- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
gurbikkk..
benim gibi sarı benizliler için bişeyler sorcaktın ya tekin acar daa
unuttun muuu(((( senağlama
gurbaaa
estee lauder double wear ve lancome hypnose aldım
(dior'un istediğim rimeli kalmamıştı)
kullandım
fondoten çok gözel doğal,rimelde öle.
teşekkürler eder gözlerinden öperim
kanka birsey sorcammm yarın kahvelı tonlarda takılcam nasıl makkaj yapim:)))))))göz makyajımmm güzel olsunnnn ne dıonnn:))))bağa resim atsana bıdıkımmm:))))))
gurbaa hanımcım, bu makyaj altını kullanırken onu da kullanmadan önce nemlendirici sürmemize gerek olur mu? makyaj altı nemlendirici işlevi de görüyordur herhalde değil mi?
slm kokoş garılar kaydirigubbakcemile3
ya acaba bana yardımc olabilirmisiniz:sm_confused:
size bi moruk surat yollasam nasıl güzelleiebilir diede soru sorsam
yardım edermisiniz
adan zye ama:1closedeyes:
çünki suratıma sudan başka bişi değmiyo -tatlicadiarzu-
hiç krem falan kulanmadım ama zamnaı gelmiş galiba çok çöktüm mirmirmirmir
ablacım arama kısmına girip "foruma resim ekleme" dersen konuyu bulabilirsin kolayca hihoyyytbi sorun var ben nasıl resim yüklendiğni bilmiyom nerde anlatılıyo bu konu yönlendirirseniz hemencecik yüklerim :))))))))))))))
abla dedim affet eşekliğimi gençmişsin canım kaydirigubbakcemile3aha bu moruku güzelleitirin bakem bide alınacakları liste halinde yollarsanız çok güzel olurrra.s.
abla dedim affet eşekliğimi gençmişsin canım kaydirigubbakcemile3
hiç makyaj yapmamış birine gölgeden aydınlıktan bahsetmek olmaz...
dolayısı ile evvela göz altlarındaki morluk + torbalarla koyulalım işe
erzurumda bulma şansın nedir bilmediğimden dermokozmetik ürünlerden ziyade doğal bi yöntem önericem
sabahları yada akşamları demlediğin çayın posasini dökme ve bunu bi tülbent içine koyup gözlerinin üstünde beklet bi 15-20 dakika
ton farklılıkları var yüzünde
bunun için de bebak kullanmanı öneririm
cildin yağlı ise bebaktan evvel biberiye sabunu ile yıkaman hayrına olur
biz de maden suyunu bi kaba dök asidinin gitmesini bekle ve ardından buz kalıplarına döküp buzluğa at sabah aksam bunları gezdir yüzünde
bi hafta dediklerimi yap sonra gözlemlerini paylaş
opuldun
yok yahuOFYA GÖZ MAKYAJLARINA BAK YA HEYRANLIKLA İZLEYİM AMA BİDE BECEREBİLSEM BİDE BUNLARA ÇOK PARA LAZIM ÇOKKKKKKKK ODA BİZDE YOK ANAM.kaydirigubbakcemile3
yok yahu
ne çok parası
ucuz ama kaliteli ürünler de var
misal; taylor made minerals
pigmentlerini mac'e değişmem
hem de sample jar ücretleri 1,5 dolar
yani kargosuyla falan 1 kutu numune far size 5 ytlye bile mal olmuyor kaydirigubbakcemile2
üstelik ışıl ışıl, kalıcı ve mükemmel renkleri var
numune olmasına karşın çok bereketli :1closedeyes:
1yılı geçti ben onları alalı amma lakin hala kullanıyorum sengözlerimebaksanab
öyle 1-2 kullanımlık değiller yani
Makyaj konusunda pek bi tecrübesizim ben.
Bi kaç şey sorayım ben de...
İlk önce göz altı morluklarını kapatıcak güzel ama uygun fiyatlı bi ürün istiyorum... deneyip memnun kaldıklarınız nedir arkadaşlar....
Birde allık... Bronz allık istiyorum bende var maybelline köpük allık... Sürüne güzel çok hafif simli hoş duruyor amaaaa sanki çabuk gidiyor gibi... allık tavsiyeside istiyorum şeftali tonlarında ve bronz renkte allık önerilerine ihtiycım var ve mümkünse resimli olarak:)
Ha birde benim küçük ördek dudaklarım ::))) hoş dudaklarımı seviyorum ama biraz dolgun olmasının ne zararı var dimi? yine kullandığınız çok etkili bi ürüne ihtiyacım var arkadaşlar...
evet tavsiyelerinize ihtiyacım var resimli eklerseniz sevinirim şimdilik bu kadar:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?