- Konu Sahibi gurbaa prenses
-
- #2.501
yapmam mı ayipsin seni elime bi geciriyim morun her tonunu denicem suratında kaydirigubbakcemile:1shok::1shok::1shok:
ohaaa afeti devran oldu, gubik banada büle makaj yaparsin?mafoldumben
saolasın arkadasım butun es anlamlılarını kullanmıssın wallah gurbık bajım ne dersın bu konuda onerırmısın dogal tonıgı banamafoldumben
yapmam mı ayipsin seni elime bi geciriyim morun her tonunu denicem suratında kaydirigubbakcemile
he nan kizin gözleri nede güzel morardi, sende beni morartÇok üzgünüm çoook
gubik simdi fondetenden biraz elimin üstüne dökücem, sonra fircayi hafif bandiricam, sonrada daireler yaparakmi sürücem sifatimayoksam yukardan asagi duvar boyar gibimi sürücem:kedi::kedi:
smoshbox photo finish primer'in ardından mac studio fix uygulamış
GUBIIIIKKKKK resimleri kodun, bende gaza celdum :kedi::kedi:
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
günaadın günaadın kısçelerim zemuszemus
yaa çok ösledim lak lak yapmayın sizinle ama çok yoğunum bu hafta(
dün canımdan bezdiğim nadir günlerden biriydi keza bugünde çok farklı deel.
öğleden sonra şirket dışında çile çekmem lazımmış seminer adı altında..
yani bugünde dakulamıcam sizle mafoldumben
nan gurbik bi benim muhteşem gözlerim gibi bi örnek bulamadın makkaj yapanlardan yaaa mafoldumben
gerçi bende arıyom ama yok en sonunda kendiminke prof. makkaj yaptırıp koycem hee
eneeeee fortlak gibi kız ne hale geldi nan :1shok:
önce ay dedim ne cart renkler seçmiş ama sonuç harika oldu
bide en çok kaşları dikkatimi çekti nasıl boyadıki onları ne kadar düzgün boyamış valla
ama kalınlığı biraz abartı olmuş gibi geldi bana
GUBIIIIKKKKK resimleri kodun, bende gaza celdum :kedi::kedi:
buyurun kızçelerim
taylor made minerals (TMM) farlarımın renk kartelası...
yalunuz kolum yetmedi hepsini süremedim
size gösteremedigim 6-7 renk daha var
onları da bi dahaki sefere Allahım işallahımzemuszemus
yakından....
anam ne güsel renkler bunlar yaa kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile5 tam benlik simli gibi parlıyo :asigim:
bende alsam kullanımı kolay mı gurbi , biliyon ben yeteneksizim biraz allahın farını bile darmadağın edebilirim gözümde mafoldumben
çok beğendim cnm güle güle kullan Şeniz
o rengin adi doris...Hiiiiii amanin......sagdan ikinci tam benim aradigim renk..:1shok:..Mavi/Turkuaz herneyse iste...
Bu hafta Cömartesi kuzenimin dügününde seetmeye....ama bulamiyom, hem nasil bisey yapcam onuda bilmiyom....
O renklerde biseyler eklesene kermit...:lepi:
aaaaaaaaa gurbik bu pigment dediin zımbırtı elini böle değdirince pamuk gibi oluo ele gelmio ondanmııı
ben aldım galiba bilmeden ondan :kedi:
şunaa bak burlarda far fingirdettiriyolmaz:
telefonuna bakmıyooo :umursamaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?