den aldigin gibi aydinlatiyo bebem
artdecodan far bazi aldim hem gözümdeki kirisiklar gitti hemde far daha kalici oluyor düz bir zemin hazirliyo cok begendim, heee sabah bunuda sürdüm söylemeyi unutmusum
eyedefiner rimmel london bunun siyahini
bide bunun mavisini :sm_confused:
almanyada bulabilirsen sue devitt'in allıklarından alidare eder canimcim, napiim issiz gücsüz gariyim hec yoktan iyidir diyip aliyom istemafoldumben
öbür tmm lerin eline süt dökemez tebiki
ama alligi begendim falla yüzüme renk geldi, pembemi alsam seftalimi diye düsünürken, ordaki gaciya sordum seftali gider dedi saga, haklida pembe gitmiyo gibi bana seftali daha iyi oldu mineralli diyemi ne bide parildiyo allik opuyorumnanaktan
o göbeği nasıl büyüttüğün şimdi daha iyi anlaşılıyo:umursamaz:
aklın fikrin yemektelmaz:
yaa highlighter ve far bazına bayıldım
amma lakin fegat artdeco ve essence Trde var mı bilmiyorummafoldumben
iyi de nerden alcam ben bunları :umursamaz:gubik far bazi müthis bisi bebem, vitamin e li bide, cok ise yaradi, sanki gözlerimi kaldirdi, kirisiklari doldurdu, artdeconun malllari cog kaliteli gubik farlari filanda harika, tek fari 10 € amamafoldumben, far bazi ayni primer gibim 5 ml 6,95 verdim ama cok bereeketli
o aydinlatici da 3 € resimde belli olmuyo ama sahane parildiyo her bölgeyede kulanabilio, sen kesin düser bayilirsin canimcimdelikafadulden
almanyada bulabilirsen sue devitt'in allıklarından al
mutteşemötesiopuyorumnanaktan
3-4 arasiydi 3 dü belkide ogun 40 € bayildim zati hatirlamiyom yoksa hatirlamakmi isetiyom bilmiyom falla, iyiki alzheimer oldum, gerci baska seylerde almistik askitomlaEssence Highlighter kaca almistin...gecen sormayi unuttum
yada sorduysamda hatirlamiyom...:kedi:
iyi de nerden alcam ben bunları :umursamaz:
len olm benim almanyaya gelceem kesin değil kigubik dedigin lafa bak, askitonla evlenince gelmiyonuzmu alamanyaya napcan bak
sarisin bi hatun görürsen yolda dicenki
guten tag, wo ist das drogerihaus müller?
oda saga tarif etcek yolu sende bi gircen bidaha cikmicandelikafaduldenkaydirigubbakcemile5
Kirmizi Donnum gözün neresinde kirisiklik varki...? fisfisfis
Anlamadim yani tam....
Su katlanan yer var göz acik olunca....:uhm: baska ?
len olm benim almanyaya gelceem kesin değil ki
nereye gidiceemiz daha belli değil
ayrıcana nerden baksan en az 8-9 ay var benim yurtdısına çıkmama
buna can mı dayanır:umursamaz:-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?